Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מקבוצה 5 - מתלבט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה להחליף את האוטו שלו (סובארו B4 סטיישן) לאוטו חדש מקבוצה 5.

שכנעתי אותו לוותר על יפניות כדי לנסות משהו אחר (חוץ מאמריקאיות. שנינו לא אוהבים אותן במיוחד).

יש כמה אפשרויות:

Skoda

VW

Citroen

Alfa Romeo 159(זו אופצייה אחרונה, כי הוא לא רוצה אוטו מנקר עיניים)

יש לכם הצעות נוספות, והצעות לדגמים מכל חברה?

דרישות מהרכב:

גיר - עוד לא החליט אם ידני או אוטומט

בגאז' גדול

שיהיה מרווח

מפנק עד כמה שאפשר בקבוצה הזאת

לא עולות לי עוד דרישות כרגע.

שנה טובה.

עריכה:

שכחתי עוד משהו.

עדיף שזה יהיה דגם/צורה חדשה, כי מה-B4 התאכזבנו מאוד. הרכב מיושן וסובארו קילפו ממנו הרבה דברים כדי להגיע למחיר של 147K.

פורסם

בינואר תגיע לארץ הסקודה סופרב, היא צריכה להיות מעולה, הביקורות מאוד אוהבות אותה, והיא מרווחת בטירוף.

לאבא שלא אוהב מנקר עיניים האוטו הזה יהיה מושלם.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

השקודה(ש!) סופרב בהחלט לא מנקרת עניים מהנה ונוחה (הייתי באחת כזאת לפני יומיים).

אם היא נכנסת לקבוצה 5 , בהחלט בחירה טובה לדעתי .

אם לא זאת אז אולי הפסאט ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

המונדאו קבוצה 4 אם אני לא טועה. בכל מקרה היא לא אופציה.

ד"א הפאסאט 2009 תהיה דור חדש?

איזה עוד מכוניות נכנסות לתקציב של קבוצה 5 (עד 191,000 ש"ח) בלי להתייחס ליצרנים שכתבתי?

יום טוב

• תוכן חדש...