Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הזמין מהאתר הזה ?

אם כן:

איך הוא ?

איזה אפשרויות של משלוחים יש ?

http://www.madisound.com/index.php

*אני שואל על האתר כי יש בו מוצרים ממש טובים פשוט הטופ של הטופ והמחירים סבירים לחלוטין גם אחרי חישוב של משלוח ומיסים.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

כן אני הזמנתי משם הרבה הם מאוד מסודרים אתה יכול לעשות הזמנה דרך האתר שלהם.

יש משלוח של "פאדיקס" שהוא עולה בערך 70$ תלוי במוצר.(לי עלה כך המידבאסים ששקלו 2.5 ק"ג)

קיצור זה המשלוח הכי מהיר שלהם והכי מומלץ אתה מקבל את המוצר תוך 3 ימים.

אתה יכול לעקוב אחרי החבילה שלך בכול רגע נתון,ע"י הקוד שפאדיקס נותנים לך.

אני עשיתי שלושה משלוחים משם, ואת כולם קיבלתי בדיוק בזמן.

*אל תשכח שאתה צריך לשלם מיסים, אבל למזלך פאדיקס עושים את זה עבורך.

הם מתקשרים אליך, ושואלים אותך עם אתה רוצה לשחחר את המוצר מהמכס,הם אומרים לך את הסכום. ואתה יכול לשלם בכרטיס אשרי או במזומן לבלדר שמביא אליך את החבילה הביתה.

אל תשכח שהמחירים שאתה רואה באתר הם ליחיד.

אלה עם כן כתוב בפרוש שמדובר בזוג.

אפשר לדעת מה אתה רוצה להזמין משם?

פורסם

אני יודע שהמחיר הוא ליחיד.

אני מתעניין בעיקר בסאבים של סקן-ספיק ופיירלס ובזוג וופרים של 6.5' שיותר קשה למצוא כי הרוב הם 7' (נכון, זה רק חצי אינטש' אבל עדיין עדיף 6.5')

*אגב שאני יהיה בטוח רציתי לשאול שאלה בנושא ההזמנות של מוצרי אודיו מחו"ל:

יש לי נגיד סאב שעולה 100$ משלוח 70$

ביחד זה יוצא 170$

לזה אני צריך להוסיף 33% מיסים או יותר ? איך זה מתחלק בזמננו ?

(מיסים זה כולל מע"מ שחרור מהמכס וכל השטויות שמסביב אני צודק ?)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

כן זה די נכון עם אתה קונה מוצר ב100$ והמשלוח של עולה 70$

אתה משלם רק על ה100$ ואני יתן לך טיפ.

תדבר איתם, ותבקש מהם שהם יצהירו רק על חצי מחיר מסה"כ של הרכישה, הם עשו לי את זה פעמים מתוך השלוש פעמים שהזמנתי אצלהם.

אתה חוסך הרבה.

זה נכון, יש לך מס על השחרור של המוצר,מכס,ועוד איזה 50 ש"ח, על זה שפאדקס משחררים לך את המוצר בעצמם.

קיצור תעשה חישוב טוב טוב לפני שאתה מזמין משהו כי אתה יכול לצאת בנזק גדול אני ממליץ לך לא להזמין מוצרים שיש פה בארץ כי אולי זה יצא לך אותו מחיר.

עם אתה הולך על מוצר נדיר שאין בארץ אז לך על זה.

אבל באמת אני ממש מרוצה מהשרות שלהם.

פורסם

עושים משלוחים לארץ והשירות שלהם נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תדבר איתם, ותבקש מהם שהם יצהירו רק על חצי מחיר מסה"כ של הרכישה, הם עשו לי את זה פעמים מתוך השלוש פעמים שהזמנתי אצלהם.

אתה חוסך הרבה.

זה נכון, יש לך מס על השחרור של המוצר,מכס,ועוד איזה 50 ש"ח, על זה שפאדקס משחררים לך את המוצר בעצמם.

קיצור תעשה חישוב טוב טוב לפני שאתה מזמין משהו כי אתה יכול לצאת בנזק גדול אני ממליץ לך לא להזמין מוצרים שיש פה בארץ כי אולי זה יצא לך אותו מחיר.

לא נכון, המכס מחושב עפ"י עלות המוצר+עלות המשלוח.

32.9% על סה"כ שניהם.

לא לשכוח שמכס משולם עפ"י שער העברות נוסעים שהוא גבוה מהשער היציג בכמה אגורות(+-10 אגורות לדולר).

under construction..

פורסם

אתה חוסך הרבה.

רועי, אתה מודע לכך שישנם סוכני מכס בפורום ואתה גרמתה לכך שבעתיד יבדקו כל ציוד אודיו לרכב שמגיע ארצה.

כל הכבוד על היוזמה.:x

:brickwall::bad-word:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אין צורך לכעוס, אתה יכול לעשות חיפוש ולראות שלא אני הראשון שכותב את זה פה בפורום.

אז בקשה "אל תרתח אדון עזריאל,אל תרתח..."(ציטוט מחגיגה בסנוקר:wink:)

פורסם
רועי, אתה מודע לכך שישנם סוכני מכס בפורום ואתה גרמתה לכך שבעתיד יבדקו כל ציוד אודיו לרכב שמגיע ארצה.

כל הכבוד על היוזמה.:x

כאילו מישהו כאן גילה את אמריקה או המציא את הגלגל.. ידידי, מה שעדיין לא נדע גם בעוד עשור, הם שכחו שם מזמן..

פורסם

אגב מכס וסוכני מכס, בכל מה שקשור למיסוי על ייבוא אישי, זה אולי אחד הדברים היותר מגוחכים כאן במדינה, לא סתם ביורוקרטיה מטופשת, אלא פשוט חוסר מוחלט במדיניות מסויימת וקבועה.

על הנייר, יש מדיניות מסויימת, כמו שניר אמר זה נכון. אבל מדוע אני נתקל באנשים שונים שרכשו את אותם דברים, באותם סכומים, ונדרשו לשלם תשלומי מכס שונים?? ומדוע אני נתקל באנשים שביצעו רכישות זהות וגובה תשלומי המכס שלהם השתנה בין פעם אחת לאחרת?? מדוע?? כי ככה זה במדינת החלם שלנו..

ואגב, נראה לכם באמת שזה מעניין אותם? החבילות הקטנות הללו שלי ושלך? זה כסף זה? 80 שקל פה, 200 שקל שם? הם מחפשים את הדגים השמנים.. המסחריים.. להביא רמקול מחו"ל ב300$ ולהצהיר עליו 200$? מזה הם יתעשרו?

אז לאותם "סוכני מכס" בפורום, [אגב, מאיפה הבאת את זה? מה זה קג"ב כאן?] אם נדע לפחות שאנו משלמים תמיד אותו הדבר על אותם דברים, יהיה לנו קל יותר לתכנן את עצמנו.. א"א שבכל פעם החשבון שלכם ייראה אחרת ויחושב אחרת..

ועכשיו סוכנים, לכו לישון.. בטח התעייפתם מלחפש כאן בפורום את אלפי החברים, המייבאים מאות פריטים מדי יום, בעשרות ובמאות אלפי דולרים :lol:

• תוכן חדש...