Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'אט טיפה מצ'וקמק, לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היי לפחות הם מזיזים את הפורום ואתה עוד יורד על מה שהם עושים?

תגיד תודה בכלל שנותנים לך אפשרות לדבר פה און לין

כל הכבוד למי שעשה את הצ'אט תמשיכו ככה :mm_yeah:

tAoS FoReVeR

פורסם
היי היי לפחות הם מזיזים את הפורום ואתה עוד יורד על מה שהם עושים?

תגיד תודה בכלל שנותנים לך אפשרות לדבר פה און לין

כל הכבוד למי שעשה את הצ'אט תמשיכו ככה :mm_yeah:

תירגע חמוד, אתה שמעת שרועי נעלב?

כבר מזמן אמרתי שקארזפורום הכי מושקע בשטח, אז תרגיע.

דרך אגב, רועי, נכנסתי לאתר של PHBB ויש שם מלא מלא מלא אייקונים מגניבים. יש מצב לראות אותם גם פה? (כאילו שאין מספיק עכשיו...) :twisted::roll::oops::p8):?:shock::D:):o:x:cry::evil::wink:

פורסם
אני מבקש, לא מצ'וקמק, "מאותגר - אכות".

ולגבי יציאה מהצ'אט - פשוט מאוד, לוחצים על סמל הפורום :!:

logo_phpBB.gif

רועי, כל הכבוד על הצ'ט, אבל נק' שיפור קטנה. לדעתי עדיף שכל אחד שנכנס יכנס עם היוזר משתמש של הפורום ולא לפי כינוי שנראה לו, יש אפשרות להגביל את זה למצב כזה??

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

שי למה מי נכנס ביוזר אחר?

אני תמיד נכנס בTAOS למרות שיש לי עוד את זה של ICQ שאתה מכיר אבל אני לא משתמש בו באתרים

tAoS FoReVeR

פורסם

אולי אני טועה אך אתמול שנכנסתי היה נראה שלי שניתן להכנס לצ'ט בכל שם ולא לפי הכינוי בפורום.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

זה נחמד לדבר בצ'אט כי יש תשובות מיידיות וזה כמו שיחה רגילה פחות או יותר וזה יותר טוב מאי סי קיו שאי אפשר יותר מ 2 אנשים לדבר (לפחות לא שאני יודע...) אז בואו לצ'אט אני מחכה!!!

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

חברה

תגידו תודה

פעם אחרונה שאני הייתי מחובר הייתי לבד עם מישהו שנקרא "ירון_כוכבי"

אתם קולטים, לבד!, ועוד נער יפה מראה כמוני, אני לא רוצה לדמיין מה היה יכול לקרות :cry:

יובל.

פורסם

תאפשר בדפדפן שלך את האפשרות לקבל COOKIES.

זה יפתור את הבעיה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כמובן שהשאלה הגדולה היא:

האם אי-פעם יהיו בצ'אט שני אנשים בו-זמנית?

אני שם עכשיו, מחכה לתגובות.

בואו.

• תוכן חדש...