Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תידלוק באמצעות מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי לגמרי מהמגנטים...

אחח אנשים חיים בסרטים.

לגבי מכסחי המיתוסים.

באמת נראה לכם שאם הם ימצאו משהוא מעניין יתנו להם לשדר את זה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יחצן ולא נעליים!

קודם אני רוצה להגיד שזה מאד יפה ליראות פורום חיי שכזה - איבדתי את ההודעה הזו מאד מהר!

עכשיו שמצאתי אותה אני יכול להגיב שוב!

קודם כל אני לא יחצן. אני פשוט לא אוהב שסתם מלכלכים על משהו בלי שיודעים עליו הרבה.

אני אישית מכיר אחד בארץ שזה עובד לו, ומאות של אנשים בארה"ב מדווחים על תוצאות יפות.

ומים יש מספיק - יותר מדלק בכל מקרה+זה לא צורך הרבה מים. סה"כ צנצנת מים שמחליפים פעם ב... עוד 10 שניות של מקלחת!

נא... השתדל... להשתמש... בסימני... פיסוק... תקניים... ולא... בשלוש... נקודות...

בתודה...

אלעד...

פורסם

אילן,

אם זה עובד וחסכוני כמו שזה לכאורה מבטיח, תגיד לחבר שלך שהוא מפסיד מאות אלפים אולי מליונים בגלל שהוא לא טורח לקחת את רכבו למעבדה מוסמכת שתבדוק ותאשר את הממצאים.

העובדה שבארה"ב יש כמה מוהיקנים שטוענים שזה חוסך ולא מוכנים להעביר את זה בדיקת מעבדה מוסמכת, מלמדת שאולי הם מבינים שטוב לספר סיפורים הנתלים בתילי תילים של חלומות, גיבוב עובדות שהשומע לא יכול לדעת עד כמה הן נכונות או לא, ודי להם בכך מאשר להתהדר במסמך רשמי של מעבדה שאולי יוכיח שהכל קישקוש.

בסופו של דבר פרייארים רק מתחלפים, והפראיירים שבארה"ב צריכים רק למצוא בין מאות המיליונים עוד כמה פראיירים שיחזירו להם את השקעתם, כדי לחמוק מהטיפשוט וההפסד (גם אם הוא קטן).

אמרת שאתה מכיר מישהו שזה עובד אצלו, אז למה אתה לא מתקין דבר כזה טוב ברכב שלך / הורים / אחים/ חברים ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

+1

למה לעזעאזל אף אחד לא לוקח איזה רכב שהתקינו בו את המערכת הזאת לבדיקה רשמית\מוסמכת כלשהיא? אנשי המכירות של החברה הזאת כ"כ טיפשים שהם לא עושים שום דבר רציני כדי לקדם את המוצר? (חוץ מלקרוא לו בשם מטומטם כמו water-delek).

פורסם

לא הייתי בטוח בעצמי ולכן בדקתי במילון ולא מצאתי את המילה delek.

מכאן ניתן להבין שאם רוצים לשווק את היצירה הזאת בחו"ל צריך לקרוא לה - MAYIM-FUEL.

:screwy:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נגיד והדבר הזה עובד פלאים ומוריד את צריכת הדלק בלה בלה בלה...

מה זה יעשה לכח של המנוע?? לא נשמע לי הגיוני שההספק יישאר זהה...

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=Tf4gOS8aoFk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=6Rb_rDkwGnU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולא ....זה לא לוקח הרבה אנרגיה לפרק מים בעזרת חשמל!

פורסם

אני אישית מכיר אחד בארץ שזה עובד לו, ומאות של אנשים בארה"ב מדווחים על תוצאות יפות.

מתוך כמה אלפים?...

אני אישית מכיר את זבינאמו הנביא. הוא ואני ככה קרובים. אחרת נראה לך שהייתי מרשה לו להשתין לי לקרבורטור? בחייך.

סיפורים זה כמו חור ת*ת- לכולם יש אחד.

אם הייתה שיטה רצינית לחיסכון בדלק היא הייתה מופיעה בעיתון לחידושי מדע\רכב\אופנועים\נביאים.

פורסם

אותי הסרטונים שכנעו בגדול!

רק שאלה אחת קטנה עדיין מטרידה אותי: האם כדי להימנע מנזקי האבנית יהיה צורך לתדלק במים מטוהרים מקנקן 'בריטה', או שאפשר להשתמש במי ברז רגילים ואולי חייבים לתדלק את המתקן הזה גם עם 'קלגון' (שג. יפית כבר בדקה בעבורנו)...

:roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

אישתו של זבינאמו עוצרת לעזור בטיול בארה"ב ומתכוננת לעבודה.

zebinemos wife.jpg

פורסם

הדבר הזה אמיתי,אבל בשביל שהדבר הזה יהיה יעיל,צריך צנצנת שבכמה עשרות ליטרים גדולה מזו שבאתר הפרסום.שזה גם מוסיף משקל לרכב.

כמו כן מקצר בכמה שנים את החיים של המצבר ובנוסף לכל ה"יתרונות" הללו גורם לקורוזיה במנוע ובאגזוז של הרכב, שלא לדבר על החיישנים כמו MAF שהלחות עוזרת לו לסיים את החיים שלו כמה שיותר מהר...

אבל הדבר הכי חשוב פה הוא זה שתחסכו 4 שקל בשנה על דלק, נכון? 8)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

חברים יקרים.

השרשור הזה ממש משעשע, במיוחד הקטע המדעי על זבינאמו הנביא, אשתו ובתו (למרות שלפי מצב אשתו נראה שהיא לא יותר מבת שנתיים), וההערה בתגובה האחרונה על חסכון של 4 ש"ח דלק בשנה.

אבל הערות אחרות (כמו בהודעה האחרונה) על נזקים מצטברים והוצאות נוספות העלולות להגרם על ידי שימוש במערכת חשובים יותר מהבדיחות.

לי יש פורסטר טורבו, השותה בנסיעות מעורבות 6-7 ק"מ לליטר (למרות שמפעם לפעם אני משתדל ללחוץ פחות. ובבקשה לא לנסות לשכנע אותי להחליף את הרכב). אם מדובר באמת על חסכון של כ-40% בתצרוכת הדלק, ואני נוסע כ-30,000 ק"מ בשנה, הרי שאם הדבר הזה באמת עובד, מדובר על חסכון של כמה אלפים טובים בכל שנה.

אז, מעבר לבדיחות ולהשערות המדעיות, האם יש כאלה שבאמת מכירים את המערכת מקרוב והתנסו בה לאורך זמן כדי לדעת כמה באמת החסכון ואיפה הנזקים העקיפים?

ובקשר לשיטת המכירה (חוברת הסבר ב-100 ש"ח): זה מזכיר לי את שיטת מכירת יחידות הנופש, או להבדיל את התכנית "העולם הערב" (מה, במאה שקל רצית את כל הסליל...?).

כנראה שבגלל ספקנות של רוב הלקוחות הפוטנציאליים הם מנסים להרויח לפחות ממכירת החוברות.

ולזה קוראים "שיטת מצליח".

עד 27.1.2020 אני עסוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...