Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:שלום לכולם.:-P

קניתי לאחרונה C5 מודל 2002 ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור ואפילו מפחד

לנסות לחפש לעומק כי באוטו הזה הכל נורא מסובך, אפילו על החוטים של הרדיו אין את הצבעים הרגילים.

בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הרדיו יש ציפצוף חוזר כל שתי שניות (ביפ...ביפ...).

פירקתי את הרדיו ונתקלתי במע' מסובכת כ"כ שאפילו אני שיש לו קצת נסיון בתחום

לא מבין מה הולך שם.

תעזרו לי כי אני נוסע בלי רדיו ועכשיו חגים ואף מוסך לא עובד.:oops:

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

ניסיתי את ה RDS אבל כלום לא משתנה. מישהו אולי יודע איפו אפשר להשיג את הפירוט של חוטי החשמל בחיבור לרדיו? כי הכל לבן ואפור והאין לי מושג מה זה הפלוס שם או מינוס או בכלל מה זה מה, גם חבר שלי שהוא מתקין כששמע איזה אוטו יש לי אמר לי לא לבוא אליו כי זה אוטו מסובך מבחינת חשמל

פורסם

הצג לא מציג שום בעיה , הרדיו עובד רק שברקע יש את הצליל, ניסיתי כבר לנתק את הרדיו וזה לא עזר,

מישהו אולי יודע מה זה הפלוס ומה זה המינוס בחוטים של הרדיו?:roll:

פורסם
הצג לא מציג שום בעיה , הרדיו עובד רק שברקע יש את הצליל, ניסיתי כבר לנתק את הרדיו וזה לא עזר,

מישהו אולי יודע מה זה הפלוס ומה זה המינוס בחוטים של הרדיו?:roll:

אני מבין שהתשובה שלי לא מספקת אותך ידידי ?

טוב אז תמשיך לחפש פתרונות אחרים אוליי תלמד אותי מה שאני לא יודע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
אני מבין שהתשובה שלי לא מספקת אותך ידידי ?

טוב אז תמשיך לחפש פתרונות אחרים אוליי תלמד אותי מה שאני לא יודע.

יחיאל,חס וחלילה . אני לא מטיל ספק בתשובתך רק חשבתי שלאור העובדה שעכשיו חגים אולי יש מישהו נוסף שנתקל בבעיה כזאת , סלח לי אם פגעתי ברגשותיך:lol:

פורסם

הציפצוף ברדיו מסמן שהרדיו המדובר אינו הרדיו המקורי של האוטו, קרי: יש שוני בין מספר השילדה שקיים בתוך הרדיו לבין מספר השילדה של הרכב.

יש לגשת למוסך מורשה של פג'ו סיטרואן ע"מ להתאמים את מספר השילדה ברדיו לזה של הרכב.

דבר זה קורה כאשר מחליפים רדיו ברכב (מפירוק או חדש) ולא מבצעים התאמה. ניתוק של המצבר לא גורם לאיבוד המידע הזה ולכן אין קשר בין ניתוק המצבר לרדיו - ובטח שלא מדובר במשהו שעשוי לעזור בפתרון הבעיה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק פו אתה טועה ובגדול ידידי .

ואני אסביר גם למה יצה לי ולא רק מכשיר אחד להוריד לתיקון מחניקה או החלפת עינית ברדיו הנ"ל וכול פעם שרדיו קזה היה יורד לתיקון וחוזר אותו רדיו אם אותו מספר סידורי ללא שום שינויי בלוח החשמלי היתה צצה התופע הזותי ולכן הדרך היחידה על פי ניסיוני האישי יש לגשת למוסך מורשה בישביל לתאם בן הHU לרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...