Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת, האם מישהו מכיר HU בעל כניסת אודיו דיגיטלית ? (אופטית/קואקסיאלית)

אם אפשר שתהיה לו גם יציאה שכזו...

תודה

...CASKA for life

פורסם

אני מאמין שזה יהיה רק במכשירים שעובדים ב5.1 (או בפרוססורים חיצוניים), כלומר מכשירי AV לרכב, כדוגמאת פיוניר P7800DVD, שיש לו גם כניסה אופטית וגם יציאה.

בשיפוצים

פורסם

אין אף HU עם כזו כניסה.

כל כניסות ה AUX הן או MINIJACK או RCA.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עד כמה שאני יודע יש....!

דגם מסויים של קלריון

אם אני זוכר נכון אז גם F1 סטטוס

ויש פה ושם אבל מדברים איתך על הרבה $$$

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני מכוון למכשירים של הרבה $$

הבנתי שיש אפשרות לחבר כניסה אופטחת על הפרוססור של אלפיין PXA-H701, האם זה נכון ?

...CASKA for life

פורסם

ב P9 יש גם כניסה אופטית, אבל לך תשיג P9... :wink:

איתמר.

P9.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם מדברים על הרבה דולרים, רק האלפיין F#1.

אם מדברים על טיפה פחות, אז הקלאריון.

האופטי של הפיוניר זה כבל 4 נקודות מיוחד שלבדו עולה בערך 200 דולר, אז בהצלחה למצוא אותו [זה לא TOSLINK רגיל]

ה 701 הוא לא HU, ואם אתה מכוון למערכת ברמה עולמית [מה שלא נראה לפי הסט-אפ שלך] אז הוא יספיק לך.

אגב, הצליחו לסדר כניסה אופטית ל 9255 של קלאריון, אז שווה לבדוק את זה, מכשיר באיכות ברמות הגבוהות בעולם, עם כניסה אופטית.

מעניין:) [ולא יקר יחסית]

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אז איפה הוא יעבור? בשאסי נחושת?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הרעיון הוא לקחת מכשיר כזה או אפילו HX-D2 ולשלב CARPC דרך הכניסה האופטית- ביצוע נכון יתן פתרון לכל דבר שתרצה להשמיע..(MP3 DVD DIVX GPS LOOSLESS )

לגבי הפנל הנשלף - אפשר לחיות עם זה, כאילו כולם פה מפרקים את הפנל כל יום.. (רק ביפו :-P)

חגי

...CASKA for life

• תוכן חדש...