Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתפעל מהתגובות הרבות שעורר אבי, ומתפעל אגב גם מהעמידה שלך אבי על דעתך.

אני חולק על אבי, אבל גם על חלק מהדעות האחרות.

אני לא מסכים שרכב אספנות הוא צעצוע, גימיק, או טיארה. הרכבים הללו נוצרו כדי לעבוד והם יודעים לעשות את זה.

החלקים לא תמיד עולים הון, (לאחרונה החזרתי תיבת הילוכים תקועה לחיים עם חלק מקורי של מרצדס שנקנה במוסך כלמוביל ב110 ש"ח)

אני סומך על המשאית הקשישה ונטולת המחשב שלי יותר מאשר על הצעצועים החדישים והמהירים.

דרך אגב הדגם 1315 הוא חדיש, פעם היו 911, 1113 1117ואחכ זה עלה ל..19 אגב, הספרה הראשונה (או שתי הראשונות) מייצגת

את המשקל בטונות, והספרות השניות את ההספק בכוח סוס (חלקי עשר)

אני מפנה את מי שבא לו לשרשור שמראה מה משאית ישנה יודעת לעשות וכמה רחוק היא יכולה ללכת..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542065

וגם, הנה כמה תמונות שלא קשורות לשרשור הנ"ל שמראות שרכב אספנות יודע להגיע גם לגבול הרצועה, לחלק בגדים לחיילים, ואפילו לתת להם להתקלח לפני שהם עולים על בגדים חדשים.

שנה טובה

אריה

P7307039 (1024x768).jpgP7307040 (1024x768).jpgP7307064 (1024x768).jpgP7307076 (768x1024).jpgP7307157 (1024x760).jpg

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכל המתפקדים...

היזהרו שלא תגמרו את האנרגיה השנתית בהקלדה...

יש איסוף פרקטי... ויש איסוף שהוא לא רלוונטי בעליל...

מניח כי אם היה מוקרן כעת סרט ממלחמת עולם השנייה, רוב הקשקשנים פה היו אומרים -

יא הנה ג'יפ 42 - אני רוצה, הנה טנק שרמן - אני רוצה, הנה מטוס מוסטנג (P51ׂ) - אני רוצה... הנה נושאת מטוסים - אני רוצה ?!

אספנות זה בסדר כל עוד יש רציונאל באיסוף, כמו כן, אם יש תנאים ותקציב לפריטים שנאספים...

אבל פה אצלנו בארץ בעיקר מקשקשים, מתקמצנים, וגם אם אוספים... אעצור כאן.

מפרגן על ההסבה במשאית המצולמת, אגב, האם היא בעלת הנעה אחורית או בעלת תיבת העברה ? ברור שיש חלקים שימכרו בכולמוביל בגרוש וחצי...בעיקר סטוק מת או שימס...נראה אותך מתמודד עם רכיב מכאני או אלמנט מהמערכת הפנאומטית... הדראולית... שלא לדבר על הקוסמטית...ואני יודע על מה אני מדבר...אגב, יש לך מיקרופיש בבית לקריאת קטלוג החלפים ?

דורון - מפרגן לך עוד מתקופתך ב"רדיונית", חלק מהמחלה נטבע בי עוד בילדו בזכותך... אך...אין כל קשר בין הג'יפ בתמונות של אביך לבין השועל עימו אתה מסתובב, שלא לדבר על הציוד שאתה מזווד איתו את הג'יפ...ירון... בוקר טוב גם לך אדון ג'וטה... ולכל המשרשרים... עדיין אינני סנילי, מודע טוב טוב למקומי ואמירותי...

מוכן להתערב על סטייק טוב שבטווח של ימים - כדוגמא מישהו יפרסם שוב תמונה של M151, שוב ישאלו שאלות כמו...איך משיגים אחד... למה הם נגרטים... ומדוע אינם מקבלים רישוי... בקיצור אונניה...אם מישהו באמת, אבל באמת רוצה לרכוש לעצמו ג'יפ כזה... אני יכול לסייע. זה לא יהיה זול! כנ"ל לגבי כל פריט כ"ר צבאי באשר הוא.

אסיים בברכת שנה טובה, גמר חתימה טובה ו...חדל קשקשת ברשת... רות - סוף!

פורסם

תכלס כל מה שאתה אומר זה "למה אנשים מקשקשים על מה שאין בכוונתם לרכוש ולשפץ." עם זה אין לי בעיה, עם קביעה שרירותית ש''לא צריך את זה'' בסגנון מזרח גרמני יש ויש. אם היית יותר ברור בפוסט הראשון היו נחסכות ממך התגובות העוינות.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אבי, ראשית פשוט את המדים והתרווח. אף אחד כאן לא פקוד שלך....

ניסוחי התנשאות צבאיים לא מתאימים לפורום הזה.

כל אחד קונה ומשפץ את מה שהוא יכול, לפי רצונו ולפי יכולתו. זה קל מאד להסתכל בתכניות טלוויזיה מחו"ל, לראות שיפוצים בעשרות אלפי דולרים ולשפוט אנשים לפי זה. המציאות שלנו היא כאן. זה לא מוריד כהוא זה מהרצון להיות בעלי רכב כזה או אחר. מותר לחלום, אפילו בקול רם. חלק ניכר מהמכוניות שלנו הם חלומותיהם של רבים.

באשר לשועל, הרי לך כמה תמונות "שלו" מימים אחרים...

59934_1409079987083_5468368_n.jpg

IMG_8067 פרופיל.JPG

c1e1397590cdef071cb86d4c555b8f86_5.jpg

ללא שם.JPG

דוד סגל נוהג, עם א.JPG

דוד מחזיק את סמל &.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דורון התמונות ההיסטוריות שצירפת והמתייחסות ל-צ 4062 - הן של CJ-2A או 3A לא של גיפ ממלחמת העולם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם (נערך)
דורון התמונות ההיסטוריות שצירפת והמתייחסות ל-צ 4062 - הן של CJ-2A או 3A לא של גיפ ממלחמת העולם.

ירון, אני יודע, CJ2, מאחר והתמונות שלו מתחילות ב1947. אני מתייחס גם לתמונה מהמצעד בתל אביב, שם אבא שלי מחזיק בסמל חטיבת גבעתי והג'יפ הוא פורד GPW... בדיוק כמו השועל (רק עם מספר צה"לי אחר).

עם השנים "עבר" המספר צ-4062 ל MB1942.... אבל עם סרן אחורי מדגם מאוחר יותר.

צריך "לשפוט" את ההיסטוריה לפי העבר ולא ההווה. הצרכים אילצו את הסדנאות לאלתר ג'יפים מגרוטאות, שבהתחלה "הושאלו" מהבריטים ומאוחר יותר הורכבו ממה שהשאירו הבריטים אחרי שנגמר המנדט. כך גם מטוסים...

אריה, אל תדאג, אני ממתין לו בטיול הבא.... אם אשתו תרשה לו... :-)

DSC_2710.jpg

Willis-MG34-batey-haosef-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי דורון סגל

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני מעריך שהגיפ מהתצוגה/מוזיאון הנושא את המספר צ 4062 הוא רק תפאורה שבנו עפ"י תמונות ישנות.

די דומה לגיפ "תולר" שבנו לא מזמן ומספרים בכל אמצעי תקשורת שמדובר ב- REAL THING....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בוקר טוב,

דורון - ראשית - הפוסל במומו פוסל... לעניין ההתנשאות..., שנית - אל תתקמצן והחלף את צמיגי הנאטו המכוערים בצמיגי ND מקוריים (אם תרצה אתה מוזמן לפנות אלי ואדאג לך לסט חדש)... וללא התירוץ הידוע שהנאטו עדיפים בגלל מעברי המים...:)

ירון - 1:0

ושוב חוזר על מה שאמרתי -

א. רוב ה"אספנים" בארץ... לא בדיוק...

ב. לאסוף משהו פרקטי שנופל על השכל זה אחד, לבלבל את המוח על משהו שהוא לא רלוונטי בעליל...

אנסה להרטיב את המסר אותו ניסיתי להעביר מההתחלה... תארו לכם איש מחיל הים... שרכש זודיאק... טוב ויפה הדבר, לא ? הוא יכול להשתמש בה וכו'.

כעת, תארו לכם את אותו יורד ים מתלהב ומתקשקש על רכישת צוללת או משחטת שיצאו משימוש... ?! כעת אני ברור יותר ?

בברכת חג שמח וצום קל... (גששים)

• תוכן חדש...