Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגיליון- ניתוח או שאיבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לג'ולה קטנה על גב כף היד. הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי גלגיליון.

"גנגליון הינו ציסטה (שקית מלאה בנוזל)".

הוא אמר שאני יכול לעשות ניתוח פשוט ולהוציא אותו או שאפשר לשאוב עם מזרק את הנוזלים.

אני לא רוצה ניתוח, יש הרבה עצבים במקום הזה ואני דיי מפחד שבגלל שטות כזאת יקרה משהו לכל החיים.

הבעיה שבשאיבה יש מצב שהגלגיליון יחזור. ככה שאני מתלבט.

יש מישהו שהיה לו את זה ועשה ניתוח או שאיבה?

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

יש לי חבר שהייתה לו כזאת במרפק והוא הוריד אותה לבד, ות'אמת זה עבד יופי (עם הרבה דם אבל עבד) :shock:

אל תנסה את זה בבית :roll:

לדעתי תנסה שאיבה, נשמע הכי פשוט ובלי סיכוי לשום נזק - מקסימום יחזור שוב ואז תנסה בדרך השנייה, אבל עם זה עבד הרווחת.

פורסם

מוזר..

ויקי מכירה את "גנגליון" קצת אחרת:

גנגליון הוא צביר תאי עצב המשמש כתחנת ביניים בין האקסון של העצב המגיע מהמוח או עמוד השדרה ובין נוירון נוסף שישלח אקסון לאיבר המטרה.

אני לא יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אבל יש כל מיני ציסטות קטנות של שומן/נוזל שאפשר להוריד ע"י הקפאה (ע"י חנקן נוזלי) ואז גוזרים/מחכים שיפלו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מאוד מקווה שאין לי את מה שויקי אומרת.

הצ'יסטה שלי בתוך היד, ממש בפנים. הייתי בטוח בהתחלה שזאת עצם בולטת.

לא ניראה לי שאפשר לחתוך או השם יעזור לי-לגזור.:shock:

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

היה לי כזה כשהייתי ילד (או נער, או בחור צעיר, או משהו כזה), בשורש כף היד.

שני כירוגים המליצו בזמנו על ניתוח, וזה מה שעשיתי. בעצם, עשיתי זה קצת יומרני בשביל ילד (או בחור צעיר, או משהו כזה) כי ההגדרה הנכונה היתה שזה מה שאבא שלי החליט שעושים.

הניתוח עצמו לא קשה במיוחד, בהרדמה מקומית. עדיין, לא כיף גדול כי פחות או יותר מרגישים את כל שמתבצע מאחורי הפרגוד. היו קצת כאבים בהחלמה, לא זוכר שזה היה משהו קשה במיוחד.

מה שכן, בחודשים שאחרי הניתוח היו לי עקצוצים באצבעות היד וחוסר תחושה. ועד היום, למרות שעברו לא מעט שנים, עדיין יש לי צלקת במקום הניתוח.

בכל אופן, מאז הגנגליון לא חזר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...