Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני כשבועיים החלפתי ברקסים בסיטרואן קסארה. מאוחר יותר באותו יום נסעתי עם הרכב והרחתי ריח מוזר מהגלגלים. הבנתי שאלו הברקסים וזה היה ריח שרוף כזה. דיברתי עם המוסכניק שהחליף לי אותם והוא אמר שבגלל שהם חדשים אז הריח עולה. גם היום כשאני נוסע ברכב הריח לא נעלם והברקסים חלשים יותר. העצירה של האוטו לא הכי טובה אני לוחץ ממש חזק כדי לבלום את הרכב. האם יכול להיות שהברקסים שהוא החליף לי לא היו טובים?

פורסם

בבלמים לא לוקחים סיכונים -חזרה מיידית למוסך שיפרק את הגלגלים ושיבדוק,הכל באחריות ואין לך ממה לדאוג (אלא אם כן חס וחלילה עד שתגיע למוסך תאבד את הבלמים ואז תהיה בצרות).

כמובן שתיתכן גם תקלה אחרת שאינה רק ברפידות /צלחות ולא כתבת אם גם הבלמים מאחורה הוחלפו כיוון שיש להם משמעות גבוהה יותר בכח הבלימה של הרכב.

כמו כן,צריך לבדוק יסודית:צינורות ,מגבר בלם,משאבה מרכזית וכל דבר שקשור לעניין הבלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שהברקסים לא משוחררים מסיבה מסוימת מה שגורם להם ולדיסקים להתחמם ולירידה בעוצמת הבלימה. כנס למוסך, ברקסים לא מתקנים בהתכתבות.

פורסם

חבל לנסות לפתור בעיה בטיחותית באמצעות שאלות ברשת

מאז המעבר לסנדלי בילום ירוקים הבלאי של הרפידות עלה !

גם הריח הינו תוצאה של המעבר אם כי זה נעלם לאחר מספר לחיצות על הבלם

כדאי מאוד להשתמש ברפידות מתוצרת ידועה ולא עלומות שם סיניות

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...