Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פילטר אוויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

תגידו

טיפול 10K גדול מגיע בקרוב...

תמיד רציתי להחליף את פילטר האוויר ולהתקין אחד חלופי (פילטר פתוח)....

פילטר רגיל צריך להחליף כל פעם, וגם זה עולה משהו כמו 70-100 ש"ח, נכון??

אני רוצה להחליף לפילטר אוויר פתוח של חברה טובה (יש שוני ביניהם בכלל?)

איזה חברה מומלצת מתוך כל הקיימות? K&N, OMP, J&R וכולי...

האם ההתקנה צריכה להתבצע במוסך או שמא החצר האחורית מספיקה לי?

מהי העלות המוערכת של פילטר כזה? והאם צריך להחליף אותו כל כמה זמן? לנקות? איך?

איך בדיוק הוא מתחבר/מחליף את הפילטר הקודם? מה שיש לי עכשיו ברכב זה צינור שיוצא מאחורי הפנס הקדמי השמאלי עד לקופסה שחורה כמה סנטימטרים אחורה יותר, שם יש פילטר אוויר בצורת ריבוע ומשם למנוע...

יש כמה פילטרים פתוחים כאלה, האם אני צריך לקנות את הפילטר הפנימי הזה (הריבוע) כמו זה ששמים לי בטיפולים כל פעם, או שמא אני שם את הקונוס הזה שמחליף את כל הקופסה או שמא יושב בתוך הקופסא?

באם אני מחליף את הקופסא, מה אני עושה עם הצינור שמוביל אוויר מאחורי הפנס, הוא מיותר? לא יכנס לי אויר חם (ולא מועיל בשיט) למנוע? פיתרונות לא יקרים מדי יש בנמצא?

מה עם החיישן הזה שיש בדיוק אחרי הפילטר, נשאר, מוחלף לאחר? לא חיוני יותר? והאם לאחר החלפת הפילטר צריך לכוונן משהו במנוע או במחשב ניהול מנוע?

האם אני מסתכן בהכנסת יותר מלכלכים למנוע בגלל החלפה לפילטר פתוח יותר? יש סיכון לנזק למנוע?

בתודה

רמי

נ.ב

יש שאלות שקיימות בפורום כבר וחיפוש יעזור לי, אני יודע, הבעיה שיש לי הרבה שאלות... חיפוש יכול לעזור לחלק, אבל לא להכל... ואולי אף עדיף שיהיה מקום אחד שירכז הכל...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...