Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לנהגי דריפטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

איך אני מפרפר במקום עם הגלגלים האחוריים מבלי לזוז עם הרכב? (כמו בחימום צמיגים לפני מרוץ )

Erez

פורסם

אם יש לך הנעה אחורית אז יש לך כמה אפשרויות:

1. שיחרור קלאצ חזק כאשר לגלגלים יש אחיזה נמוכה - כמו בתוך שלולית מים. הגלגלים יחליקו ואתה יכול גם להעלות הילוכים - שם לב, שהאוטו יתפוס אחיזה, יש סיכוי סביר להכנס במשהו שנמצא קרוב ...

2. גז חזק תוך כדי לחיצה על ברקס עדין - הברקס תופס את הגלגלים הקידמיים בעיקר והגז מפרפר את האחוריים.

אם יש לךם רכב הנעה קידמית - אתה לא יכול לבצע את הדבר הנ"ל.

הנעה כפולה - בעייתי, אפשרי בעיקר ברכבים שבהם ניתן לכוון את הכוח המועבר אחורה (STI DCCD). אחוז גבוה של כוח אחורה 80% ברקס וקדימה.

התרגיל מסוכן :!: אין לבצע אותו בכביש ציבורי או ליד מכוניות אחרות !!!

פורסם

אני אענה בשמחה (למרות שיהיה לי קשה למדי לענות על שני אפשרויות...), ובלבד שתיתן לבחור החביב את הסיכוי לענות על השאלה (אגב, נסיוני רב שנים כ"כ, שבצעירותי ביצעתי דריפטים עם סוסי פוני, וגם, רחמנא ליצלן, עם כבשים אוסטרליות ! :shock: "והדרת פני זקן").

• תוכן חדש...