Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאיות מרצדס 1315 או 2628 היו פאר היצירה בזמנן, יחד עם זאת, לכל אלו שמתקשקשים פה אין את היכולת לתחזק כלי כזה כיאות. החלפים עולים הון.

מה יעשה אדם מין הישוב עם ריאו קמינס 2.5 או 5 טון ? גי'פ או טרקטור וגם מגבהץ פחמים אני מבין... בשביל הגימיק...

אך אלו שמזוודים ג'יפ עם מכשירי קשר...או כל דבר אחר, למה לעזאזל צריך את זה ? מה היה להם חסך עם צעצועים בילדות ?

אגב, גורטים כעת טנקי מג"ח בצה"ל... קדימה לרוץ...

ואם ובאמת יש פה מישהו שרוצה לעשות מעשה... אפשר לייבא מחול כל כלי צבאי באשר הוא, גם B-17 (מבצר מעופף)... רק שזה לא יסתכם בכמה אלפי שקלים בודדים שזהו תקציבו או רצונו של האספן הישראלי המצוי להשקעה בכלי המופיע בשרשור...

ואני יודע על מה אני מדבר!

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם הייתי שמח לשמר איזה כלי רכב צבאי, יותר מזה שקלתי לנסות להשיג VRC (כן, המכשיר קשר הכבד הזה שהיה בשימוש פעם) ולהרכיב בתוכו מחשב, מעיין שילוב של עבר והווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יעשה אדם מין הישוב עם ריאו קמינס 2.5 או 5 טון ?

יקים מחדש את להקת REO Speedwagon.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המג"חים יצאו משירות בפברואר, נכון לעכשיו לא ראיתי שנגרטים. בבסיס שלי עדיין יש. (לא בשימוש)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
משאיות מרצדס 1315 או 2628 היו פאר היצירה בזמנן, יחד עם זאת, לכל אלו שמתקשקשים פה אין את היכולת לתחזק כלי כזה כיאות. החלפים עולים הון.

מה יעשה אדם מין הישוב עם ריאו קמינס 2.5 או 5 טון ? גי'פ או טרקטור וגם מגבהץ פחמים אני מבין... בשביל הגימיק...

אך אלו שמזוודים ג'יפ עם מכשירי קשר...או כל דבר אחר, למה לעזאזל צריך את זה ? מה היה להם חסך עם צעצועים בילדות ?

אגב, גורטים כעת טנקי מג"ח בצה"ל... קדימה לרוץ...

ואם ובאמת יש פה מישהו שרוצה לעשות מעשה... אפשר לייבא מחול כל כלי צבאי באשר הוא, גם B-17 (מבצר מעופף)... רק שזה לא יסתכם בכמה אלפי שקלים בודדים שזהו תקציבו או רצונו של האספן הישראלי המצוי להשקעה בכלי המופיע בשרשור...

ואני יודע על מה אני מדבר!

תגיד, אתה בטוח שאתה נמצא בפורום הנכון? אולי כדאי שתקליק http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?9-טכני-אחזקה-וטיפולים,שם תוכל לדבר על המזדה 3 שלך עם בעלי ענין דומה.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
שבוע טוב ושנה טובה

חוצמזה, מה לכל הרוחות תעשו עם נ.נ. או ריאו קמינס או משאית מאן ו/או מרצדס ישנה ?!

אחת לתקופה הנושא עולה.. אותן שאלות, אותן תשובות... חלאס...

אבי

אם תצליח לענות מה ניתן לעשות עם פורד טרנזיט ישן

או לחילופין

עם טילון ICM מיושן כאשר כל אופניים חשמליות חדישות עושות ממנו צחוק

אני משער שתצליח להבין מה אנשים עושים עם ריאו / מאן / מרצדס.

ואם לא - לא נורא.

יש פורומים נוספים ברחבי הרשת.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לא מזמן ראיתי את הכתבה הזאת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461536,00.html

למרות הכתבה הזאת, במבצע צוק איתן ראיתי מובילית כזאת באיזור ואדי ערה.

וגם את המשאיות מרצדס הישנות (שכבר שני דורות של פריטליינר ואינטרנשונל החליפו אותם).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה יעשה אדם מין הישוב עם ריאו קמינס 2.5 או 5 טון ?

יעשה ממנו טיארה

עם אוסף לא עושים שום דבר. עם רכב אספנות לא עושים שום דבר.

קונים אותו כי אוהבים אותו, משפצים אותו כי אוהבים אותו.

השם שלך מוכר לי מהפורום הזה, למרות זאת, אני לא בטוח שאתה בפורום הנכון...

הנה משפט שמסכם את הכל בצורה הכי פשוטה. נסה להבין אותו ואם לא הצלחת- חבל.

הגעתי למסקנה, שגם אם הרכב הזה לא ישמש אותי לעולם לנסיעות ארוכות

וגם אם כל מה שאסע עליו אי פעם יהיה סביב הבלוק שלי, זה פשוט שווה את זה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

"

"

אבי,

התאפקתי כמה שיכולתי, אך כשהרמתי את הכיסוי מהשועל, להכינו לטיול הקרוב, החלטתי להגיב לדבריך.

כן, זה אני שהרכיב מכשיר קשר, תושבת אנטנה ואנטנה, צמיגים "צה"ליים" ואף צבעתי את הג'יפ הישן שלי בצבעי צה"ל מתקופת מלחמת השחרור.

ירדתי מהפסים לגמרי וקניתי ובניתי רפליקה של מקלע MG 34 וגם תושבת אחורית למקלע נוסף שיש לי בשרוול. שניהם מפלסטיק כמובן...

מאחר ואיני רואה כבר את הפסים לגמרי, הדבקתי עליו סימנים וכיתוב של "שועלי שמשון", יחידה שאבא שלי לחם במסגרתה, במלחמת השחרור. יש לי תמונה שלו על הג'יפ. שלא לדבר בכלל על המדים, כובע ההיטלמאכר שקיבלתי מחבר יקר, מסקיט, מה שנקרא בעברית מסטינג, חדש לגמרי, שנתרם מחבר יקר לא פחות ופק"ל תד"ל בדיוק כמו שהיה פעם. כן, יש לי גם רשת הסוואה...

ברור לי שלא אשתמש בציוד הזה כפי שתוכנן במקור, אבל את התגובות של הגיבורים הזקנים, בני השמונים, שרואים את הג'יפ מזווד כמו פעם, אי אפשר לתאר. צריך לראות את הפנים הזורחות, את הטיפה בזוית העין ואת הרצון לעלות על הג'יפ, למרות הקושי...

אז לזכר אבא וחבריו ליחידה, הג'יפ נראה כפי שנראה.

למעני ולמען משפחתי, אנחנו נוסעים בו לטיולי שטח בכל רחבי הארץ מאילת ועד הרי נפתלי ואגם החולה, שזה היעד של הטיול הבא.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דורון ייתכן והוא התכוון דווקא אלי....וכן הגיפים שלי מזוודים לחלוטין...גם קשר, גם אלונקות ועוד טובין צהליים תקניים.

הוא קצת כעוס בזמן האחרון. יעבור....:|

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם מישהו צריך בדיקת קשר או ביצוע דרג שיפנה אליי ;)

פורסם

"

"

אבי,

התאפקתי כמה שיכולתי, אך כשהרמתי את הכיסוי מהשועל, להכינו לטיול הקרוב, החלטתי להגיב לדבריך.

כן, זה אני שהרכיב מכשיר קשר, תושבת אנטנה ואנטנה, צמיגים "צה"ליים" ואף צבעתי את הג'יפ הישן שלי בצבעי צה"ל מתקופת מלחמת השחרור.

ירדתי מהפסים לגמרי וקניתי ובניתי רפליקה של מקלע MG 34 וגם תושבת אחורית למקלע נוסף שיש לי בשרוול. שניהם מפלסטיק כמובן...

מאחר ואיני רואה כבר את הפסים לגמרי, הדבקתי עליו סימנים וכיתוב של "שועלי שמשון", יחידה שאבא שלי לחם במסגרתה, במלחמת השחרור. יש לי תמונה שלו על הג'יפ. שלא לדבר בכלל על המדים, כובע ההיטלמאכר שקיבלתי מחבר יקר, מסקיט, מה שנקרא בעברית מסטינג, חדש לגמרי, שנתרם מחבר יקר לא פחות ופק"ל תד"ל בדיוק כמו שהיה פעם. כן, יש לי גם רשת הסוואה...

ברור לי שלא אשתמש בציוד הזה כפי שתוכנן במקור, אבל את התגובות של הגיבורים הזקנים, בני השמונים, שרואים את הג'יפ מזווד כמו פעם, אי אפשר לתאר. צריך לראות את הפנים הזורחות, את הטיפה בזוית העין ואת הרצון לעלות על הג'יפ, למרות הקושי...

אז לזכר אבא וחבריו ליחידה, הג'יפ נראה כפי שנראה.

למעני ולמען משפחתי, אנחנו נוסעים בו לטיולי שטח בכל רחבי הארץ מאילת ועד הרי נפתלי ואגם החולה, שזה היעד של הטיול הבא.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

יכול להיות שזה הג'יפ שחנה באזור בסוף אוגוסט?

ראיתי ג'יפ ישן גם כן שנראה צה"לי לשעבר, את לוח השעונים אני מכיר מהאביר והנ.נ., ראיתי שיש לו ב"א, אנטנה ומ"ט (תושבת) למקמ"ש. זה שלך?

פורסם

השאלה לשם מה, או מי צריך, מזכירה לי סיפור. פעם נשאל סייר הילארי האדם הראשון שטיפס אל פסגת האוורסט, "אבל לשם מה עשית את זה זה?

"beacase its there" היתה התשובה. (בגלל שזה שם) אריה

• תוכן חדש...