Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש ערימה של בימרים על הדשא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי מכם שזוכר, לפני כחודש סיפרתי כאן על חופשתי אצל אחותי בלונג איילנד (ומי שלא זוכר, יואיל נא וילחץ כאן).

להלן תזכורת מהמקום בו הסיפור עצר: יצאתי עם אחותי וגיסי לסוכן הקרוב של BMW, ולאחר שתי נסיעות מבחן הם החליטו לשדרג את ה-328 הכחולה שלהם.

מיד לאחר שובי ארצה, אחותי וגיסי באו לכאן לחגים, ולפני ימים אחדים שבו בחזרה לביתם. בדרך חזרה, הם כמובן עצרו אצל הסוכן כדי לאסוף את הרכש החדש.

אם כן, קבלו את תמונותיה של הילדה החדשה בבית! :-)

IMG_1904.JPG

IMG_1903.JPG

IMG_1897.JPG

IMG_1907.JPG

IMG_1898.JPG

IMG_1900.JPG

IMG_1901.JPG

IMG_1905.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכולכם.

רכב מאוד יפה,שיתחדשו.

אם אפשר לדעת מה המחיר של הדגם הזה בארה"ב?

לגבי מחירים, פירסמתי את הפרטים בשרשור הקודם. אנא בדוק שם.

האם BMW מוכרים את דגמי סדרה 3 גם עם גיר ידני?

הדגם היחיד שהיה לו גיר ידני שראיתי (ונהגתי :wink:) הוא ה-M3. ועדיין, ניתן למצוא שם באופן יחסי יותר רכבים ידניים מאשר בארץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

הרכב מדהים לא פחות .

מה שיפה בעיני זה שהרכבים בארה"ב ובאירופה נראים לרוב נוצצים ונקיים , תודות לתדירות הגשמים ומעט האבק באוויר .

יש משהו נורא סקסי ברכב חדש כאשר מונחות עליו טיפות גשם .

פורסם

מגניב שתתחדש

אני כרגע בפלורידה ונדיר לימצא את סדרת ה 3 על כך שנותיה בעלת 4 דלתות, כולם 2 דלתות.

שאלתי כמה אנשים שהתשובה היתה שזה פשוט לא נחשב לרכב משפחתי אלא נחשב לרכב קטן אז משווקים אותו בגרסה שיותר מתאימה לאנשים ללא משפחה.

כמו כן מדל ה M3 שנתקלתי בהם עדיין לא היתה אחת ידנית.

וסתם להוסיף על עניין הליסניג, השאלתי לשבוע את ה 750 שנת 2007 ממישהו שמשלם עליה 1000$ בחודש.

פשוט לא צריכים להיות עשירים כדי ליסוע על רכבים כאלו, 3700 שח בחודש ואתה על BMW 750 ,שם דלק ונוסע בלי דאגות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בומר מדהים. מאוד אהבתי את הגימור בסאלון. ניראה שמדובר בריפוד עור בצבע מיוחד. זו הייתה הזמנה מיוחדת?

מאחור יש לו מקום לרגליים, כמעט כמו בסדרה 7 E32.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא, זאת לא הזמנה מיוחדת. זה הסטנדרט שם.

אגב, לא הבנתי למה אתה אומר "בומר" - אומרים את זה "בימר".

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Bimmer&redirect=no

פורסם
אגב, לא הבנתי למה אתה אומר "בומר" - אומרים את זה "בימר".

כמו שפליקס אמר נכון, בומר זה ברוסית. אני קורה לבימר - בומר, בגלל שלי זה נשמע יותר סימפטי. חוץ מזה, בימר זה גם כינוי, אז כל עוד מבינים את הכוונה שלי - אני מניח שזה בסדר :-).

בזמן פירוק ברה"מ, בתחילת שנות ה-90', בומרים שימשו אנשים עם מקצועות מסוכנים למדי.

אפילו, ר"ת BMW, הם פירשו כ BOEVAYA MASHINA VIMOGATELEY, כלומר מכונה מלחמתית של אנשים שבאים לבתי עסק ולוקחים תמורת הגנה תשלום (לא זוכר מילה למקצוע הזה :oops:).

באותם שנים, בארץ מוצא שלי, ראיתי בומר סדרה 7 שחורה חדשה (E32). :inlove:

שחור, זה תמיד הצבע הנכון בשביל בומר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...