Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית צבע בגולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2002 בצבע כסף,עכשיו הבעיה שקרתה היא שגנבו לי את הסמל האחורי ולאחר שנתיים שהייתי בלי סמל-השיגו לי סמל משומש של גולף וחבר אמר שהוא יתקין את זה והוא התקין את זה לא כל כך טוב-הוא ניסה להדביק את זה עם דבק 3 שניות שנשפך לי על כל הדלת של הבגז' ועכשיו גם לאחר שטיפה ברחיצה אוטומטית הכתם הגדול נשאר...מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הכתם המעצבן הזה?

פורסם

לדעתי אין לך מה לעשות במיקרה כזה באופן עצמאי.

ניתן רק לגשת לפחח והלקבל הצעות עבודה ומחירים,העסק לא יהיה זול בגלל שאל תתפוס אותי במילה אבל יש צורך בשיוף המקום וצביעה כוללת של הבגז במיקרה הגרוע-במיקרה הטוב אולי פוליש חזק יעזור.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הצבע של הרכב לא כל כך עדין ואם תזהר ולא תגזים באצטון או בשפשוף אז אין סכנה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...