Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה הראשונה שלי :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר די! כבר הודתי שהניסוח שלי לא היה מדוייק, אבל הכוונה היתה נכונה! אני גם לא אמרתי שאתה לא צודק, אז מה אתה רוצה ממני.. ? אם במקום "או" בניסוח שלי היתי רושם "ו\או" היתה יותר מרוצה(שוב, כל מה שכתבתי הוא רק ביחס לצמתים למיניהם)?

את התמרור לקחתי מהמצגת ששלחו לי מחברת ביטוח שלי אם כל מיני עדכוני תעבורה.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, הניסוח לא היה מדוייק... הבנתי.

חמודי, כשאתה תוקף אנשים ומאשים אותם בכתיבת שטויות, ולא מבין איפה ואיך הם עברו תיאורייה - אבל כותב בעצמך רצף של שטויות ודברים לא נכונים, אל תתפלא אם אתה מותקף בחזרה.

אשמח אם תעלה את כל המצגת המדוברת, ותציין את שמו של מי שמפיק אותה, כי נראה לי שהוא שכח לעדכן את משרד התחבורה.

פורסם

לא תקפתי אף אחד... להפך ניסיתי להסביר את מה שלימדו אותי ולא שטויות.. התקנה 44 שרשמת מאפשרת לפרסס במקום בו קיים תמרור האוסר פנייה שמאלה . כלומר, אם תמרור האוסר פנייה שמאלה מוצב בצומת אך אין שום מניעה אחרת לבצע פניית פרסה - מותר לבצע פניית פרסה, וזה לא מה שמלמדים במדינות אירופה וגם על הדרך זה מאוד מסוכן...

נ.ב. אף אחד לא שכח לעדכן את משרד התחבורה, תתקשר לשם ותשאל..

הצומת שיש לי ליד הבית היא בדיוק כמו זו שבתרד הזה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212715

והוויכוח שם גם על אותו סיפור.

פורסם

אם לא תקפת וזה הניסוח שלך, אני לא רוצה לחשוב איך אתה מתבטא כשאתה כן תוקף.

התקנה מאפשרת לעשות פניית פרסה בכל מקום בו לא נאסר לעשות כן, וזו אחת התקנות היחידות שעדיין מאפשרות לנהג מעט שימוש בחומר האפור שבין שתי אוזניו. התנאי הוא שלא תיווצר הפרעה כלשהי לשאר משתמשי הדרך (בכל מקום בו אין איסור מפורש).

לגבי המצגת, אני מבקש שוב, אנא העלה אותה.

פורסם

תראה מה רשמתי: "יש מצב שזה כבר נכנס..." = "יכול להיות שזה כבר נכנס"="אני לא יודע אם זה כבר נכנס"...

אתה ראית את התמרור במצגת בעניים שלך או אולי של מישהו אחר? :roll:

בארץ אולי זה עדיין לא קיים, אבל הרבה מדינות כמו אנגליה וגרמניה זה כן קיים,נראים שונה מזה שבמצגת,אבל קיימים ,אז למה אתה ישר פוסל?

פורסם

תשמע, יש לציין שאתה עושה דילוגים לאחור בצורה לא רעה, אבל הגעת כמעט לתחתית הגבעה :lol:

:snipersmi:snipersmi:snipersmi:snipersmi:snipersmi:snipersmi:snipersmi:snipersmi

• תוכן חדש...