Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל את חוות דעתכם על הרכש החדש שקניתי(מחו"ל) המגבר ניקנה באתר אינטרנט ונישלח לארץ, לאחר הזמנה מוקדמת

(pre-order) למי שיודע מה זה!!!

הזמנתי את המגבר הזה ליפני בערך 3 חודשים והוא הגיע אליי ליפני שבועיים בערך ורציתי חוות דעת תודה...

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=19689

פורסם

על פניו נראה כמפלצת, אבל חוות הדעת צריכה להיות שלך, במידה וכבר התקנת אותו, כיוונת ויש לך בסיס להשוואה עם מגבר/ים קודמים על אותו הסט-אפ.

מתחדשת*

פורסם

תאמת באמת נראה משהו טוב

תתחדש אחי ***אםהוא אחיך, למה שלא תדברו בבית?***

איך שומעים אבל?צליל נקי?

ותגיד לא היה לך בעיות במשלוח?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תתחדש איש !

ולמה קיבלת אותו רק לפני שבועיים? אם הזמנת אותו לפני 3 חודשים משהו לא מסתדר לי חיכת יותר מידי זמן פשוט המון:shock:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

המגבר עדיין לא הותקן ברכב. ואכן הנתונים של היצרן באמת מפלצתיים, ככה גם המגבר, הוא שוקל 11 קילו ומוציא 130וואט rms לערוץ לפי נתוני היצרן.(לא מכיר מגבר 4 ערוצים עם נתונים דומים או חזקים יותר)

חיכיתי הרבה זמן למשלוח כי המגבר באותו זמן שקניתי אותו עדיין לא יצא לשוק חברת סאונדסטרים משחררת כמות מוגבלת של הדגם הזה. ככה זה יהייה גם עכשיו. הייה ממש קשה להשיג את הדגם הזה אבל אני חושב שהייה שווה לחכות.

לגבי המכס לא היו לי בעיות איתו כי השולח(המוכר) שלח לי את זה בתור"מתנה" עם ערך נמוך ככה ששילמתי 72 ש"ח לשיחרור מהמכס

פורסם

וואלה אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? אתה לא חדש בפורום, אתה אמור לדעת את זה*** אחלה תתחדש

תודיע פה אחר שתתקין איך שומעים

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
המגבר עדיין לא הותקן ברכב. ואכן הנתונים של היצרן באמת מפלצתיים, ככה גם המגבר, הוא שוקל 11 קילו ומוציא 130וואט rms לערוץ לפי נתוני היצרן.(לא מכיר מגבר 4 ערוצים עם נתונים דומים או חזקים יותר)

חיכיתי הרבה זמן למשלוח כי המגבר באותו זמן שקניתי אותו עדיין לא יצא לשוק חברת סאונדסטרים משחררת כמות מוגבלת של הדגם הזה. ככה זה יהייה גם עכשיו. הייה ממש קשה להשיג את הדגם הזה אבל אני חושב שהייה שווה לחכות.

לגבי המכס לא היו לי בעיות איתו כי השולח(המוכר) שלח לי את זה בתור"מתנה" עם ערך נמוך ככה ששילמתי 72 ש"ח לשיחרור מהמכס

תתחדש איש:lol:

לגבי הנתונים המיפלצתיים יש הרבה יותר חזקים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מגבר ארבעה ערוצים באורך 60 ס"מ! זה חייב להיות משהו מיוחד :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קטן חמוד ומוציא 150W RMS לערוץ.

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17194

פורסם

תתחדש על המגבר. אני אוהב לראות אנשים שמזמינים ציוד חדש ומעניין מחו"ל.

נקמיצי, מה הקשר למגבר של אלפיין??

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ציטטתי רק את המשפט הרלוונטי ואז התייחסתי, בתקווה שזה יהיה מובן.

אבל בכל מקרה, הוא רשם שהוא לא מכיר מגבר 4 ערוצים עם נתונים דומים או חזקים יותר מהמפלצת.

אז הכרתי לו.

הבנת את הקשר?

• תוכן חדש...