Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת ההנהלה:

השרשור הועבר מפורום "טכני" לכאן. עד תגובה מס' 15 , השרשור היה בטכני.

הנה:

שלום לכולם וחג שמח!

ברצוני לרכוש אזעקה פשוטה להונדה סיויק שנת 96'

בעבר היתה ברכב אזעקה של קוברה שהתחרפנה לגמרי ועכשיו לא עובדת כלל (מי שמכיר האזעקה כללה את השלט השחור עם שני לחצנים ירוקים)עכשיו אני פותח/נועל את הרכב עם מפתח.

אני רוצה להפטר מהאזעקה הישנה ולהתקין חדשה.

להתקין אזעקה חדשה+מרימי חלונות(דרך אגב אין לי מושג אם זה עוזר אך יש אימבולייזר מותקן ברכב אך לפי דעתי זה כבר לא קשור לאזעקה נכון?)

שאלתי מכרים ואמרו לי הסיפור הזה יעלה לי בין 600-700 ש''ח לאזעקה פשוטה+מרימי חלונות ואם אינני טועה גם כולל התקנה.

אני מחולון האם אתם יכולים להמליץ לי על מקומות טובים להתקנת אזעקה שכזו? הומלץ לי על "פאר הרכב" שאם אני לא טועה זה ברחוב הפלד האם ישנם מקומות אחרים גם?שמומלצים?

תודה לעוזרים ושיהיה לנו חג שמח!!

פורסם

אם באזעקה הקודמת היו מרימי חלונות, הרי שיתכן וניתן עדיין להשתמש בהם.

600 שקלים לאזעקה כולל מרימי 4 חלונות, התקנה, ומעמ, נראה זול מעט, אלא אם יותקנו המוצרים הכי זולים שנמצאים בשוק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על התגובה!

אני לא ממש מבין בזה...חברים אמרו לי שאזעקה פשוטה וזולה תעלה לי בין 600-700

אזעקה כמו שאני רוצה כמה אמורה לעלות בערך?

האם בעתיד היא יכולה לעשות לי בעיות בגלל שהיא זולה?או שעדיף להשקיע עוד קצת כסף

ולקנות משהו קצת יותר טוב ושלא תעשה בעיות בעתיד?

איך אני יכול לדעת אם מרימי החלונות באזעקה הקודמת עדיין פועלת?

והאם "פאר הרכב" שנמצא בחולון הוא מקום טוב?התקנה טובה עושים שם?הם זולים?

אם מישהו יכול לעזור לי ,לכוון אותי אני ממש ממש אודה לו!

פורסם

למיטב ידיעתי הם בסדר גמור, לגבי המרים חלונות הקיים, ככל שקיים, ניתן לבודקו טרם פירוקו,אם טוב, להשאירו.

לגבי המחיר, תלוי במותג. תתקשר לשם, בקש הצעת מחיר, ולאיזה פריטים בדיוק, וגם למקרה שצריך להחליף את מרים חלונות, חזור עם דיווח, ותקבל את דעתי..

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם לי הייתה אזעקה של קוברה שהרימה לי 4 חלונות כולל הסנרוף והיה התחילה לעשות בעיות אז עשיתי אזעקה פשוטה עלתה לי 400 שקל.

ב- 700,800 שקל אתה כבר יכול לעשות ביפר (רק אם המרימי שמשות תקינים)

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם

אז זהו שאין לי מושג אם הם עובדים או לא... ישנה דרך "ביתית" לבדוק האם הם עובדים?או שרק אם אני מביא לשם את הרכב הם יכולים להגיד לי אם זה עובד או לא?

איזה מותג/ים נחשב/ים לטובים? ואיזה פריטים צריך בשביל אזעקה כזאת פשוטה?

האם זה לא רק את מערכת האזעקה+שלט?

אני ממש לא רוצה לשים זבל של אזעקה שבעוד שנה שנתיים אני יצטרך להחליף שוב

תודה לעוזרים!! וסליחה על הבורות...

פורסם
דני תודה על התגובה!

אני לא ממש מבין בזה...חברים אמרו לי שאזעקה פשוטה וזולה תעלה לי בין 600-700

אזעקה כמו שאני רוצה כמה אמורה לעלות בערך?

האם בעתיד היא יכולה לעשות לי בעיות בגלל שהיא זולה?או שעדיף להשקיע עוד קצת כסף

ולקנות משהו קצת יותר טוב ושלא תעשה בעיות בעתיד?

איך אני יכול לדעת אם מרימי החלונות באזעקה הקודמת עדיין פועלת?

והאם "פאר הרכב" שנמצא בחולון הוא מקום טוב?התקנה טובה עושים שם?הם זולים?

אם מישהו יכול לעזור לי ,לכוון אותי אני ממש ממש אודה לו!

במקומך הייתי הולך למשווק מורשה של רב בריח ושואל כמה תעלה לך אזעקת ביפר.

עדיף לך להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקבל אזעקה מעולה ואם המרימי חלונות בסדר אתה חסכת כסף.

לי אישית יש את הביפר ואני יותר ממרוצה ממנה, קולטת לטווח של 700 אולי 800 מטר בתנאים אידיאליים, אזעקה סופר רגישה, מזהה גשם אז היא לא תצפצף לך סתם ככה כשיורד גשם ומתריאה לך בשלט על פתיחת דלת או מכה באוטו. בקיצור אזעקה ממש ממש טובה.

יש לך המון יתרונות אבל החיסרון היחידי שלה שהשלטים שלה רגישים מאוד, מאידך אם תתקין אצל משווק מורשה תהיה לך אחריות עליהם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני לא מעוניין באזעקת ביפר.. אני מעונין באזעקה פשוטה(נמאס כבר לפתוח ולסגור את הרכב עם המפתח)

אני אלך לפאר הרכב בימים הקרובים לבדוק את העניין

בכל מקרה לפני שאני הולך שלא יעבדו עליי יש כמה דברים שאני צריך לדעת!?

לרב בריח יש אזעקות פשוטות כאלה?או שיש שם עוד מותגים?

פורסם

איזו עזרה נוספת בדיוק אתה רוצה? שיחליטו עבורך איזה מותג לשלם, היכן, ובאיזה יום לגשת?

גש למתקין איכותי או לשניים שונים, אחד כזה העלת בעצמך, קבל הצעות מחיר בכתב, גם למצב שצריך להתקין מרימי חלונות חדשים, שהצעת המחיר תכלול שם מותג, ואופציית המרים, זמן אחריות, ותקבל דיעה.

אם פספסתי משהו בעזרה אפשרית , אשמח אם תאיר את עיני.

דני.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,תודה על העזרה אני שואל כי אני לא מבין בזה ממש

שאלה אחרונה-האם אתה מכיר עוד מתקינים אכותייים בחולון חוץ מפאר הרכב?כדי להשוות מחירים.

תודה רבה!

פורסם

יש את "אבי מערכות" שנמצא בש"ד ירושליים אם אינני טועה, "וסלולר התקנות" שנמצא בכיכר קוגל תנסה לבדוק אצלהם מחירים.

אני אישית יש לי ברכב אזעקה של פויינטר שהתקנתי "בפאר הרכב" קניתי אזעקה ובאתי אליהם שיתקינו לי, עשו עבודה טובה.

XXXXXXXXXXXXXXX

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל אני מעדכן חבל לי לפתוח עוד שרשור

אחרי שמצאתי זמן פנוי קפצתי לפאר הרכב בחולון

אמרתי לו שיש ברכבי אזעקת קוברה ישנה שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליפה בנוסף הוא בדק את מרימי החלונות

והם נמצאו תקינים!

בקיצור הוא רוצה על אזעקה חדשה 700 ש''ח וזה עוד לא לפני מע''מ שזה עוד תוספת של 15%

האם זה הגיוני?700 ש''ח על אזעקה רגילה בלי מרימי חלונות וזה לא אזעקת ביפר!

לי לא נראה...מה דעתכם?

האם יש עוד מקומות להתקנות? מישהו קנה במקום זול וטוב שיכול להמליץ לי עליו?

תודה לעוזרים

פורסם

זו לא הקפצה, זה עדכון, וכך הוא צריך להיות.

"הוא רצה X שח לאזעקה" , איזו אזעקה, שהרי בקשתי מראש שתציין דגמים .

בכל אופן, בכללי, המחיר לא זול למוצר זול, אך לא יקר בכלל באם המוצר מותג מוכר מהשורה הראשונה (או אף השנייה).

אם המוצר שהוצע , בסיסי, הרי שתוכל למצוא התקנה ראויה בפחות מכך, במיוחד לאור שמרימי החלונות תקינים.

אני מעביר את התרד' לפורום אודיו, שם החברים יוכלו לייעץ לך להיכן לגשת באיזור הרלוונטי- חולון.

זכור, ההצעות יש שיבדקו על ידך , ובפעם הבאה שאתה שואל, בבקשה, פרטים מדויקים כולל דגמים.

קח בחשבון, שאם אינך נדרש למערכת אזעקה (מבחינה ביטוחית) , ואם כל שהינך מעוניין, הוא שלט שישלוט על פתיחת ונעילת הדלתות (והרמת החלונות) , הרי שאינך צריך אזעקה, אלא מוצר בסיסי ביותר שנקרא "שלטי נוחות" , ומחירו זול עוד יותר ממחיר אזעקה בסיסית.

דני.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...