Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב ללא Floppy Drive - פירמוט והתקנת Windows

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל עבור חבר שלי:

במחשב שלו אין כונן דיסקטים (floppy drive). המחשב פורמט חלקית (אין מע' הפעלה) ואנו מעוניינים לפרמט באופן מלא, לחלק למחיצות את הכונן הקשיח ואז להתקין חלונות XP.

בעבר השתמשתי בדיסקט הפעלה של חלונות 98 (כולל fdisk לפרמוט ויצירת מחיצות) אך מאחר ולא קיים במחשב שלו כונן דיסקטים אני לא יודע איך לעזור לו.

אודה לעיצותכם המועילות!

פורסם

לרוב על הדיסק של חלונות יש אופציית פירמוט. אני לא יכול/יודע להרחיב בנושא כי עשיתי זאת ממש מזמן, ואיני זוכר את הפרוצדורה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

צריך להיכנס לסט-אפ של ה BIOS ולהגדיר את כונן ה CD כמקור טעינה ראשון, לפני ההרד-דיסק.

שים את הדיסק של ה WINDOWS ב CD ולאחר ריסט פשוט תלחץ ENTER ברגע שתעלה לך הודעה Press any key to load windows setup או משהו דומה.

משם הוא כבר שואל אותך לגבי מחיצות ופירמוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אחדד את השאלה.

שמתי לב שבדיסק התקנה של Windows XP אכן קיימת האפשרות לקבוע מחיצות.

הבעיה היא שלאחר הגדרת המחיצות, אתה נשאל באיזה מחיצה אתה מעוניין להתקין, אתה בוחר את המחיצה ואז מתבצע פירמוט ולאחר מכן מתחיל תהליך ההתקנה של חלונות במחיצה שנבחרה.

עכשיו, נניח והגדרתי 2 מחיצות, איך אני דואג לפרמט את המחיצה השניה (זו שלא בחרתי להתקין עליה את מע' ההפעלה)? אני לא מעוניין לפרמט את המחיצה מתוך מע' ההפעלה לאחר שזו תותקן, מהסיבה שהמחשב של חברי המסכן נגוע בוירוסים וטרויאנים, אני רוצה לפרמט לגמרי ורק אז להתקין לו את מע' ההפעלה.

ראיתי שיש כל מיני אפשרויות ליצירת boot מתוך Disk on key, מישהו מכיר/יודע?

פורסם

אין צורך, כאשר אתה מגדיר את המחיצות מחדש, הוא מוחק את כל הנתונים שיש על הדיסק.

ולאחר מכן יש באפשרותך לבצע פירמוט.

למיטב זכרוני ניתן לפרמט את שתי המחיצות עוד לפני שהוא מבקש ממך לבחור באיזו תרצה להתקין את WIN XP .

פורסם

עכשיו, נניח והגדרתי 2 מחיצות, איך אני דואג לפרמט את המחיצה השניה (זו שלא בחרתי להתקין עליה את מע' ההפעלה)? אני לא מעוניין לפרמט את המחיצה מתוך מע' ההפעלה לאחר שזו תותקן, מהסיבה שהמחשב של חברי המסכן נגוע בוירוסים וטרויאנים, אני רוצה לפרמט לגמרי ורק אז להתקין לו את מע' ההפעלה.

מיותר לדעתי.

לפני ההתקנה, בשלב יצירת המחיצות, אתה מוחק את כל המחיצות הקיימות ויוצר רק אחת בגודל הרצוי עבור מערכת ההפעלה. לאחר ההתקנה כבר לא יהיה שום זכר לוירוסים ולטרויאנים המדוברים בסבירות גבוהה מאוד, ואז אתה יכול ליצור מחיצה חדשה מתוך הווינדוס ללא שום חשש.

אבל אם בכל זאת אתה מעוניין לעשות עבודה כפולה ולהיות בטוח במאת האחוזים, אתה יכול להוריד מהאינטרנט את UBCD התותח, שזה CD שהוא בעיקר Bootable ומכיל בתוכו כל מה שאתה צריך כדי לפרמט לדיסק הקשיח את הצורה (כולל Low Lever Format).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באמת שאין כאן צורך ב-LOW LEVEL FORMAT, אתה יכול מתוך ההתקנה של WINDOWS 2K/XP/VISTA פשוט למחוק את כל המחיצות, להגדיר שתי מחיצות מתוך ההתקנה, אחת עם NTFS, שעליה תותקן מע' הפעלה ואחת לא מפורמטת, שאותה תוכל לפרמט אחרי ההתקנה או ע"י פורמט רגיל (קליק ימני על הכונן > FORMAT) או מתוך DISK MANAGER של חלונות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל אם בכל זאת אתה מעוניין לעשות עבודה כפולה ולהיות בטוח במאת האחוזים, אתה יכול להוריד מהאינטרנט את UBCD התותח, שזה CD שהוא בעיקר Bootable ומכיל בתוכו כל מה שאתה צריך כדי לפרמט לדיסק הקשיח את הצורה (כולל Low Lever Format).

ובא לציון גואל!

הורדתי את Ultimate Boot CD מהקישור שצרפת, צרבתי את קובץ ה-ISO שהורד על דיסק, שהפך להיות דיסק boot. הדיסק מכיל המון תוכנות שימושיות וביניהן גם fdisk, וזה בדיוק מה שהייתי צריך.

• תוכן חדש...