Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפוצץ המצבר, חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

כאמור, אירע אתמול בשעה 12:30 פיצוץ של המצבר. החומצה איכלה חצי מהמנוע. מה עושים? גררנו את הרכב למוסך, והוא יהיה מוכן לבדיקה רק ביום א'.

למי פונים? מה עושים? קנינו את המצבר שלשום, וקיבלנו עליו פיצוי היום. אבל מה עושים עם המצבר והפיצוץ שלו?

תודה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חברה.. לצערי סינית. אבא שלי קנה אותו בלי ייעוץ, הוא עלה לו 600 ש"ח...

הרכב הוא פולו 01 דיזל. 65 אמפר.

המצבר הקודם הוחלף לאחר שלוש שנים של שימוש, והוא אט אט החל לעשות בעיות של התנעה, האזעקה לא פעלה טוב, הנורות הבהבו, ועוד.

לידיעתכם - היום בבוקר התקשרו מהמוסך, ואמרו שהאלטרנטור תקין...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

קורה. גם במצברים לא סיניים. יצא לי להגיע פעם לרכב עם חמישה-עשר קילומטרים בלבד על השעון. התניעו את הרכב והמצבר התפוצץ מייד. הרכבתי מצבר אחר, בדקתי טעינה, הכול היה נראה בסדר. הרכב שוחרר ונסע לדרכו בלי שהתגלו עוד בעיות מאוחר יותר.

אם המצבר הקודם לא התפגר כתוצאה מטעינת יתר ואם כרגע לא רואים טעינת יתר, אז מותר להניח שמדובר במצבר דפוק. עדיין אתה תקוע עם השאלה מה עושים עם הנזקים הסביבתיים שגרם המצבר.

פורסם

לצימצום הנזקים הסביבתים בתא המנוע בעקבות התפוצצות מצבר יש לשטוף הייטב ומייד את כל האזור הפגוע עם מים ורצוי חמים.

פורסם

בזה כבר הכבאים טיפלו... הצמיג נאכל, ונוצר פיצוץ, ועל כן חשבנו שקורה לאוטו משהו, שריפה או משהו, ולכן הזמנו את הכבאים. מחכים לקבלה שלהם...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

הכבאים כיבו עם קצף, או מים? אם קצף, You're in deep shit .

מציע להזמין שמאי וכן לקחת מכתב מודפס מהחשמלאי שבדק את האלטרנטור, כך שאם תיאלצו להגיע לתביעות - יהיה לכם את כל החומר.

פורסם
חברה.. לצערי סינית. אבא שלי קנה אותו בלי ייעוץ, הוא עלה לו 600 ש"ח...

הרכב הוא פולו 01 דיזל. 65 אמפר.

המצבר הקודם הוחלף לאחר שלוש שנים של שימוש, והוא אט אט החל לעשות בעיות של התנעה, האזעקה לא פעלה טוב, הנורות הבהבו, ועוד.

לידיעתכם - היום בבוקר התקשרו מהמוסך, ואמרו שהאלטרנטור תקין...

מה שם החברה הסינית ?

פורסם
600 שח קצת יקר למצבר סיני. עכשיו שמתי בקנגו מצבר בוש עם 24 חודש אחריות ועלה לי 600 שח כולל מעמ והרכבה. והמצבר הישן נישאר אצלי שהוא שווה עוד 30 שח

המחירים שוב פעם ירדו?

• תוכן חדש...