Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי הביתה מעוצבן!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לעשות אני משתגע!!!

יוגה, מדיטציה, וואליום, או להתקין מק"ח 0.5 על הפרונט של האוטו :D .

מה זה מק"ח?

מאור.

תיקון קל:

רושמים מק"כ - מקלע כבד 0.5

הצדק עימך ידידי.

:oops:

מק"ח וזה מקלע חטיבתי

מאג - מקלע אחיד גדודי ...

קפיש :?:

אתה בטוח ???

אני הייתי בשריון וקראנו לו מקלע כבד. (יש אחד כזה על הטנק).

ומאג נקרא מאג כי זהו שמו הלועזי:

7.62mm FN MAG General Purpose Machine Gun (GPMG)

http://www.geocities.com/Yosemite/Geyser/2790/Army/weapons/gpmg.html

הראל. :roll:

*עריכה- נברתי קצת בתוככי האינטרנט ווידאתי שאני צודק:

מק"כ = מקלע כבד

אין דבר כזה מא"ג - אלא מאג = MAG

http://www.idf2000.co.il/rt40.htm

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אחד הדברים שפשוט מוציאים אותי מדעתי זה אנשים שלא זזים ברמזורים. זה דבר שהוא פשוט מטריף אותי ! אני יוצא מהצומת ברגע שהצהוב-אדום מתחלף לירוק. אני פשוט טס מהצומת וכל זה כדי שעוד אנשים יספיקו לעבור. אבל תמיד יש את החבר'ה האלה שלא נוסעים, ואז נזכרים לנסוע, נוסעים, עוברים, וכל מי שמאחוריהם לא עובר ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אחד הדברים שפשוט מוציאים אותי מדעתי זה אנשים שלא זזים ברמזורים. זה דבר שהוא פשוט מטריף אותי ! אני יוצא מהצומת ברגע שהצהוב-אדום מתחלף לירוק. אני פשוט טס מהצומת וכל זה כדי שעוד אנשים יספיקו לעבור. אבל תמיד יש את החבר'ה האלה שלא נוסעים, ואז נזכרים לנסוע, נוסעים, עוברים, וכל מי שמאחוריהם לא עובר ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

תרד מארבע לשתיים והבעיה תיפתר.

:puzzled:
  • תוכן חדש...