Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האזעקה שלי עושה לי בעיות (לא נותנת סטרטר לפעמים, מצפצפת סתם אחרי ההפעלה של האזעקה) ובררתי על תיקון או החלפה. אמרו לי שלתקן אי אפשר וגם ככה חברות הביטוח כבר לא דורשות את זה.

הציעו לי במקום להסיר את היחידה הקיימת ולהתקין "יחידת נוחות" (פעם ראשונה ששמעתי על זה) שתתן לי זוג שלטים לסגירה ופתיחה, ובמקביל להשאיר לי את הקודן.

העלות כ-400 ש"ח. המחיר סביר? כדאי להתקין דבר כזה?

תודה

פורסם

שלטי נוחות נועדו אך ורק לפתיחה וסגירה בלי אזעקה אמיתית וזה קצת חסרון

אני הייתי משקיע עוד 100\200 שקל ומקבל אזעקה שגם תזעיק לי במקרה גנב וגם תפתח ותסגור.

אבל זה גם תלוי אם האוטו שווה את זה.. לשיקולך :p

ניר.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

האם הגיוני שלא ניתן לסדר את האזעקה הקיימת? הם לא ניסו אפילו להסתכל.

אין איזו תרופת סבתא לאזעקות כגון ניתוק זמני מהמצבר או משהו כזה?

אמרו

פורסם

האם הגיוני שלא ניתן לסדר את האזעקה הקיימת? הם לא ניסו אפילו להסתכל.

אין איזו תרופת סבתא לאזעקות כגון ניתוק זמני מהמצבר או משהו כזה?

אמרו לי שהקודן מנטרל את הדלק והאזעקה את הסטרטר, כך שהבעיות שלי נובעות בעצם מהאזעקה.

פורסם

לפעמים לא כדי להתעסק באיתר התקלה בהזעקה עצמה כי עם יתברר בסופו של דבר שזה המוח של ההזעקה אז באמת לא יהיה ניתן לעשות כלום עם זה וגם המתקין יקח על זמן עבודה.

400 שקלים אפשרי לקנות הזעקה.

תעשה סקר שוק תמצא יותר זול

• תוכן חדש...