Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בארה"ב ואני מתכוון לקנות כאן קבל כי המחירים בארץ הזויים.

http://cgi.ebay.com/NEW-Kole-Audio-C6D-6-0-Farad-Digital-Car-Capacitor-Cap_W0QQitemZ230300899109QQihZ013QQcategoryZ75388QQtcZphotoQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/2008-POWER-ACOUSTIK-PCX-5F-5-Farad-Car-Audio-Capacitor_W0QQitemZ220296593048QQihZ012QQcategoryZ75388QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

האם אחד מהם טוב? מה אני עוד צריך לדעת לפני הקניה?

הוא הולך לשבת בB4 האם אני צריך לדעת משה לפני התקנתו?

אם יש למישהו הצעה אחרת לגבי קבל אני ישמח לקישור מהיכן לקנות אותו כאן, תודה.

פורסם

תריץ חיפושים בפורום דובר המון על העסק.

אגב לאיזה מגבר אתה רוצה להוסיף אותו? אתה מדבר על קבלים יחסית גדולים..

כרגע כלום =[

פורסם

מונו של רוקפורד 1000 RMS 1001bd סדרת POWER

4 ערוצים 150 RMS ליציאה 8004 סדרת פאוור

כבל + 4 גייג' של אדיסון אם זה משנה.

כרגע יש סאב אחד ברכב של 400 RMS אולי ישבו ברכב 800-900 RMS ביחד או אחד של 800 משהו כזה.

האם 5 פארד זה יותר מידי בשביל המערכת הזו? זה יכול להזיק אם זה יותר מידי? 3 פארד אולי יספיק? חיפשתי וקראתי המון בפורום אבל לא ממש הבנתי, תודה על העזרה.

פורסם

נושא הקבל, וחשיבותו מול חוסר התועלת שבו, נדונו פעמים רבות מאד בפורום, איזה חלק בדיוק לא הבנת? ננסה לעזור.

עקרונית, קבלים בעלי קיבולת גדולה מאוד, כמו 5F, יעשו יותר נזק מתועלת, משום שהם מעמיסים יותר על האלטרנטור, ויכולת הפריקה שלהם איטית יותר מאשר קבלים של 1 פאראד ומשום כך הם מאבדים מיעילותם.

אם קיימת אצל ברכב בעיית חשמל, כמו היבהובי אורות וכדומה, קבל לרוב איננו הפיתרון. לעיתים - להיפך. למרות שלעיתים ובמצבים מסויימים הוא כן עוזר. רק צריך לבודד את הבעיה ולהגיע למקור. תתחיל מייצוב מערכת החשמל, מצבר - אלטרנטור - חווט, שיהיו תקינים ואיכותיים.

אם לא קיימת בעיית חשמל אצלך, מדוע אתה בכלל מעוניין בהתקנת קבל? מעבר לעניין הוויזואלי?

פורסם

מלבד לעניין של נחוץ לא נחוץ תיזהר בהתקנה עצמה יש דרך מסויימת להתקין קבל

צריך לטעון אותו עם נגד ורק אז להתקין אחרת זה יכול להיות מסוכן

תחפור קצת בחיפוש תמצא איך הוראות איך לעשות את זה בדיוק

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מה זה קבל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...