Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה M5 חדשה בארצנו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין M5 כרגע. הדגם החדש עוד לא הוצג. אני מניח שאפשר להביא ביבוא אישי כזאת מהשנה-שנתיים האחרונות.

מחיר? מעל מיליון.

פורסם
בישראל מוכרים את ה M3 בהזמנה מיוחדת

ובמחיר מטורף

לא כל כך מטורף, דיי סביר האמת כ-680000 שח לאחת חדשה. המאנייק שמוכר ב-800 k מוכר אותה כל כך ביוקר בגלל שהיא נדירה

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
מי יקנה את ה M5 הזאת במחיר הזה :shock:

לדעתי בחיים לא יהיה פה M5 כי במחיר הזה אתה מביא כבר פורשה.

אבל העניין הוא שה M5 היא לא רכב ספורט

היא פשוט הסלון המהיר ביותר בעולם....

:roll:

אז בסופו של דבר יהיה מי שיביא אותה.

אפרופו M5 ,תקנו אותי אם אני טועה אבל אותו מנוע ששוכן ב M5

שוכן גם בקרביה של ה Z8 ?

פורסם

שאלתי על המחיר כי ראיתי אחת כזו אתמול (!!!!!!!) ותהיתי כמה מליונר צריך להיות בשביל לסוע על אחת כזו....

פורסם

והוא גם נמצא hartge coupe, מעין גרסת שדרוג לסדרה 3

או במילים של הבוחן:"monster on the run :twisted::twisted: "

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם
מי יקנה את ה M5 הזאת במחיר הזה :shock:

לדעתי בחיים לא יהיה פה M5 כי במחיר הזה אתה מביא כבר פורשה.

אבל העניין הוא שה M5 היא לא רכב ספורט

היא פשוט הסלון המהיר ביותר בעולם....

:roll:

אז בסופו של דבר יהיה מי שיביא אותה.

אפרופו M5 ,תקנו אותי אם אני טועה אבל אותו מנוע ששוכן ב M5

שוכן גם בקרביה של ה Z8 ?

נכון לירן

זהו אותו המנוע ששוכן גם בקרביו של ה M5...

לתיקון קטן לכל הספקנים...

קיימים מספר M5 בארץ! אני יודע על אחד שיש באזור חיפה או הצפון או משהו כזה... וגם באשדוד/אשקלון יש אחד (האחרון זה די שמועתי)....

ובקשר למחירי M3.. מכר שלי מוכר את ה M3 שלו... שנת 98, צהובה, יד ראשונה עם 30,000 או משהו כזה... רכב באמת מדהים! נראה פצצה... 270K... לא כל כך גבוה בהתחשב ברכב...

אם רק היה לי את הכסף!!!

דרך אגב...

הוא מוכר את זה רק בגלל שהוא רוצה להחליף לאחת חדשה.. (הוא גם שם עין על STI... משום מה זה גם קורץ לו, בנאדם מוזר... STI לאחר M3... פחחח)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

יש 2 " M5 " ( המרכאות בכוונה ) בחיפה. אחת שחורה, ואחת כחולה כהה ( שחורה ? ) . שתיהן סדרה 5 רגילה, מיבוא אישי כנראה ( XX-XXX-15 ) , לשתיהן מדבקות M5 , אך לא רביעיית אגזוזים, לא ידית הילוכים של M ולא שום כלום מלבד המדבקה.

גיא

Treat It Like You Love It, But Drive It Like You Hate It

פורסם

1. עם כל הכבוד הראוי לפורשה 911, דעו כי פורשה תציג בקרוב (מאוד) פורשה המזכירה מאוד 911 אך בעלת ארבעה דלתות עם מנוע המפיק קרוב ל 600 כ"ס שזה אומר מכה מתחת לחגורה ל......M5 החדשה בעלת מנוע V10 המפיק 500 כ"ס .

2. ובכן אם אנו מדברים בש"ח , ומעמידים M5 חדשה לעומת 911 ושניהם מוקצבים באותו המחיר,זו התלבטות קשה אך , הגיוני יותר לנטות לכיוון ה.....

M5 , מכונית סאלון מפוארת במיוחד בעלת ייחוס שמיימי ואגדי, שלא מתגמד כלל לעומת ה911 ,שלה מגיע כל הכבוד הראוי,אך במחיר הM5 קשה לומר שתהיה אפשרות לנגוע בדובדבן כלומר בגרסת הTURBO,אלא להסתפק בקאררה 4S , ומשום כך ההגיון הארצישראלי ילך לטובת הM5 החדשה,אלא אם כן מ.ס.י יצאו במבצע לחגים ויורידו כ 200,000 ש"ח ממחיר ה TURBO.

3.אופס כמעט שכחנו את הפרארי 360 או ה575M , אשר יישווקו בקרוב בארצינו גורמים יודעי דבר טוענים כי עד סוף העשור תפתח כאן בישראל סוכנות FERRARI, תנחשו מה יהיה המחיר?????

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

יש כמה M5 בארץ ואמיתיות

יש אחת שחורה שנראתה באיזור הבורסא בר"ג עומדת ליד מכון........

לוח שעונים עם הסמל של M מושבי ספורט עם הסמל של M ידיתי הילוכים עם הסמל של M

גאנטים מפחיגים חתך נמוך

חצאיות של M5 וסמל של M5

בקיצור כנראה שהיא אמיתית והמספר הסתיים ב 15 כמובן..........

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...