Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות כבל RCA חדש של חברה מוכרת

יהיה לי RCA של 50 שקל ...גועל נפש חרא של דבר נישברה לי הבננה ושומעים רעשים... :cry:

איזה חברה שווה ליקנות??? :idea:

התקציב עד 150 שקל..

ולי מישהו יודע איזה איפה מוכרים באיזור חיפה RCA טוב..

פורסם

אסטרו, אתה מתכוון למבודד אלומיניום? אם כן, אז זה ממש לא מומלץ ככבל יעיל למניעת רעשים.

אדי, תלוי מה הסכום שאתה מוכן להשקיע..

יש כבלים טובים מאוד של לייטנינג שעולים 300 שקל בערך, הדגם הוא TPX, אלו הם כבלים שזורים בהם המוליכים של כל ערוץ שזורים ביניהם, ובנוסף גם שני הערוצים עצמם שזורים.

מבחינה פיסיקלית כבל כזה הוא היעיל ביותר למניעה של רעשי אלטרנטור, ובגלל זה אני אומר טובים מאוד.

יש לרוקפורד כבל RCA ב-90 שקל, שהוא לא המושלם ביותר למניעת רעשים מפני שאך ורק שני המוליכים של כל ערוץ שזורים ביניהם.

הערוצים עצמם רצים כזוג כבלים נפרדים, ולא ככבל אחד.

לא הכי יעיל, אבל עדיף מאוד מכבל RCA פשוט.

אני משתמש בהם, ואין לי שום רעש אלטרנטור.

הכבל רץ יחד עם כבל המתח...... ואין שום בעיה.

באופן כללי יש מספר קריטריונים שיעזרו לך בבחירה של כבל שקט למערכת שלך.

לכבל לא צריכה להיות עטיפת אלומיניום.

שים לב לגודל של המוליכים אם ניתן. הם אמורים להיות קטנים, סימטריים ושזורים באופן שווה.

כל בידוד נוסף שמפריד בין המוליכים מעבר לדרוש יכול לגרום לרעש שמושרה לכבל.

כל דבר שנוסף לכבל בשביל מראה ויופי יעלה את הסיכוי לקליטת רעשים.

שים לב שאת כל הערוצים (אם זה כבל של 2 ערוצים או 4) מאחדים לכבל אחד (מאשר להריץ זוגות).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אתה גנוב תאמין ליייייייייייייייי !!

לפני כמה זמן הצעתה למישהו כבל RCA עם מבודד אלומיניום...ועכשיו זה לא טוב??

מה קרה לךךךך?

כן ותעשה כמו שהוא אמר בקשר לקניית הכבל RCA יקר אבל בכדי להשיג איכות

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

טוב דווקא חשבתי ללכת על ליטנייג אודיו מיסידרתBOLT שזור יפה בדיוק מה שאמרת

אני ילך אליו ...

תודה לכול העונים.. :p

פורסם
אתה גנוב תאמין ליייייייייייייייי !!

לפני כמה זמן הצעתה למישהו כבל RCA עם מבודד אלומיניום...ועכשיו זה לא טוב??

מה קרה לךךךך?

כן ותעשה כמו שהוא אמר בקשר לקניית הכבל RCA יקר אבל בכדי להשיג איכות

תמיר

תראה לי מקום אחד שבו רשמתי שכבל עם מבודד אלומיניום עדיף.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
אני עדיין בחיפושים !!!!!! אני לא ישכח את זה !!!

:type:

תמיר

חח אהבתי את הסמל.....

סבבה

תמשיך לנסות :)

אני רוצה לראות שאמרתי "כבל עם shield/עטיפת אלומיניום עדיף נגד רעשים למערכות לרכב"

אולי אמרתי שהוא עדיף למניעת רעשים בתעופה, ולמכשירים שפועלים בתדרים

גבוהים מאוד.

לא לרעשים שיש לנו במערכת שהם בעצם באותו טווח תדרים של מוסיקה.

פורסם

יש המון מערכות שמותקנות עם RCA פשוטים ואין בהם רעשים. היו לי RCA פשוטים יחסית ולא שזורים ולא הייתה כל בעיה.

לכבלים שזורים אכן יש יתרון במניעת רעשים אך הוא כשימין ושמאל שזורים יחדיו. אם לא היו לך רעשים לפני שהבננה נשברה אז אתה לא חייב לקנות שזורים למרות שאם ההפרש במחיר אינו גבוה, לך על זה.

פורסם

RCA פשוטים לא מחייבים שיהיה רעש, בכל אוטו המצב שונה.

משתנים כמו עובי השילדה, חוזק נקודות הריתוך על השילדה, משפיעים על חוזק הזרמים שזורמים בשילדה, וכך גם על עוצמת רעש.

(במידה והכבלים סופחים רעש/רעש חודר דרך כבל ה ground).

• תוכן חדש...