Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי את ההודעה על הוספת טורבו לקליא וhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227934

ותהיתי אם אפשר להוסיף טורבו לסופר לנסר 94, מה שהבנתי הוא שטורבו הוא בעצם מין מדחס אויר שמכניס יותר אויר למנוע, וזה נותן יותר כוח סוס למנוע, אי אפשר להוסיף איזשהו מדחס אויר חשמלי אשר ידחס אויר למאייד?? אני אשים אותו בתא המטען, עם הרבה הרבה סוללות??

טוב זה נשמע די מגוחך..

אבל אני ראיתי משהו דומה ב"פימפ מיי רייד" מין מדחס שמבצבץ מהמכסה מנוע, שנותן הרבה יותר כוח, ורעש רציני של מנוע של אוטובוס! אם מישהו ראה את זה שיגיד לי את שמו והאם זה חוקי?

ומה בנוגע לפילטר פתוח ? זה עובר טסט?, וכמה זה ייתן כח?

פורסם

תעשה חיפוש וכך תחסוך מעצמך את השאלות ששאלת ומאיתנו לעשות חיפוש עבורך ו-COPY PASTE.

דוגמא יפה לטורבו על לנסר זה EVO.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוספת טורבו לסופר לאנסר מקובלת מאוד אצל בני מיעוט.

אם תקפוץ לפארק הירקון או לצ'רלס קלור בימי חמישי ושישי בלילה תוכל להתייעץ שם.

פורסם

ת'אמת עשיתי חיפוש, והבנתי קצת שזה מאוד קשה ויקר(לשים טורבו) וא'ולי גם לא חוקי. אבל עלה במוחי רעיון לשים איזשהו בלון אויר דחוס(של צלילה) ולדחוס הרבה אויר למנוע בזמן קצר, רבע שעה עד שהבלון יתרוקן(אם אני אפתח אותו עד הסוף כמובן), לחבר אותו למאייד, האם זה יתן תוצאות? של ניטרו או של טורבו? האם בכלל לשים אותו כך בלי שהמנוע יינזק?

ל2PAC: שאני אלך לירקון? לא תודה, הנהר רדוף!!:twisted: ברוח של רוז..

למי שלא הבין - זאת הייתה בדיחה, כולי צער על מותה של רוז:cry:

יקולל הסבא:evil:

פורסם
לחבר אותו למאייד, האם זה יתן תוצאות? של ניטרו או של טורבו? האם בכלל לשים אותו כך בלי שהמנוע יינזק?

עברת מהזרקה למאייד ולא סיפרת לנו?

פורסם

1) אין לך מאייד, יש לך הזרקה.

2) זה לא חוקי.

3) בשביל טורבו או כל שינוי כמו שאתה רוצה לעשות צריך המון חיזוקים בחלקים אחרים כי המנוע עובד בצורה הרמונית ואם משנים משהו אחד זה משפיע על השאר.

4) טורבו זה יותר בלאי לכל המכלולים, בדוק אם הכל תקין קודם כל ואחר כך תתחיל עם שיפורים.

5) ניטרו זה משהו אחר לגמרי, זה נוזל שמזריקים לדלק ולא תוספת של אוויר.

6) הצמיגים שלך תקינים? ממליץ להחליף אותם כי מתחיל החורף. זאת ההשקעה הראשונה שצריך לעשות לרכב.

7) סופר לאנסר זה כמעט תמיד אוטומט. אתה רוצה סופר לנסר אוטומט טורבו? ממליץ לעזוב את זה או לקנות רכב אחר.

פורסם

עם ניטרוגלצלין מכינים חומר נפץ וזה באמת נוזלי,

עם חנקן נוזלי מקפיאים פלולות וגם זה נוזלי, נראה לי,

אבל תחמוצת חנקן [(nitrous oxide) גז צחוק], עם זה משתמשים ברכבים,

כשהייתי קטן אני זוכר שהייתי אצל הרופא השיניים והוא שם לילד קטן מסכה שינשום את זה, אז זה נראה לי בכלל גז.

:roll:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

קודם כל לגבי הזרקה אתם צודקים-אני לא ממש מבין במנועים, פעם ראיתי איזה תוכנית בטלויזיה על איך עובד מנוע, ולא הזכירו הזרקה, (תוכנית משנות ה80).

לגבי נייטרו אני בטוח שזה גז ולא נוזל- זה נייטרו אוקסיד-גז צחוק.

ויש לי סופר לנסר גיר רגיל GLXI8) חתיכת אוטו זול. ואין לי כסף לקנות אוטו אחר:-) אני מעדיף לחדש אותו ולשפר אותו מלקנות חדש. תודה על העזרה!

חג שמח ושנה מתוקה:wink:

פורסם

לאור מה שנראה שאין לך הבנה ולו המעטה שבעניין , אנא ערוך חיפוש בנושא .

במידה וערכת חיפוש בנושא ועדיין לאחר ההבנה הבסיסית של העניין אתה עדיין מעוניין לבצע פרוייקט טורבו , תפאדל , אנחנו נעזור וגם זה רק לאחר שתיתן לנו את תקציבך לנושא .

תודה וחג שמח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...