Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 - שימון דלתות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי 307 הדלתות האחוריות חורקות מעט.

לאחר חיפוש לא הצלחתי להבין מה עדיף:

1.WD40

2.תרסיס גריז

3.גריז רגיל

אשמח באם תוכלו לסייע לי...זה ממש ממש מציק לי ובמיוחד לאישתי (ואתם יודעים מזה אישה)...:)

פורסם

יעשה את העבודה אך לאחר שהוא מתייבש הוא "מושך" יותר חלודה מהרגיל. עשה כרצונך, אך זכור כי זאת לא בעיה בטיחותית או בהולה.

פורסם

WD 40 הוא לא חומר שימון.

פשוט ניפחו את שם המותג הזה, מוכרים ודוחפים אותו בכל חור.

זה חומר לשיחרור חלקים חלודים תפוסים.

הוא יעשה את העבודה לכמה ימים/שבועות, אחר כך הכל יחזור לעצמו, בצורה חמורה יותר.

קנה משמנת עם שמן מכונות (שמן 10), ושמן איתו בעדינות (לא יותר מכמה טיפות) את צירי הדלתות.

עריכה - כתבתי במקביל ל Danniel

פורסם

גריז סיליקון או ליתיום וגם ספריי סיליקון אתה יכול לרכוש באוטו דיפו שניהם יעשו את העבודה.

לפני השמת הגריז או התרסיס נקה היטב את האיזור בעזרת מברשת טבולה בבנזין לבן (מסריח אבל יעיל) וייבש היטב.

הקפד למרוח או לרסס רק באיזורים שבהם באמת נחוץ ולא מסביב מכיוון שלכלוך ואבק ידבקו אל הגריז.

איזה כייף לי :)

פורסם

ספריי גריז הוא המועדף כיוון שהוא בהתחלה חודר ואז מגרז. גריז משחתי קשה להחדיר בין החלקים הנעים של הציר אם לא מפרקים את חלקי הציר או שהיצרן השאיר פתח מיוחד לזה.

פורסם

שבוע ? אתה אופטימי!

WD מתייבש מהר מאוד, ולא ממש בריא לגומיות ופלסטיקים :-(

אצלי בספר רכב רשום בפירוש : לשמן צירים של הדלתות ע"י שמן מנוע!

(כמובר לא לשפוך מהגלון ישירות :lol:)

פורסם

אז חבר'ה אולי יש לכם בעיה לקבל זאת....אך השימוש בWD היה כבר לפני כמעט שבוע.

בנוסף, אין צורך לשמן לא פלסטיק ולא גומי.....רק ציר אחד בדלת....

חתימה טובה.

• תוכן חדש...