Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונה מהצד היתה מספיקה אבל תמונה מלמעלה סגרה פינה מכל הכיוונים.

תתלה אותה בתקרה בבקשה.:twisted:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תתחדש!

סאב רזה בתיבת 0.3CF יושב בול ברכב שלך. [זה חד קבינה? אני לא זוכר], בחירה יפה. 8.5 ליטר בפרופורציות מסויימות, הייתי אומר אפילו למרגלות רגלי הנוסעת:wink: לא יפריע.

מה יגביר אותו?

פורסם

לא הרכב דבל קבינה

כנראה דני בילבל אותך עם האקליפס...

בסופו של דבר הרמקול אמור לשבת מאחורי הכיסאות האחוריים

ויוגבר על ידי ערוץ המונו של ה EXTEC GRAVITY 5G-900

עד שיגיע הקופסה מהנגר נראה לי שאני לא יתאפק וכבר מחר.. או שמא זה היום ? :roll:

אני יבנה קופסת ניסוי

חייב לנסות הסאב לא נראה טוב בבית ככה יתום :-)

פורסם

באמת בילבל אותי עם האקליפס הזה..

אני לא רוצה לפתוח כאן תיבת פנדורה, אבל עם כל הכבוד לנתוני המכשיר, ובהחלט יש כבוד, על שלל ה"DACים מהגיהנם ושאסי מפלטינה" או "preout של 8V וDSP היי-אנד", רגע לפני שרוכש מישהו את האקליפס 7200 המהולל, המקצועי וה"אודיופילי", הייתי ממליץ לו לראות בעצמו ולהרגיש את זה. כי בסופו של יום, אנו מחפשים לצד כל הפיצ'רים המכובדים, שימושיות ופרקטיות.

הפונטים על המסך קטנים מאד. מאד. ממש קשה לראות משהו מבלי להתכופף ולהתקרב. המסך הקטנטן, עם הטכנולגיה החדשנית שלו, שזה OEL, או ההיפך אני כבר לא זוכר, נראה לי שחזרו בחזרה בטכנולוגיה הזו ב7200 לעומת דגמים קודמים, לשילוש אותיות אחר, הוא ממש, אבל ממש, בעייתי באור ובשמש. כשישבתי עליו ללמוד ולשחק בכוונים, שמתי כובע שמש והורדתי את המצחיה כאילו הייתי בחוף הים. אמיתי. [דני נגנב - אך הבין].

והממשק, הממשק.. אלוהים! מה הייתה כוונת המשורר, לא הבנתי.. ובאמת שניסיתי..

בקיצור, המכשיר מוערך בכל העולם, אין ספק בכלל. אך לדעתי הוא מוערך יתר על המידה, לאור כל מה שכתבתי לעיל.

ואל תגידו לי מתרגלים. גם חמור מתרגל למכות שמקבל עם השוט, אך עדיין כואב לו.

פורסם
באמת בילבל אותי עם האקליפס הזה..

הפונטים על המסך קטנים מאד. מאד. ממש קשה לראות משהו מבלי להתכופף ולהתקרב. המסך הקטנטן, עם הטכנולגיה החדשנית שלו, שזה OEL, או ההיפך אני כבר לא זוכר, נראה לי שחזרו בחזרה בטכנולוגיה הזו ב7200 לעומת דגמים קודמים, לשילוש אותיות אחר, הוא ממש, אבל ממש, בעייתי באור ובשמש. כשישבתי עליו ללמוד ולשחק בכוונים, שמתי כובע שמש והורדתי את המצחיה כאילו הייתי בחוף הים. אמיתי. [דני נגנב - אך הבין].

והממשק, הממשק.. אלוהים! מה הייתה כוונת המשורר, לא הבנתי.. ובאמת שניסיתי..

בקיצור, המכשיר מוערך בכל העולם, אין ספק בכלל. אך לדעתי הוא מוערך יתר על המידה, לאור כל מה שכתבתי לעיל.

.

העלתי בדיוק את נושא התצוגה לפני שקניתי ולא קיבלתי תשובות רציניות מלבד "תקנה תקנה זה מכשיר טוב" (תודה לאון)

עכשיו מאוחר מידי אני מניח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222952&page=3

פורסם

זה רק מחדד את הפער הידוע בין ביקורות/חוות דעת/המלצות בפורומים ובאתרים, לבין תכל'ס כשזה בידיים שלך.. וכמה אחריות רובצת על אדם כשהוא ממליץ על משהו..

אתה כרגע בעל מכשיר כזה? בתור שכזה, מהי חוות דעתך עליו עכשיו?

עריכה: sharonarn, סליחה על ההשתלטות הזו על הת'רד שלך, אבל אני חושב שזה חשוב מאד. מסכים?

אגב, בכלל גם לך יש מכשיר כזה, נכון? אז מהי חוות דעתך עליו?

פורסם

אין בעיה לדירדור הטטרד לנושא :lol:

אצלי הוא מורכב רק יומיים ככה שאני עוד לא יכול להעיד בוודאות

אבל על בעיית המסך אפשר להגיד בוודאות שזאת נפילה מכל מכשיר אחר שהיה לי

גם מבחינת הכתב הקטן והרקע המעצבן שמאחוריו וגם שכמעט לא ניתן לראות את המסך באור שמש

• תוכן חדש...