Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פיג'ו 505 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה בקשר לקניית פיג'ו 505 GTI שנת 85'

בעיקרון המוכר אומר שלרכב אין בעיות מכאניות אבל לרכב אין טסט והרשיונות מוקפאים כבר מחודש יולי כלומר אני לא יכול לבדוק את הרכב במכון.

עכשיו אני אוסיף פה שאין לי יותר מושג מה לחפש מתחת למכסה המנוע אז לראות מה קורה שם לבד לא יגיד לי יותר מדי.

אם מישהו יודע להגיד לי כמה אמור לעלות רשיונות וטסט לרכב מסוג זה זה יהיה נהדר.

רציתי גם לדעת אם מישהו מכיר את הרכב, אם קשה למצוא לו חלקים במידה ומשהו מתקלקל (האוטו ביבוא אישי) וכל פרטים נוספים שיכולים לעזור לי בהתלבטות.

תודה רבה מראש לכל העוזרים !

גיא.

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

נשמע כאילו אתה מחפש צרות...

אין טסט, אין רשיונות, לא נמכר בצורה סדירה בארץ, מצב מכאני ועבר תאונתי בלתי ידוע,

אלא אם כן יתנו לך אותו בחינם אני לא הייתי שם שקל על רכב כזה. (אלא אם כן אתה בקטע של רכבים מיוחדים עם פוטנציאל אספנות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה מה שאומרים לי אנשים :|

אני אשמע עוד חוות דעת (בתקווה שיגיעו) מחברי הפורום כאן ואגיע להחלטה

תודה על התשובה המהירה אייל

פורסם

מה הייעוד שלך הרכב ?

לאיזה מצב אתה מעוניין להביא אותו ? (נסיעה תקינה / ספורטיבית / שיפורים / מצב תצוגה לרכב אספנות וכו').

מה התקציב שלך ?

מה הצרכים שלך ?

מה הרכב הקודם / נוכחי שלך ?

כיוון שהרכב אינו אספנות יש צורך להעבירו טסט לפני העברת בעלות.

כן תוכל לבדוק אותו.

האם הרכב הנ"ל הוא רכבו של חבר פורום ? אם כן, מדובר בחבר פורום שאתה כן יכול לסמוך על טענתו שהרכב במצב מכאני תקין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב, אני אדבר לעניין.

הרכב נועד לנהיגה ספורטיבית לאירועים מסויימים וגם לנסוע לעבודה ביום יום

בחרתי את הרכב הזה כי אני מתעניין בדריפטים והרכב הזה הוא זול יחסית, הנעה אחורית עם קצת כוח

התקציב שלי בערך 15 אלף שקל

כרגע אני חסר רכב וזה אמור להיות הרכב הראשון שלי

צרכים? מה זאת אומרת?

עריכה : הרכב אכן של אחד מחברי הפורום אבל הוא מנסה למכור אותו שנה כבר לפי מה שאני רואה.. מעורר חשש לפי דעתי..

ואיך אוכל לבדוק אותו במוסך\מכון? צריך לנסוע לשם ובלי טסט... אולי אם הייתי מכיר מישהו שיכול לבוא איתי לרכב כדי לבדוק במקום אבל לצערי אני לא מכיר מישהו שבאמת מבין.

פורסם

רכב כזה בתור רכב ראשון ממש לא מומלץ ... במיוחד עם התקציב שיש לך .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

יותר מדי הרפתקאות יחסית לנסיון והידע שיש לך.

זה רכב ישן, בלי טסט, בלי עבר ידוע. סיכוי גדול למדי שיהיו לך הוצאות רבות על תיקונים שונים שיצוצו באוטו.

רכב ישן ובמיוחד שעמד תקופה כמו זה שאתה רוצה לקנות, דורש השקעה כספית כדי להחזיר אותו לכביש למצב נסיעה יומיומי - אם היה לך קצת ידע והיית מסוגל להעריך מה צריך לתקן ברכב הזה, מילא, אבל ככה בלי שום נסיון קודם לא כדאי לך להכנס להרפתקאה שבידה פוטנציאל לרושש אותך.

פורסם

אם היו לו רשיונות וטסט בתוקף הסיפור היה כבר יותר טוב, אבל עדיין היה מומלץ להביא איתך מכונאי\מישהו שמבין ושיזרוק מבט על הרכב בשביל להעריך מה מצבו.

גם רכב עם טסט בתוקף יכול להתגלות כבעייתי - אל תשכח שבטסט בודקים דברים בסיסיים ביותר ולא חופרים בקרביים של המכונית (גיר,מנוע וכו').

פורסם

ובדיקת חפירות במכון גם כנראה לא תגיד הרבה כי הם ישחטו את האמא של האוטו בביקורת לא?

פורסם

מכוני בדיקה לא מכסתח"ים אף אחד חוץ מאת עצמם. מכיוון שהם נותנים אחריות על הבדיקה, אתה תראה שהם ירשמו רשימה ארוכהההההה מאוד של תקלות כדי לכסות לעצם את התחת.

פורסם

כן לזה התכוונתי

טוב, באמת נראה לי שהעלילה יכולה להסתבך למקומות שאני לא רוצה שהיא תסתבך.. והיא כנראה תסתבך.

תודה רבה על העזרה חבר'ה, אני עדיין אקרא תגובות אם יש עוד דעות אז תודה מראש למי שעוזר

פורסם

אל תשכח גם זמינות חלפים נמוכה, אתה מתכוון להשתמש באוטו ביום יום ודעתי תצטער בכל פעם שהאוטו יעמוד כמה ימים/שבועות כי הזמנת חלקים והם עדיין לא הגיעו.

בתור רכב נוסף אחד כזה שאתה עובד עליו בזמנך החופשי ולא איכפת לך אם הוא יעמוד קצת זה נשמע מתאים אבל לצערך הצרכים שלך שונים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

רכב מעין זה מתאים לאנשים אשר יש להם ידע עצמי בטיפול ברכב, קח בחשבון שמדובר ברכב ותיק עם מנוע טורבו מדור ראשון, כאשר חלפים אינם בדיוק זמינים בשטח, כך שכל בעיה מחייבת סריקה של אתרים בחו"ל על מנת למצוא חלפים.

תשאיר את הרכב לאילו אשר יודעים לטפל ברכב, אני מניח שבפורום מועדון ה 5 כבר יקח את זה מפה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...