Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים (בקרוב) כאן !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון. אני לא מתווכח עם זה. הבעייה מתחילה ונגמרת בבקרת האיכות. אז המפעל מייצר לפי איזו משהוא, אבל איכות חומר הגלם היא Y במקום X,איכות ההרכבה היא V במקום Q כתוצאה מהמהירות שבה המרכיבים ייאלצו להרכיב, וזה גם פתח ענק לאילתורי מקגייוור- אני לא אתפלא אם בחלק מהמכוניות יהיה בתוך תא המנוע חלקים שתפוסים עם DUCKTAPE, הטולרנס של המנוע יהיה +- 50%-שוב, גם כתוצאה ממהירות ההרכבה, ובל נשכח את העובדה שצריך ללמד את הפועלים תוך 5 דקות להרכיב את כל הדברים, ואם יש בעייה הפועל לבדו, אין מי שיעזור- ולא יעצרו את הקו.

.

הכל מילים מילים מילים..... אולי זה יענה על כמה משאלותכם. רכב סיני על ליפט:

קורת רוחב מוברגת עם כמה ברגים. הם לא שמעו על הלחמה.

מיכל דלק מפלסטיק (!). מה שגם מענין זה מיקומו: מתחת לתא מטען (!).

שימו לב לשקית ניילון באמצע התמונה. חלקי חילוף או משהו ששכחו להבריג?

חלודה!

קשה לקרוא לזה פח.... זה מתקמט כמו נייר כסף.

מתקמט וחושף חלודה מתחת לצבע....

יצאתי נביא...איזה אושר:shock:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המחיר לא אטרקטיבי , אבל מדובר ב 150 כוח סוס 1800 סמק ושישה הילוכים .

חבל שלא מביאים קטנות אטרקטביות .

מכשירי תנועה הביאה לפה את סוזוקי ONE שיוצרה בהודו והייתה מוצלחת

אבל מדובר ב 150 כוח סוס 1800 סמק ושישה הילוכים .

כן שכחת לציין שה150סוסים ו1800סמק האלה הם סיניים:lol:

פורסם
אבל מדובר ב 150 כוח סוס 1800 סמק ושישה הילוכים .

כן שכחת לציין שה150סוסים ו1800סמק האלה הם סיניים:lol:

150 סוסים סיניים, זה בערך כמו 30 סוסים ערביים.

אני עוקף את הרכב עם הקורקינט של הבן שלי :shock:.

מה שווה 150 סוסים, אם כולם יוצאים מהאורווה ברגע הראשון שתבקר במוסך ? (3 ימים אחרי הקנייה, בערך... לכו תדעו, אולי הסטארטר ילך, בגלל שהקרטון שתומך בו כדי שלא יפול ישרף כשהבוכנות יתחממו יתר על המידה כי הצינור פלסטיק שמוביל את המים ינזק ברגע שיגיע ליד מיכל הדלק שימוקם ממש מתחת למנוע, והשלדה המוברגת תימס בטעות, ואז המרכב יחזיק את השלדה. [ כמובן שכל מה שאמרתי הזוי ואינו קשור למציאות {במקרה של הסינים דווקא כן}])

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי נראה שבתחום האמינות מול מחיר- אם הזמן, במרוצת השנים אנחנו מקבלים פחות תמורה למה שאנחנו משלמים עליו בטווח רכישה כחדש ושימוש של 10 שנים.

פורסם
150 סוסים סיניים, זה בערך כמו 30 סוסים ערביים.

אני עוקף את הרכב עם הקורקינט של הבן שלי :shock:.

מה שווה 150 סוסים, אם כולם יוצאים מהאורווה ברגע הראשון שתבקר במוסך ? (3 ימים אחרי הקנייה, בערך... לכו תדעו, אולי הסטארטר ילך, בגלל שהקרטון שתומך בו כדי שלא יפול ישרף כשהבוכנות יתחממו יתר על המידה כי הצינור פלסטיק שמוביל את המים ינזק ברגע שיגיע ליד מיכל הדלק שימוקם ממש מתחת למנוע, והשלדה המוברגת תימס בטעות, ואז המרכב יחזיק את השלדה. [ כמובן שכל מה שאמרתי הזוי ואינו קשור למציאות {במקרה של הסינים דווקא כן}])

גם על היפנים דיברו כך בתחילת דרכם , הסינים שלחו רכב כבר לחלל וגם החזירו אותו....

בנתיים האמריקנים לא החזירו לנו את רמון זכרונו לברכה.

אני לא הייתי ממהר לבקר את הסינים למרות התמונות הלא מחמיאות שהציג BUZRUM .

אני זוכר שבשנת 88 חבר הביא רייס פתיחה משהו עם דלתא רומנית.

וגם פירסומת בעיתון על אחד שקנה דלתא פרייבט וגם טנדר בגלל המחיר

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
גם על היפנים דיברו כך בתחילת דרכם , הסינים שלחו רכב כבר לחלל וגם החזירו אותו....

בנתיים האמריקנים לא החזירו לנו את רמון זכרונו לברכה.

נכון, אבל זה לא אומר שהטענות כלפי הרכבים הסיניים לא מוצדקות. ליפנים יש תרבות של דייקנות ומסירות למקצוע, בעוד שלסינים יש כוח עבודה זול. מה גם שמי שקורא את העיתונים הכלכליים, מבין שתרבות העסקים הסינית זוועתית.

מעניין כמה אילן רמונים הסינים איבדו. לידיעתך, הסינים עצמם לא שומעים על התפרצויות של מגפות, אסונות טבע (למעט המקרה שהיה לפני האולימפיאדה), וכל מיני כשלונות אחרים.

פורסם

ואני יתכבד להודיע לכל הנביאים וחוזי העתיד למינהם, ששטויות מסוג של "אחרי 3 ימים היא תהייה במוסך" או "עדיף עונדה שפיץ" ימחקו מיד ובדיעבד.

אם יש למישהו דבר עינייני לתרום לשרשור - בבקשה.

אם לא - תחסכו לכולנו את הגיגכם המחכימים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קודם כל אני רוצה להתחיל שנאי לא מתכוון לעשות את זה והשאלה הזו נשארת בגדר שאלה בלבד.

אני יודע שהסיטרואן ZX מיוצרת עד היום בסין (ביחד עם עוד המון מכוניות נוספות) דהיינו מודל 2008.

רציתי לדעת האם ניתן לייבא אותו ארצה. הוא יובא בעבר לארץ על ידי לובינסקי ולכן רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת היום.

תודה.

פורסם

שלשום ראיתי על הכביש KIA CERATO החדשה.... אני מדבר על הגרסה המחודשת במקצת לרכב המיושן והלא מוצלח של קיאה. ממבט ראשון הייתי בטוח שזה רכב סיני, עד כדי כך זול וגרוע זה נראה. לא הצלחתי למצוא בגוגל תמונות עדכניות, רק תמונה הזאת למטה. אפילו מהצד רואים שלרכב חסר דמיון כל שהוא. אם תראו אותו על הכביש שימו לב, זה נראה סיני 100%

kia_cerato_1591cc.MainPar.0013.Image.gif

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...