Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון שריטות ברכב שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי הרב ברכב שלי (לנד קרוזר) נעשתה שריטה עמוקה ע"י צ'חצ'ח מקומי..

חברים המליצו לי לא לתקן דבר כזה. השאלה האם יש דבר שגורם לפחות לטישטוש "החריטה" הזו ? איפה אפשר להשיג, וכמה עולה? (במידה וקיים). בנוסף יש עוד כמה שריטות קטנות האם יש דרך לתיקונם ? אשמח לקבל פרטים.

תודה רבה ושבוע טוב.

אסף.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לפני הודעתך , נראה שמדובר בשריטה עמוקה במיוחד שחדרה מבעד לשכבת הלכה .

אם כך המקרה , כדי להעלים לחלוטין את השריטה תהיה חייב לצבוע .

אם אתה בוחר לצבוע , תוכל לצבוע את כל החלק אצל פחח (צלם לפני ובמהלך העבודה , כדי שבשעת מכירה תוכל להוכיח שאתה פשוט "פדנט" ולא יכול לסבול שיש לך שריטה על המכונית) , או לחילופין לנסות לצבוע באמצעות מכחול (הסיכוי שתגיע לתוצאה מושלמת גובל באפסי , כדי להגיע לתוצאה גבוהה דרושה מיומנות רבה בעבודה עם צבע) .

אם השריטה חדרה מבעד לשכבת היסוד כך שנחשפה המתכת , או לחלופין פצעה בחומרה את שכבת הלכה , תהיה חייב לבצע את אחד התיקונים בכל מקרה .

לגבי טישטוש , תוכל לנסות , אך לא מובטח שתצליח .

השריטה היא כמו שתיארת , חריטה בשכבת הלכה (ואולי שכבות נוספות כמו צבע ויסוד) .

כדי לטשטש אותה , עלינו להחליק את גבולות החריטה , כך שיתקבלו פני שטח מעוגלים באזור שבין שכבת הלכה התקינה לבין הפציעה שנוצרה .

התהליך לא יקטין את השריטה , אלא רק ישנה את האופן בו מתנהג האור בגבולותייה .

את הטישטוש עושים באמצעות פוליש או מסיר שריטות (עדיף להתחיל בפוליש , אם ידרש חומר אגרסיבי יותר משתמשים במסיר שריטות , ואחר שוב עושים פוליש) , תוכל למצוא דיונים אחרונים שנערכו בנושא הפוליש (המלצות לפולישים ואיך לבצע) בעמוד הזה או בעמוד הקודם .

לגבי שאר השריטות , שוב הכל תלוי בעומק שלהן .

אם הן לא עמוקות במיוחד , ומצב הצבע טוב במיוחד , סביר להניח שתוכל להעלים אותן לחלוטין .

גם את זה אתה עושה באמצעות פוליש , ושוב תמצא את כל ההסברים בדיונים האחרונים שנערכו בנושא - חפש .

כמו שאתה מבין אני שולח אותך הרבה לחפש בדיונים קודמים , אחריי שתעשה זאת אם יהיו לך שאלות נוספות , ישמחו לעזור לך פה .

אם אתה לא בטח בעומק השריטות , צלם אותן באור שמש או בתאורה לבנה (קסנון של מכונית , לדים וכו') , תפרט על שנת המכונית , האם היא חנתה בשמש והאם היא עברה פוליש בעבר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...