Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך - השחרת בקליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

להלן המדריך כיצד משחירים בקליות ? ( או במקרה שלי כל מה שקפץ לראש smiley10.gif )

מסע קניות -

1.קניתי לכה שקופה לרכב .

2.קניתי צבע שחור לרכב.

3.כמובן פריימר שקוף לפלסטיק.

4.מעט מקשה לעירבוב עם הלכה, בערך 15% מסך הלכה.

התהליך -

משפריצים את הפריימר על הבקלית.

בינתיים -

מוזגים לכ*ס פלסטיק מסוג PP לכה שקופה.

מוזגים מקשה לתוך הלכה ( במינון שציינתי למעלה ).

לוקחים צבע שחור ומתחילים לטפטף פנימה עד הגוון הרצוי.

לאחר שהפריימר התייבש, בערך 40 דקות, זוהי בקלית קשה מאד להבחין אם הפריימר יבש או לא יבש, אז הלכתי על בטוח 40 דקות זה המון !.

לוקחים את הפיסטולת ומרססים שכבה עדינה על הבקלית אבל אחידה.

מחכים בערך 20 דקות עד שהשכבה מתייבשת.

ומסתכלים מתאים או לא מתאים, אם לא שכבה שנייה תעשה את העבודה !.

אני השחרתי את -

הבקלית של הספויילר. ( שהתחלתי את הפרוייקט רק בגללה ) התמונה קצת מטושטשת, לא לדאוג יצא אורגינל. שימו לב להשחרה של הבקלית לעומת המסגרות ניקל לשעבר smiley14.gif.

25212339dx2.jpg

את הבקליות של הוינקרים בכנפי הרכב. ( יצא שחור חום קריסטלי בסגנון הבקליות האחוריות )

67626433fw3.jpg

את המסגרות ניקל של לוחיות רישוי . ( יצא ברונזה smiley16.gif ).

56068476qi7.jpg

61084446gj3.jpg

הפרוייקט זהו חלק מאוד כיף בתנאי שלוקחים אותו בקלות ונהנים מכל שנייה !

בברכה אסף.

פורסם

תעלה גם תמונות של תיקון פגוש אחורי.

זה למקרה שתסע מאחוריך משאית, אתה תבלום, ובגלל שהשחרת את הפנסים הנהג לא יראה את אורות הבלימה שלך ויטפס עליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלא לדבר על זה שאפשר לקבל הורדה מהכביש על זה.

ובדיוק מהסיבה שציינת.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
תעלה גם תמונות של תיקון פגוש אחורי.

זה למקרה שתסע מאחוריך משאית, אתה תבלום, ובגלל שהשחרת את הפנסים הנהג לא יראה את אורות הבלימה שלך ויטפס עליך.

תגידו אתם נורמאלים? הבקליות האחוריות לא צבועות ! הם של חברת FK הגרמנית ובעלי תו תקן, ישנם מחזירי אור בפנסים שהאור חודר אותם והבקלית מאירה יופי ! , מעבר לכך אני השחרתי את הבקלית של האור ברקס של הספויילר השחרה עדינה שלא גרעה מהתאורה שלו !. ( אתם כנראה חבורה של ילדים אם אתם חושבים שאני עושה דברים לא בטעם, וזורקים הערות מגוחחות שלא קשורות לכלום! ). אגב אפשרי להשחיר בקליות אחוריות וזאת בתנאי שלא תשתמש בספריי צבע שחור ומעפן, ותמנע מלצבוע את המחזירי אור, ישנם פרוייקטים בחו"ל ! חבל שאתה לא סוקר כלל את דבריך !.

ראיתם תוצאות לפני שאתם מדברים ?

מעבר לחוסר פירגון מקווה שתהנו -

השמש עלתה לה ואני רצתי החוצה לראות איך יצאה הצביעה\ השחרה באור יום ? ומה נהייה יצא קטלני, שינה את הלוק הכללי.

יש לי בעייה אחת ואני אפתור אותה, החצאית האחורית מעוותת smiley7.gif, תפסה כבר צורה !.

קצת תמונות -

שימו לב לשילוב של הבקלית של הוינקר smiley16.gif.

32569804yt4.jpg

מאחורה...

28469847hd8.jpg

שימו לב למסגרת של מספר הרישוי smiley14.gif. כמו כן שימו לב לחצאית המעוותת smiley7.gif.

36005510kr3.jpg

30323694lw8.jpg

מסגרת קידמית-

10lq2.jpg

השחרת הבקלית של הספויילר יצאה סוף, הלכה נותנת גימור שקוף, שחרחר, וחלק.

58030856dl4.jpg

הבקלית של הכנף הקידמית נשארה קריסטלית, אבל כמובן שחרחרה.

82360668lf0.jpg

החיבור פשוט מדליק

90686862il4.jpg

הכי אהבתי -

11bv7.jpg

ולסיום סיומת אני רוצה לציין שכל מה שנעשה ברכב בא מאהבה, ונעשה בפדנטיות וסבלנות יתרה.

אז אם נתתי קצת חשק למישהו לעשות פרוייקט תהיו סבלניים מאד עם הצבע \ לכה, ותהנו מהתוצאות !.

ולא לעשות ניסיונות לפני שחוקרים את הנושא לעומק.

בברכה אסף.

פורסם

פשוט אהבתי!

עבודה טובה כרגיל, ידיים של אומן!

יש לך את אחת "ה"בורות" (ג'טה) הכי יפות בארץ!!

תתחדש גם על צביעת החצאית האחורית,

ולגבי אלו שהגיבו על צביעת הבקלית של הספויילר, אני מאמין בגדול שאתם צודקים, אין ספק! אבל גם ככה יש לו מקדם אור בלם בחלון האחורי שהוא לא מושחר.

Polo 2012

פורסם

עבודה יפה מאוד, אם כי לדעתי על רכב לבן האיתות השקוף במקור יהיה יפה יותר.

הספריי שהוזכר פה אגב הוא מעולה. כמה חברים שלי הביאו בזמנו ספריי כזה מרוסיה. גם אחרי ריסוס של 2 שכבות עוצמת האור כמעט ולא הושפעה, ולא הייתה שום בעיה לעבור טסט.

פורסם

רק לי זה נראה מוזר שלא נועלים שרשורים של ילדים מתלהבים שמסכנים את עצמם ואחרים

והכל שבם השופוני :roll: ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
רק לי זה נראה מוזר שלא נועלים שרשורים של ילדים מתלהבים שמסכנים את עצמם ואחרים

והכל שבם השופוני :roll: ?

אתה רוצה ידית ! :twisted:

תודה על הפירגון, ובקשר לחוסר פירגון..:screwy:

זה אחד הפרוייקטים שממש נהנתי מהם, רק לידע כללי כנראה שלא הבנתם או שאני לא הסברתי את עצמי נכון - לא השחרתי את הבקליות האחוריות הם של חברת FK , מעבר לכך גם באור יום רואים את האור ברקס גם בספויילר, גם בחלון, וגם בבקליות.

תמיר - הגיע הזמן שתתחיל להנות מהחיים ולפרגן לחברה שעושים עבודה מקצועית עם צבירת ידע, הפירגון הוא ההנאה הכי גדולה בחיים.

וחברה שוב תודה על הפירגון.

בברכה אסף

• תוכן חדש...