Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - suzuki sx4 או toyota corolla

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבתלבט בין שני הרכבים הנ"ל... שמעתי דברים יותר חיובים על הטויוטה אבל זה סתם דיבורים לא מבוססים, אשמח לקצת עזרה.

סך הכל להבנתי הטויוטה יותר מהירה(יש לה 20 כ"ס על הסוזוקי) ויותר חסכונית (שילוב תכונות מוזר...) וכלל "השם" של טויוטה כרכב אמין גובר על סוזוקי ברמה או שתיים...

הסוזוקי בעיקר מועמדת מבחינתי כי יש לה תא מטען יחסית גדול והיא יחסית גבוהה(אני גבוהה) והיא לא נופלת בהרבה מהטויוטה בשאר הפרמטרים, מה גם שהיא מגיע יותר מאובזרת יחסית למחיר שלה(ז"א, יש איבזור שיש גם טויוטה אבל רק ברמת גימור יותר גבוהה שעולה יותר מהסוזוקי).

הציעו לי אותם ממש באותו מחיר עם הנחות דומות בשתי הסוכניות.

אני דיי קרוע בין השתיים בגלל שכביכול הטויוטה עדיפה בפרמטרים שלה אבל הסוזוקי יותר פרקטית בשבילי.

אציין בנוסף ששקלתי גם רכבים דומים אחרים בטווח המחירים של שתי אלו אבל פסלתי מסיבות שונות.

אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

פורסם

2 הדגמים הנ"ל הם בלשון המעטה לא הכי טובים בקטגוריה, אבל אם אלה 2 האופציות היחידיות, ובהנחה שדגם המשנה של הקורולה הוא הסאן, ושל הSX4 הוא הGLX אין ספק שהסוזוקי עדיפה.

שיקולים להעדפת הSX4:

1. הגיר הרובוטי הידוע לשמצה של הקורולה - דובר על זה רבות בפורום, מומלץ לבצע חיפוש.

2. מפרט בטיחותי עדיף - 6 כ"א וESP בסוזוקי, רק 4 כ"א וללא ESP בקורולה.

3. אבזור בSX יותר עשיר מהקורולה הדי בסיסית: שליטה מההגה במערכת השמע, התנעה ללא מפתח,בקרת אקלים, חישוקי מגנזיום.

4. מיוצרת ביפן (הקורולה הטורקיה בפעם האחרונה שבדקתי).

לחובת הסוזוקי יש לציין את הקורה הקדמית המפוצלת שממש מפריעה לשדה הראיה מקדימה, העיצוב השנוי במחלוקת והמימדים הקטנים יחסית לקורולה - בא לידי ביטוי במרחב הפנימי.

אגב, יצא לי לראות השבוע SX4 חדשה דנדשה עם אבזור שלא ראיתי בקודמות כמו מכסה תא דלק מאלומיניום, ידיות מניקל וכו', אם זה כלול בעסקה אז זה בכלל שווה :-).

פורסם

יש מספיק רכבים יותר טובים מהרכבים שבחרת הסוזוקי בינונית ולטויוטה גיר זוועה ואיכות תא נוסעים בינוני ומטה ועיצוב של נעל.

פורסם

במידה ואתה מתחבר לגיר הרובוטי של הקורולה , כמכלול היא עדיפה על הסוזוקי הבינונית מינוס.

הבעיה היא שהקורולה חסרה בציוד בטיחות , ויש מתחרות טובות יותר משני אילו יחד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נישמח אם תציין תקציב +,- למרות שניראה לי שאתה מכוון ל-110K,אם זה התקציב הייתי ממליץ לך ליבדוק את הקיה סיד!

תעשה חיפוש דובר רבות על הגיר הגרוע בטויטה וגם על הקיה סיד והסוזוקי המדוברת.

:fadein:
פורסם

אכן התקציב עד 110000~

למעשה הסוזוקי תעלה לי 103 בגירסא היותר מאובזרת, והקורולוה 106 - שניהם כולל אגרה.

זה מחיר לא רע בכלל, אני מאמין שהוצע לי בגלל ירידת המס הצפויה בינואר.

בכל מקרה, עשיתי חיפושים עוד קודם למען האמת, אני לא בטוח בדיוק לאיזה רכבים יותר טובים כולם מתייחסים.

פוקס ברמת האיבזור הזאת עולה 120~ והיא עגלה. נסעתי עליה. אין לה יתרון ברור.

רכב נוסף שדובר עליו - הוא i30/ קיה - כמעט אותו רכב בעקרון, לא יפה מבחנתי, אפילו סוג של מכוער(עוד פעם, לפי דעתי, לא אוהב האטצ'בק) ולא אפציות מחינתי כי אני חייב את התא מטען, אני לא צריך טנדר אבל התא מטען שלהם פשוט לא מספק.

האחרונה אולי היא המאזדה שזה רכב פשוט לא נוח לפי דעתי, כשאני יושב בו 20 דקות כואב לי התחת כבר.

ובכלל, לגבי כל הרכבים האלה, אני באמת לא מבין מה בהם יותר טוב, הייתי בכל הסוכניות, ישבתי, נהגתי בחלק וקשה לי להבין במה הסוזוקי נופלת מהמתחרות שלה(באותו מחיר! לא כאלה שעולות 20 אלף יותר), באמת וזה לא שאני מקובע על הסוזוקי, אני באמת אומר את זה בחוסר הבנה, אשמח להסבר.

אגב על הקורולה עוד לא נהגתי, כך שעוד לא חוויתי את הגיר שלה. אבל עכשיו חקרתי יותר ובאמת יש טענות רבות נגדו.

** מהודעה זו נמחקו סימני פיסוק מיותרים ע"י הנהלת הפורום. **

פורסם

לא לכולם מתאים הגיר של הקורולה בוא נגיד ככה.

אבל היא נותנת הרגשה נעימה בפנים והמנוע שלה סביר.

נהגתי בקורולה ובסוזוקי רק ישבתי מבחינת נוחות אין הרבה הבדל.

פורסם

הפוקוס כמכלול עולה על 2 האלטרנטיבות אשר ציינת פה, ובגדול.

אכן הפוקוס אינה זריזה כמו הקורולה , אבל היא רחוקה מאוד מתדמית הצב אשר מנסים ליחס לה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...