Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לפני רכישת S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש S2000 אחרי זמן רב מאוד של מחשבה, ולאחר שבעצם רעיתי שעין שום דבר אחר שאפשר לחשוב איליו במחירים אילה, ובסוג כזה של רכבים

בכל אופן מצאתי כבר רכב. ועכשיו אני רוצה לבדוק אותו יותר לעומק.

אני חושת שאוכל לבדוק כמה דברים בעצמי ומבקש את העזרה שלכם... אם יש דברים שצריך לשים אליהם את הדעת. הייתי רוצה להכין אתכם יחד מן רשימה של דברים שאני אבדוק לפני שיכך אותה לבדיקה מסודרת

כמו כן אולי יש המלצות למקומות טובים באזור כפר סבא שיכולים לעסות בדיקה מעמיקה יותר...

מקווה מאוד לעזרתכם.

ותודה רבה מראש, יוני

פורסם

הכי חשוב שילדה , חלק גדול מה-S2000 בשוק עברו תאונה כזו או אחרת.

על איזה מודל אתה הולך?

תראה את הגג שהוא עובד כמו שצריך לא קרוע או בלוי בצורה מוגזמת , גומיות לא יבשות ושאין כניסה של מים לאוטו(קבריולט גומיות נוטות להתייבש לאחר כמה שנים) זה לא סיפור פשוט צריך להחליף וזה כסף.

כמובן מנוע כמו כל אוטו קומפרסיה בריאה זה כבר תראה בבדיקה , גיר לא חורק בין ההילוכים או דברים כאלה כי מדובר בהוצאות מאוד רציניות.

מעבר לזה אין בעיות מסוימות תבדוק היסטוריה של טיפולים תלוי בק"מ עם עשו קלאץ.

נראה לי שזהו בערך.

S2K-T...R.I.P

• תוכן חדש...