Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על עיצובים ומעצבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיהו המעצב הגדול ביותר?

רובנו נסכים שזה אחד מהאיטלקים, יש שייתענו שזה של אודי הוא המעצב לנוכך ה TT אבל הרוב יהיו עם סדנת העצוב הבייתית של אלפא, סדנת "ITAL-DESIGN" המדהימה של ג'יוג'יארו, וסדנת העיצוב מזעזעת העולמות של אולי הגדול ביותר: פינינפארינה.

איזו סדנה עשתה את העצובים הכי נחשקים? הדעות יהיו חלוקות אני מניח.

אבל אני אישית, נשבתי בעיצובה של ה FERRARI- PININFARINA- ROSSA

מחווה גדולה, למעצב דגול

Ferrari_Rossa_06-2.jpg

פורסם
כריס באנגל. אין עיצובים יותר מכוערים ממה שהוא מוציא מתחת לידיים שלו.. :lol:

אני מבין... מכוערים, כמו זה למשל?

coupe.jpg

:yum:

מוגש מטעם עמותת "אזרחים נגד השמצת כריס באנגל"

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני לא אוהב את העיצוב החיצוני של הקופה....... ( תחכו לי מתחת לבית.... אני לא מפחד ! )

אבל הפנימי..... חלום ! לא בלאגן ולא מצועצע ולא כבד מדיי , בול !!!!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פינינפארינה היא סדנאת עיצוב ושיפור איטלקית.

מיודעינו כריס באנגל עבד שם על הקופה.

בכל מקרה החתום על הקופה ( רובה לפחות) הוא כריס באנגל. חוצמזה שאני חושב שהסדרה 7 מדהימה, מרשימה ומשדרת כל מה שהיא צריכה. זה טוב לראות את הסיכון האדיר שלקחו בעיצוב מכונית הדגל של יצרן כמו ב.מ.וו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...