Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש זמן מה מידים טובים למערכת שלי ולא מוצא.

באוטו שלי מותקן DLS UX 5.5, טוויטרים של Xtant, וסאב מוגבר.

אני די מבסוט מהשמע, על אף שחסר לי הרבה מיד. בעצת רופא הלכתי לשמוע מערכות אחרות (פולק אודיו, מורל, ויצורים אחרים), ולא התרשמתי לטובה. תמיד המערכות נשמעו לי עם הרבה יותר מיד, אבל נופלות במובנים אחרים ממה שמותקן אצלי. אז בעצת אותו רופא, החלטתי ללכת על 3WAY.

מכיוןן שאני לא אודיופיל כמו אחרים בפורום, החלטתי לחכות שיצוצו מידים למכירה בפורום, ולנסות לדוג ככה איזה סט.

שבוע, שבועיים, חודש עבר ואני לא מוצא שם משהו רלוונטי. הצעד הבא שלי הוא לנסות להביא מחו"ל משהו.

...אז לפני שאני ממהר לזרוק את הכסף, רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה טובה למיד.

טווח המחירים הוא 500~800 שקל,

יש לי מקום בדלת לאלמנט השלישי בקוטר 2~ 4 אינצ'.

קרוס אני משיג מחבר (קרוס של אילייט 3WAY).

ועוד הערה ממש חשובה, אני שומע על ווליום ממש חלש. רק האיכות חשובה לי (למעשה, מה שיש כרגע מחובר ישירות ל HU. רק הסאב מוגבר).

מחו"ל התכוונתי לקנות את המידריינג' של DLS, ה UR 2.5, ב 700 שקל בערך.

אני לא מכיר גם חנוית, אז מי שמציע לי מיד מסיום, אשמח אם הוא ישדך אותי גם לחנות שהוא מכיר (אני מאזור השרון).

מידים מיד שניה גם הולך.

תודה.

פורסם

היי לך.

בגדול התכוונתי להציע לך מיד של רנסנס אודיו מיד שמומלץ יותר מהCDM של מורל,יש כאילו שיגידו אחרת בגדול הכל תלוי באוזן שלך.

לגבי המיד אם תרצה משהו יש כאן משתמש בפורום שיש לו יד במחירי הרנסנס כאשר יהיה רלוונטי אפרסם לך את שמו בהסכמתו.

אחרי שקראתי עוד מההודעה שלך,ירד לי החשק להמליץ לך על משהו.

יגידו לך אחרים שלחבר סט 2WAY זה פחות מסביר להגברה ע"י רדיו דיסק עם מגברון פנימי.

אבל 3WAY?????? פה כבר לא צריך רופא צריך מגבר!!

לא משנה כמה נמוך תשמע יש אנשים שפשוט קונים מגבר לכל רכיב במערכת שלהם רק אבל רק כדי שישמעו איכותי וללא כל הפרעות.

המיד של רנסנס ושל מורל הוא כ 100 וואט,אומנם נציל אבל אנחנו מדברים על אלמנט שדורש הגברה ולחברו ללא מגבר יהיה פשוט עדיף להשתמש במארז של אשל.

כמובן שעדיף לך לחבר את כל הסט הקדמי להגברה נאותה,אחרת אין כל טעם להוסיף אלמנט.

ג'ובני

פורסם

קודם כל תודה רבה.

דבר שלישי, אני קודם אחבר את הסט (כשאמצא, בע"ה) צד לרדיו (לא מוגבר), וצד דרך מגבר (שכבר נמצא, ומגביר את הסאב). משם אני אשמע לאיפה דברים הולכים, ועם הצורך, אקנה עוד איזה מונו אחד לסאב, ואשאיר את המגבר לערוץ הקידמי.

דבר שני, אם אתה חושב על מה שאני חושב, אז היה בחור שרצה למכור מיד (יד שניה) מחולון, ומשום מה כבר לא עונה לי. אם תזרז אותו מה טוב, אם לא עליו חשבת, "אז תשכח מזה" (מבטא צרפתי כבד).

פורסם

יש בחולון בחור , הכינוי שלו בפורום זה יגאל-בנץ .

דבר איתו בקשר למידים של רנסנס אודיו, הוא מוכר את שלו יד שניה, ואפילו לא השתמש בהם:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חוץ מרנסנס אתה באמת גם יכול ללכת על CDM של מורל שהם גם לא פחות ממעולים.

לי יש ברכב הפרטי סט שלושה חלקים של מורל אילייט (הטוויטרים הם רנסנס והם פשוט פנומנאליים)

ממליץ לך גם לבדוק L4 של הייבריד אודיו אצל רוני - הוא מוכר גם אותם.

אם צבע הצליל של מורל מוצא חן בעיניך אז הL4 הוא דווקא בעדיפות נמוכה יותר אם כי נחשב ליותר טוב ממנו - חבל שעדיין לא יצא לי לשמוע אותו - אם כי אני הולך לרכוש אחד בכל מקרה לרכב השני שלי, אני מהמר על אופי צליל של הייבריד אודיו שמצא חן בעיניי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...