Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VU מטר נסתר במרשל MG15DFX ?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר, מגבר גיטרה מרשל MG15DFX

לאחרונה שמתי לב שכשאני מדליק את הOD המובנה, ברווח הדק שבין הכפתור OD לבין הכיסוי הזהוב של לוח המגבר (ברווח שמימין לכפתור) - רואים VU מטר! בצבעים ירוק ואדום :shock::shock:

מוכר למישהו? יש מה לעשות עם זה?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לא ממש.. בגדול אם אני לא טועה אמור להיות לך מתי שאתה מכניס overdrive אור שונה ולאוו דוקא uv

בכל מיקרה זה ממש חרא של מגבר זרוק אותו לפח....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כנראה שלא הבהרתי את עצמי:

זה לא משהו שאמור לכאורה להיות. לא מצוין בחוברת ולא כלום. זה _בתוך_ המגבר איפהשהוא. רואים את זה רק כשמתג הOD לחוץ, ואז דרך חריר שקיים בין המתג לכיסוי הראש-מגבר. רואים מעין אורות קטנים בצבע ירוק ואדום כשמסתכלים בזווית מסוימת, שמתפקדים כVU מטר כלשהו. צירפתי תמונה.

marsh.jpg

פורסם

לא שאני מבין בזה משהו אבל אולי פשוט תפרק את הפאנל הקידמי זה לא עושה נזק ויפתור את התעלומה :wink:

למה? ככה!

פורסם

אולי באיזשהוא שלב אני אעשה את זה, אבל זה דורש פירוק של כל המגבר :( .

אף אחד לא נתקל בזה? ממש מוזר

פורסם

לא יודע ומש לא נראה לי... תשאל את לביו יש לו מרשל 160w

אני אישת משתמש ב פנדר 200w

איזה גיטרה אתה מחבר לגרוטעה שלך?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גרוטעה?

מרשל נחשבו לאללים במגברים G.

מאיפה הבאת את המרשל הזה?

P.S

יש לנו בבית

es137

קלאסיק

גיבסון.

ועוד אחת פאנדר. :oops:

• תוכן חדש...