Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסחרית גדולה (כמו טרנזיט ) לבנה עם סמל גדול מקדימה בצורת דולפין קצת מעוגל .

לצערי לא הספקתי לצלם , אבל פעם ראשונה שראיתי את הסמל הזה . מישהו יודע איזה רכב זה?

צונזר.... :?

פורסם

זה איווקו דיילי חדשה בגירסת נוסעים.

עריכה:

מדובר בגירסא מאובזרת של מיניבוסים לנוסעים, הם ניקראים IRIBUS.

IMG_2399_1024.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון!

תודה רבה חברים, יש הרבה רכבים כאלו בארץ? אני שוקל להכניס לשרשור של "הנדירים שראית" . בכל אופן זו הפעם הראשונה והיחידה שיצא לי לראות את ה"דבר" הזה.

צונזר.... :?

פורסם

ראיתי כמה רכבים כאלה בעיר שאני גר. ככל הניראה, לא מדובר במשהו יותר מידי נדיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מצחיק לראות רכב כזה גדול אם גלגלים כאלה קטנים.

מישהו באמת יכול להסביר לי את ההגיון של זה?

כי הרכב עצמו נראה כאילו אם הוא יעשה איזה סיבוב קצת מסוכן אז הוא עלול להתהפך.

Polo 2012

פורסם

היתה לנו דיילי בעבודה, רכב מטוס! נוח וכיף לנהיגה.

באמת מסוכן קצת בגלל הגובה והפיתוי לנהוג עליו כמו פרייבט. ראיתי אחת הפוכה פעם בכביש 90.

פורסם

IRISBUS היא חברה שמרכיבה אוטובוסים באירופה (כמו מרכבים בארץ).

אחרי שהיה סיפור עם המיניבוסים של אייוקו שהיו מורכבים בארץ, אז חברות ההסעה התחילו לייבא אותם מורכבים מאירופה.

יש באירופה גם מיניבוסים מוגמרים של מרצדס ספרינטר ופולקסוואגן קראפטר אבל בארץ זה עדין בהתקנה מקומית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה ההגיון שעומד מאוחורי גודל (או קוטן) הגלגלים?

שילדה מוארכת של רכב קטן יותר, שעדיין עומדת במגבלות דרגת רשיון נמוכה יותר (נדמה לי שבמקרה הזה - רשיון ג' מספיק).

ראה דוגמת המפלץ שבו שייטתי לפני קצת יותר משנה. רשיון ב' מספיק :shock:

DSC_0118.jpg

• תוכן חדש...