Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סלולר - מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צימצום רווח זה הפסד.

העניין הוא שמעולם לא היה להם שום צימצום, הם פשוט מנסים כל דרך אפשרית להוציא מהלקוח עוד כסף כדי להגדיל את הרווח שלהם. מספיק לראות מה העובדים שלהם מקבלים כדי להבין למה הם מחפשים סעיפים קטנים כדי להוציא כל שקל אפשרי מהלקוח.

אני מבטיח לך שאם הם היו מתנהגים אלי יותר טוב ומודים בטעויות הרבות שהם עשו איתי, לא היתי חושב לעזוב אותם חצי שנה לאחר שהתחייבתי ל-3 שנים.

אני כבר כמה שנים באורנג' פלאפון וסלקום, רק בסלקום סבלתי משירות לקוי וזוועתי. אם היו משפרים את איכות השירות הם היו מרוויחים הרבה יותר, ואפילו לא מזיז להם שבגלל הקטע שהם עשו לי הם הפסידו עסק עם 20 מכשירים. לדעתי הם בצניחה חופשית למטה עם שירות לקוי וביטחון מופרז שהם יכולים הכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צמצום רווח הוא לא הפסד.

אם יש לך 100 שקל, ואתה מרוויח עליהם 50 שקל (לא משנה כיצד), זה רווח.

אם תרוויח 40 שקל, אתה עדיין מרוויח, אבל פחות.

אם תהפוך את ה-100 לתשעים, אז אתה בהפסדים.

אל תקנא בעובדים של החברות הסלולריות. אמנם תנאי המחייה במקום העבודה מעולים, אבל הם אוכלים המון קש בשביל ההטבות הללו, מהיכרות קרובה (לא מדובר על עבודה קשה פיזית, אלא על שחיקה נפשית גבוהה מאוד, שמעייפת לא פחות, ואפילו יותר מעבודה עם טורייה בשמש).

רווחי החברות מצטמצמים בגלל ההשקעה הנדרשת בטכנולוגיות. אם רשת GSM החזיקה כמעט 15 שנה, ושינויי התוכנה/חומרה היו קטנים יחסית, הרי שהיום רשת מחזיקה פחות מחמש שנים (אפשר לשדרג, אבל זו עדיין השקעה גדולה) בטרם היא הופכת למיושנת.

נסה להיזכר בדור 2/2.5 (כלומר שיחות דיבור ו-DATA בקצב נמוך), כמה זמן החזיקו, לעומת ה-UMTS/HSPA/HSDPA/HSUPA שצצות חדשות לבקרים, וכבר מתחילים לדבר על LTE...

פורסם

אנשים פה נוקטים עמדה וקובעים עובדה גורפת ללא שום הצדקה!!

יש כאן אנשים שבוכים על השירות הגרוע של סלקום- אני לקוח של סלקום כבר 8 שנים, לא עסקי ולא נעליים, לא משאיר חשבונות של 1000 שקל בחודש ואני עדיין מקבל שירות סביר הרבה יותר ממה שקיבלתי באורנג'!!

(היתה לי תקופה של כמה חודשים שבנוסף לסלקום צירפתי מכשיר נוסף של אורנג').

אם היום שואלים אותי מה עדיף או האם סלקום הכי טובה באופן כללי בארץ אני לא אנקוט עמדה. למה? כי עד היום היה בסדר..

אולי מחר אני אגלה שזימברו אותי בחשבונית? אולי בעוד שנה שיגמר המסלול הנוכחי שלי אני אגלה הצעות מסלולים גרועות מאוד?

אני עמדתי לעזוב לפני זמן מה את סלקום כשראיתי שלא באים לקראתי במציאת מסלול נורמלי וטוב כיאה ללקוח ותיק של 8 שנים.

ממש ימים ספורים לפני חתימת חוזה עם אורנג' (שנתנו הצעה מעניינת) דיברו איתי ממחלקת שימור לקוחות ונתנו לי הצעה שאי אפשר לסרב לה כולל שדרוג מכשיר בדיל מצויין.

אז לפני חצי שנה רציתי לעזוב את סלקום והיום אני לקוח מרוצה (בינתיים).. זה משהו שיכול להשתנות באופן תקופתי.

אני יכול גם לציין שאורנג' החליטו פתאום אחרי 7 חודשים של נתק מוחלט להתחיל לחייב אותי על 7 שקלים כל חודש מבלי לשלוח לי חשבונית ("בסכומים כאלה אנחנו לא שולחים חשבונית") ואני גילתי את זה במקרה בהסתכלות בחיובי האשראי (אחרי 6 חודשים)!!

מיותר לציין שהשיחת טלפון מול הנציגים עלתה לטונים עצומים והסתיימה ב "אנחנו מצטערים, זאת טעות מחשב שלנו, נזכה אותך".

הזיכוי, למי ששואל, היה על סך 30 ש"ח (במקום 42, לך תריב איתם עכשיו על 12 ש"ח).

בקיצור- בינתיים אני סובל בשקט וברוגע בסלקום..מקווה שזה ישאר ככה.

פורסם
איך אני מגיע למחלקה לשימור לקוחות:-)?

מתקשר לשירות לקוחות ומבקש להתנתק מסיבה כלשהיא. הם כבר יחזרו אליך.

אגב, אני נטשתי את פלאפון לטובת אורנג' לפני חצי שנה בערך.

בשתי הרשתות עשו לי תרגילים מלוכלכים כדי להגדיל את החשבונית החודשית, כך שמהבחינה הזאת אני מניח שכולן זהות. מה שכן, יש הבדל גדול באיכות השמיעה והדיבור לטובת פלאפון. לא רק בערים הגדולות שבמרכז אלא גם מחוץ לעיר, בחורים הכי גדולים. פלאפון לוקחת מהבחינה הזאת, ובגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דיברו איתי ממחלקת שימור לקוחות ונתנו לי הצעה שאי אפשר לסרב לה

שמו לך ראש של סוס במיטה?! :shock:. מחלקת שימור הלקוחות האלה...מה לא עושים כדי לשמור על לקוח :lol:.

תכלס, קשה לקבוע עמדה נחרצת וגורפת לגבי השירות של חברה סלולארית זו או אחרת. לחלק יש ניסיון חיובי עימם ולחלק שלילי.

פורסם

מתעלק על השרשור - האם קיים מפעיל שאיננו מירס בישראל שניתן לבצע בו שיחות PTT ?

משמע : יש תמיכה לכך ברשת שלו ויש לאותו מפעיל מכשיר עם חומרה מתאימה (כפתור PTT יעודי).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מתעלק על השרשור - האם קיים מפעיל שאיננו מירס בישראל שניתן לבצע בו שיחות PTT ?

כן, קיים. צה"ל עם רשת TETRA צה"לית סגורה.

ועד כמה שזכור לי, היה בסלקום משהו דומה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניינים עם אורנג' הוסדרו.

עכשיו רק נשאר לי לבחור מכשיר חדש... רציתי את הN95 בעיקר בגלל הWIFI

אבל חסר להם כרגע במלאים.

האם לחכות חודש לN96/N85 או מכשירים אחרים שצפויים להיכנס בקרוב? מצד אחד לא לחוץ לי, מצד שני ההטבה שקיבלתי תקפה לעוד 30 ימים מהיום.

חשוב לציין שאני מחליף מכשיר פעם ב3 שנים ככה שאני מעדיף לקחת משהו מתקדם יחסית ולא מכשיר פשוט.

ד"א האם מישהו קנה בעבר מכשיר סלולרי בארץ מחנות ולא מחב' סלולר? מה המחירים בהשוואה לחברות הסלולר?

פורסם

מי רצה יתרונות לעומת חסרונות?

כפי שכבר הוזכר - איכות שמע, טובה בהרבה ברשת ה- CDMA.

מהירות גלישה - ב-EVDO (הדור השלישי של פלאפון) קצב של 2.4 mbps, שזה הקצב (עד לשדרוגים האחרונים) של רשת ה-3.5 של סלקום ואורנג.

קיבולת - האתרים של פלאפון מסוגלים להתמודד עם קיבולת גבוהה הרבה יותר מאשר אתרים מקבילים.

בסופו של דבר - החסרון היחיד של פלאפון בתחום ה"תפעוליות" של המכשיר, וחווית המשתמש - אפשרויות נדידה ושיחות וידאו. מי שאומר שפלאפון עברה ל-UMTS כי זו רשת טובה יותר, צריך לעשות עוד קצת שיעורים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ברשותי נוקיה 6021 עם כפתורי PTT, של אורנג'.

לפעמים אני לא מתאפק, לוחץ עליו ושואל "דויד שומע?" :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
. מי שאומר שפלאפון עברה ל-UMTS כי זו רשת טובה יותר, צריך לעשות עוד קצת שיעורים.

אני אמרתי.

לא אמרתי שהיא רשת טובה יותר.

אמרתי שרשת פלאפון לא סתם בחרה לעזוב את הטכנולוגיה הקודמת ולעבור ל-UMTS.

ללקוח הממוצע יתרונות הרשת שקופים, מה שפחות שקוף עבורו הוא ציוד הקצה.

הרמה והמגוון של ציוד הקצה לרשתות UMTS גבוה בהרבה ממה שיש לרשתות אחרות.

בגלל זה פלאפון בחרו מה הכי טוב עבורם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הייתי לקוח של אורנג' 10 שנים ולאחרונה עברתי לפלאפון.

קיבלתי חבילה של 500 דק' ושני מכשירים חינם, מוטורולה V9 וסאמסונג (500? משהו :roll:) ב-130 ש"ח.

יוצא ש-500 דק' עולות לי 26 אג' והמכשירים חינם לחלוטין.

בתום ה-500 דק' כל דקה שיחה עולה 58 אג'.

בנוסף לכל מכשיר יש מתנה חבילת גלישה או GPS חינם.

באורנג' היה לי N73 שלא הפסיק להתקלקל, הוחלף 4 פעמים!

• תוכן חדש...