Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילת טורים - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מעט ארוך, אך זה בשביל למנוע שאלות מיותרות, אשמח אם תקראו עד הסוף)

שלום לכולם, ברשותי פג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1400, בזמן האחרון יש לי נפילת טורים.. אמנם זה בזמן האחרון, אך המקרים די בודדים ונדירים, כלומר אני יכול לנסוע חודש שלם ללא כל בעיה, ופתאום יום-יומיים עם בעיות מעצבנות של נפילות טורים,

הבחנתי שזה קורה בגלל התנעות "לא מוצלחות" ואני אסביר, קורה כשאני מתניע את הרכב, אני מרגיש התנעה חלשה ומחוג הטורים מטפס את דרגו מעלה עם מאמץ מסויים,

במידה והחלטתי לנסוע עם התנעה "חלשה" אני עלול למצוא את עצמי נתקע לאחר כמה קילומטים, מטורים לא יציבים בכלל.

אך שמתי לב שאם אני מכבה את המנוע, ומנסה להניע שוב, במידה ויש התנעה מוצלחת ומחוג הטורים עולה מתמקם איפה שצריך, אז הולכת להיות נסיעה די רגועה.

השערה שלי שהבעיה נוצרת מה-קודן, יש הרגשה שאם אין התנעה טובה כאילו לא זורם דלק בצורה חלקה וזה משבש את כל התהליך.

שמעתי שאלו גם בעיות די ידועות בפג'ו(ים) .. לכן החלטתי לקבל חוות דעת נוספת ממכם חבריי המלומדים.

מחבר הבנתי שזו בעיה ידועה וניתן לפתור אותה ע"י החלפת חלק.

לי זה קצת נראה כבעיות בקודן(הזרמת דלק לא טובה)

פורסם

אולי זה לא קודן,

אבל יכול להיות שזו בעיה חשמל כלשהי,

גם כשאני מדליק מזגן ומערכת(רדיו דיסק,סאב,מגבר) פועלת גם כן, הבעיה גודלת ויש סיכוי שיהיו נפילות טורים גם לאחר התנעה מוצלחת כמו שהסברתי קודם.

בכל זאת אשמח לאיזה פיתרון או כיוון מה לעשות, תודה.

פורסם

יש צמב שזה יכול להיות בית מצרת

זה גורם לטורים לא להיות יציבים וכך לשבש נסיעה

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

ככול הנראה ולפי הסבר שלך המצבר שלך לא תקין ועים התאריך שלו יותר

משנתיים תחליף אותו ותיפתר הבעייה גם של קפיצת הטורים

פורסם
אם אתה פתאום לוחץ חזק על הגז מה קורה אז?

אשמח אם תענה ואז אוכל לעזור לך יותר

במידה ואין התנעה טובה, אז בעת לחיצה על דוושת הגז. המחוג עולה(די ברור).. ואז צונח למטה והרכב נכבה!.

שוב אם הרכב הותנע כשורה, לא תיהיה את הבעיה.

יש צמב שזה יכול להיות בית מצרת

זה גורם לטורים לא להיות יציבים וכך לשבש נסיעה

חבר שלי בדיוק דיבר איתי על הבעיה הזאת, ואמר שצריך להחליף שם חלק, והבעיה תסתדר, יש לו גם פג'ו 206, אמנם שנת 2000, אבל כנראה הבעיות הללו בכמה מודלים.

ככול הנראה ולפי הסבר שלך המצבר שלך לא תקין ועים התאריך שלו יותר

משנתיים תחליף אותו ותיפתר הבעייה גם של קפיצת הטורים

משהו שגם חשבתי עליו, המצבר לא נראה לי גמור, מהסיבה שרוב הזמן הרכב מותנע כמו שצריך.. לכן אם זו הייתה בעית מצטבר

אז מפעם לפעם הבעיה צריכה לבוא בתדירות גבוה יותר, אבל כמו שאמרתי הבעיה הזאת די זניחה כלומר היא קיימת, אבל לא באופן תמידי.

ההשערה שלך אולי יכולה להיות, אבל עדיין לא מסתדרת לי כל-כך.

מקווה שעכשיו יהיו תשובות טובות יותר..

פורסם

עניתי לך, אני אלחץ חזק על הגז וברגע שאני אגיע למצב עצירה, כלומר הילוך ראשון, האוטו כנראה התכבה..

גם אם אני אהיה במצב של P או N ואלחץ על הגז. הרכב אוטואמט(לא ציינתי זאת).

פורסם

שמע שוב אני אומר לך זה בית מצרת ואני מוכן להתערב גם

היה לי בעיה דומה הטורים התחרפנו עלו וירדו ללא הרף

לא הבנתי מזה , הנעתי תאוטו לחצתי על הגז וישר הוא נכבה

דוד שלי מכונאי רכב אז הוא הביא לי בית מצרת חדשה והרכיב גם והכל נפתר

תבדוק את זה למרות שאני בטוח שזה הבעיה שלך

בהצלחה.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

שמע שוב אני אומר לך זה בית מצרת ואני מוכן להתערב גם

היה לי בעיה דומה הטורים התחרפנו עלו וירדו ללא הרף

לא הבנתי מזה , הנעתי תאוטו לחצתי על הגז וישר הוא נכבה

דוד שלי מכונאי רכב אז הוא הביא לי בית מצרת חדשה והרכיב גם והכל נפתר

תבדוק את זה למרות שאני בטוח שזה הבעיה שלך

בהצלחה.

תראה הוא צודק תבדוק קודם בית מצת אם הוא מובר טוב ואין נזילה במידה והכול בסדר פשוט תחליף את כולם ואז תראה שהכול בסדר.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...