Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות מפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים הכי מעניינים שם היו עם מספר אנגלי.

צילמתי פיאט 500 אחת מתוך ה 100000 שראיתי.

יש שם המון אופנועים,כל מי שחושב ש hayabusa או R1 לא מתאימים לנסיעות בעיר,אז הם כן מתאימים.

כל מי שכל הזמן אומרים שהדלק בארץ יקר,תראו מה המחיר בפריז

09092008841-vi.jpg

09092008847-vi.jpg

09092008846-vi.jpg

070908_1917-vi.jpg

09092008828-vi.jpg

P1020198-vi.jpg

P1020208-vi.jpg

P1020223-vi.jpg

P1020247-vi.jpg

P1020271-vi.jpg

P1020264.jpg

אייל

פורסם

הנה מחירי הדלק שאנחנו שילמנו בטיול האחרון...

צ'כיה - 32CK לליטר (תחנת דלק של Agip, פראג).

גרמניה - 1.15 יורו לליטר (תחנת דלק של Shell, לפני פרנקפורט).

*המחירים מתייחסים לסולר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זכור לי שבטיול משפחתי בפריז בשנת 83 לא יכולתי להוריד את העיניים מכל הפז'ואים הרנואים והסיטרואנים של התקופה, למרות שגם לאבי היתה אז פז'ו 504.

כל נסיעה במונית היתה חגיגה.

כבר לאחר הנחיתה נסענו במונית cx- מכונית שבארץ היתה כמובן נדירה מאוד כבר אז, ואימי שאלה מה זה האוטו הנמוך הזה.

אבל הזמנים השתנו:x.

פורסם

עכשיו רוב המכוניות שרואים בעיר הם :

107,1007,C2,500,מיני...

ראינו ארוע שהיה באיזה ארמון,באזור המוזיאונים בדיוק שניגמר.

רוב המכוניות שאספו את האנשים היו מרצדסים.

הייתה אסטון DB9 אחת חונה באדום לבן.

וכמה עשרות פיאט 500

אייל

פורסם

הנסיעה הראשונה שלי לחו"ל היתה גם לפריז. הלבישו אותי ואת אחותי כמו לחתונה וכל המשפחה רבתי , סבאים ,גיסים ודודים באו להיפרד בנפנוף מטפחות ודמעות מעל הגג של הטרמינל בלוד. מעט נסעו לחו"ל והרוב באניות . טסנו בלוקהיד קונסטליישן של אל על.אמא שלי שאלה לאיזה מטוס מה-4 אנחנו עולים . חשבה שכל פרופלור זה מטוס. הפריזאים לא דיברו שום שפה והיו אנטיפטים אע"פ שזה היה "תור הזהב " בינם לישראל .את המלון הקטן עם המקלחות ושירותים בחוץ ב RUE CUJAS (בשמאלית שעד היום אין לי אליה אהבה גדולה, אולי בגלל שהיא, בגלל הסטודנטים,פחות פריזאית לדעתי , בניגוד לימנית ממנה לעולם לא יספיק לי) ניסיתי לראות לפני כמה שנים. במקומו עומד מגדל משרדים כבר הרבה שנים.

פורסם
לא יצא לך לראות את הויירון או הזונדה שמסתובבות שם?

חיפשתי באינטרנט איפה הסוכנות של בוגאטי.

אבל הכל היו כתוב בצרפתית.

המכוניות בתמונות:

3 עם מספר אנגלי.

אחד אופנוע אנגלי.

אחד שהיה פעם יגואר,אני לא יודע מי אחראי לשטות הזאת.

אייל

פורסם

הסוכנות של בוגאטי נמצאת באמצע השאנז אליזה.

בכל מקרה, עושה רושם של מכוניות נחמדות מסתובבות שם בעיר.

מעניין מה יסתובב שם בזמן התערוכה עוד שלושה שבועות :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הנסיעה הראשונה שלי לחו"ל היתה גם לפריז. הלבישו אותי ואת אחותי כמו לחתונה וכל המשפחה רבתי , סבאים ,גיסים ודודים באו להיפרד בנפנוף מטפחות ודמעות מעל הגג של הטרמינל בלוד. מעט נסעו לחו"ל והרוב באניות . טסנו בלוקהיד קונסטליישן של אל על.אמא שלי שאלה לאיזה מטוס מה-4 אנחנו עולים . חשבה שכל פרופלור זה מטוס. הפריזאים לא דיברו שום שפה והיו אנטיפטים אע"פ שזה היה "תור הזהב " בינם לישראל .את המלון הקטן עם המקלחות ושירותים בחוץ ב RUE CUJAS (בשמאלית שעד היום אין לי אליה אהבה גדולה, אולי בגלל שהיא, בגלל הסטודנטים,פחות פריזאית לדעתי , בניגוד לימנית ממנה לעולם לא יספיק לי) ניסיתי לראות לפני כמה שנים. במקומו עומד מגדל משרדים כבר הרבה שנים.

אמל'ה, אתה נורא זקן!

פורסם

הסוכנות של בוגאטי היא גם הסוכנות של בנטלי והיא יושבת ליד הסוכנות של פיג'ו.

אבא שלי היה שם בסוכנות בצרפת במקרה.

S2000

• תוכן חדש...