Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15000 לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע מחפש רכב ראשון שישרת אותי במשך תקופת השנה הזאת(י"ב) ואלי גם אחרי, מכיוון שהתקציב שלי לא נותן לי בדיוק אפשרות לקנות רכב ספורט או לפחות רכב מהנה לנהיגה אז מחפש משהו שיהיה חסכוני, ידני כמובן ועד כמה שיותר יכול לתת לי הנאה.

חשבתי ביינתים על פונטו,קאסרה או בראבו

אין לי שמץ אם אלו מכוניות מהנות, אולי תוכלו לעזור לי.

תודה וחג שמח.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

פיאט פונטו תהיה אופציה טובה , גם את הפג'ו למיניהם 205 , 106 , או שאפשרות יותר טובה תהיה לגרד עוד קצת כסף ולקנות פיאט פונטו ספייס.

פורסם

שלושת המכוניות שציינתה

הם בטח לא מהנות לנהיגה

תחפש רובר 214 פג'ו 106 פולו

לא הכי חסכוניות אבל לפחות תרגיש שאתה נוסע ברכב

וגם ישארו לך כמה שקלים לישור קו

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני משאר ש15.000 זה כל הכסף שלך למכונית, כמו שלי היה פעם ולי היה אפילו הרבה פחות.

אני אלך על המלצה קצת שונה - סקודה, פליסיה. כן ידנית. קשה למצוא אוטומט.

הדגם שלי הוא בעל מנוע 1.3, והוא ייעלה לך 5.000 שקל. תוכל למצוא גם שנת 97 בעל מנוע 1.6 של פולקסוואגן אבל תשלם קצת יותר. בערך 9-11.

אני במקומך הייתי קונה, ואל תשכח שיש לך עוד 4.000 לביטוח להשאיר, וכמובן תיקונים קטנים וגם טסט.

אה נו - ודלק ...

אני קניתי אותו בתקופת הי"ב שלי ואני עכשיו בצבא ועדיין לא רוצה להפרד ממנו - אוטו של 20 אלף ולא של 5.

אם תרצה כמה תמונות מבפנים של האוטו או כל ייעוץ אחר רק תשאל.

ממליץ בחום

🤔

פורסם

במקומך הייתי מתחיל לחפש 106 בגרסאות החמימות - XS או XSI.

וכמו שכבר כתבו לך, אל תשכח שעלות הרכישה היא אמנם גדולה אבל לא היחידה שצפויה לך בעתיד הקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי גם שוולקן ZX יכולה להכנס לתקציב, לפי משהבנתי מתגובות בהרבה פורמים, הוולקן מכונית מאד מוצלחת, מהנה ולפי דעתי לא נראת כזה רע. השאלות שלי הן, כמה יקר יעלה לי להחזיק את הרכב הזה(אם זה יקר בכלל) וכמה נתונים יבשים על הרכב גם יועילו.

גל

פורסם

עזוב אותך נתונים יבשים על וולקן, בכל מקרה אין להם קשר ממשי למצב הנוכחי של הוולקן שתמצא.

הוולקן לא זולה לאחזקה - מנוע XU מסובך, רובן עברו ידיים רבות ומי יודע כמה שעות של נהיגה ספורטיבית. כמה לא זולה היא תיהיה? את זה אני לא חושב שמישהו יוכל לצפות עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לוולקן, מבחינת דלק אני לא חושב שהיא אוכלת עד כדי כך וגם הרוב זה תלוי בכמה הנהג אוהב ללחוץ אז אני לא חושב שדלק תיהיה כזאת בעיה(גם יש את הורים שיעזרו לי עם הדלק).

מבחינת חליפים שמתי לב שיש הרכב הזה דיי הרבה אז גם כנראה יש דיי הרבה חליפים.

אם מישהו בעל וולקן יוכל לעזור לי אני אשמח.

• תוכן חדש...