Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בן לנטיס לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 45-50 אלף

הדרישת שלי מהרכב הם: אוטומט , אמינות ועלות אחזקה לא בשמיים

אני מתלבט בן

לנטיס-2002

פולו - 2003 דור 4

מי מהן יותר מומלצת ?ואיפה עלות האחזקה תהיה יותר זולה

תודה רבה

פורסם

ידוע לך שאתה מתלבט בין שני דגמים מסגמנטים שונים, נכון?

אני חושב, וזוהי דעתי בלבד, שלפני הכל, עליך להגדיר את השימוש המיועד לרכב: אופי נסיעה (עירוני, בינעירוני), אופי שימוש (רק לסופ"ש, רכב יומיומי) ואופי הנוסעים (משפחה עם ילדים, סטונדט עם חברה). רק לאחר שקלול הנתונים האלה, ניתן יהיה לדעת איזה סגמנט מתאים לך יותר, ואז גם יהיה אפשר להמליץ לך אולי על דגמים נוספים שלא לקחת בחשבון.

במצב הנוכחי, אני חושב שההשוואה שלך מאוד בעייתית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ידוע לך שאתה מתלבט בין שני דגמים מסגמנטים שונים, נכון?

אני חושב, וזוהי דעתי בלבד, שלפני הכל, עליך להגדיר את השימוש המיועד לרכב: אופי נסיעה (עירוני, בינעירוני), אופי שימוש (רק לסופ"ש, רכב יומיומי) ואופי הנוסעים (משפחה עם ילדים, סטונדט עם חברה). רק לאחר שקלול הנתונים האלה, ניתן יהיה לדעת איזה סגמנט מתאים לך יותר, ואז גם יהיה אפשר להמליץ לך אולי על דגמים נוספים שלא לקחת בחשבון.

במצב הנוכחי, אני חושב שההשוואה שלך מאוד בעייתית.

הרכב מיועד לי (נהג יחיד) בתוך תל אביב לשימוש יומויומי ושיהיה אוטמט

פורסם

מתלבט ?

לאנטיס חד משמעית !!

ואני לא מדבר סתם היה לי פולו דור 4 (פנסים עגולים) שנת 2003 יד ראשונה מנכה שנסע עליו לא יותר מ 35000 ק"מ

והתפרטתי מזה כל עוד נפשי בי כי מדובר ברכב "לא סוחב" זו מחמאה בשבילו ...

ועם המון תיקונים קטנים שמסתכמים בכסף גדול

אתה יכול גם לחשוב על סוברו אימפרזה רכב מאוד אמין וכן טויטה קורולה שנת 2001 יש לה גיר אוטומטי מעולה (לא כמו בחדשים)

כך שאחרי כל האינפורמציה הזו שיהיה לך קניה נעימה

פורסם

לנטיס מהשנתונים הנ"ל פשוט מכונית אמינה בצורה יוצאת דופן,

זולה ביותר לאחזקה וחסכונית יותר בצריכת דלק.

בדיוק ההפך מהפולו..

פורסם
הרכב מיועד לי (נהג יחיד) בתוך תל אביב לשימוש יומויומי ושיהיה אוטמט

יפה! עכשיו כבר נקודת המוצא שלך הרבה יותר טובה.

בשלב ראשון, הייתי פוסל את הלאנטיס, ולא בגלל שהיא רעה, אלא פשוט בגלל שהיא לא מתאימה לאופי השימוש שלך. בתוך ת"א אתה תצטרך רכב קטן שיוכל להכנס לחניות צפופות ושיהיה חסכוני בדלק. יתכן והלאנטיס אכן אמינה, אבל היא בעליל לא תתאים למשימה.

מצד שני, גם הפולו לא מציאה ברמת המחיר המוגזמת שלה. תמורת פחות כסף אתה יכול לרכוש סיאט איביזה או אפילו סקודה פאביה, שיהיו שתיהן זהות מכאנית לפולו אך זולות ממנה.

רכב נוסף שהייתי לוקח בחשבון הוא פיאט פונטו ספייס בעלת גיר רציף. מדובר ברכב חסכוני ביותר, עם מחיר רכישה נמוך ומצוין לאופי השימוש שלך. הגיר הרציף מציע אינסוף יחסי העברה, מה שמבטיח נסיעה חלקה, נעימה וחסכונית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

לגבי הפונטו הבנתי שהגיר רציף/אוטמט שלה לא מומלץ אלא רק הגירסא הידנית . האם אחזקה של פולו תהיה יותר זולה משל הלנטיס ? (אני אסתדר עם חניות בתוך העיר)

הבנתי שהטיפולים והחלקים של הפולו יקרים משמעותית מהלנטיס

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

איפה שמעת דבר כזה על הגיר של פונטו?

האחזקה של פולו יותר יקרה משל הלאנטיס.

פורסם

איך הצריכת דלק של הפולו לעומת הלנטיס ? (אוטומט)

ולגבי הגיר הרציף הבעייתי ש להפונטו קראתי באתר רכב שאני לא זוכר את שמו, אולי "המומחה" ביד 2

אבל אשמח אם תתקנו אותי כבעלי ניסיון עם פונוטו בעלת גיר רציף

פורסם

"המומחה", אה? עכשיו הכל ברור.

אני מציע לך לחפש את הערך הזה כאן בפורום. אין לי ספק שלאחר שתעבור על התוצאות, תקבל פרספקטיבה יותר מפוכחת.

אתה יודע מה? אני אתן לך מתאבן קטן. מכאן והלאה - עליך :wink:

פורסם

ה

"מומחה " שאני התכוונתי זה לא בדיקת רכבים אלא פורום כמו הפורום הזה ויש לו לינק דרך אתר יד 2

שם נאמר על האמינות של הגיר הרציף .

"הפולו מומלצת מאוד ,יקרה במעט מהמתחרות ,הפונטו אוט' לא מומלצת כלל.

נשמח לענות על כל שאלה ,צוות המומחה"

מפה שאבתי את הנתון שהפונטו האוטומט לא אמינה

• תוכן חדש...