Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סאב טוב יותר : GTO1260BR VS V12S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פרשתי , חשבתי על זה ובסוף לא פרשתי.

איזה סאב יותר טוב הכותרת אומרת הכול .. נ.ב מה אתם אומרים על הV12S של פוניקס גולד ,

הרצתי חיפוש אין עליו כלום , אני זוכר שאני שאלתי פעם על ה10 אינטש של פוניקס גולד ואנשים אמרו שהוא השפלה לפוניקס.

פורסם

לא הרצת חיפוש טוב

כנס לפה ותראה שיש מידע

http://www.sonicelectronix.com/item_13622_Phoenix+Gold+Ryval+V12S+R-B.html

600 וואט 150 RMS

והוא 4 אוהם

Sealed Box Volume .5 - 1.7 cubic feet

Ported Box Volume 1.6 - 3 cubic feet

Sensitivity 88 dB

Frequency Response 25 - 250 Hz

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אסתו, אתה משגע אותי. אני צוחק, בוכה, שוב צוחק ושוב בוכה..

תקשיב, אתה יודע למה חטפת קריזה על עצמך? כי אתה מתערבב עם עצמך יותר מדי. רבאק, אני את הבית שלי קניתי בשעתיים, נשבע לך. אתה שאלת שאלות, קיבלת תשובות, אני חושב שאתה צריך להתחיל ליישם את זה ולהיות פרקטי.

זה שאתה כל יומיים שומע או רואה משהו אחר, זה יפה מאד, אבל זה לא יגמר. תאמין לי.

קח את הכסף שלך, תקנה את מה שהמליצו לך עליו, שב ברכב, תדליק את המערכת החדשה שלך, עצום את העיניים, תתחיל להתמכר למוסיקה שאתה אוהב, בררר.. נכון כיף? יופי, עכשיו תתחיל לחסוך לשינויים ושידרוגים עתידיים, כי זה יבוא.. ככה זה.

גם גלשנים, רצים כל חודשיים, לרכוש את הגלשן האווירודינמי החדש שיצא עכשיו.. ככה זה הובי. זה ההובי שלך? תהנה ממנו!

בהצלחה!

נ.ב. דיר באלק אם במפגש הבא אתה לא בא עם מערכת מוכנה ועובדת :lol:

פורסם

אחי עדיף שב עם עצמך קצת עם דף נייר והערכות והשוואת חבל על הכאב ראש שלך ..אחרי זה תיסתבך עוד יותר ועוד פעם תיפרוש.

מID10 אתה קופץ לסאב של 30 דולר.. מה יהיה אחרי זה?

פורסם
אסתו, אתה משגע אותי. אני צוחק, בוכה, שוב צוחק ושוב בוכה..

זה שאתה כל יומיים שומע או רואה משהו אחר, זה יפה מאד, אבל זה לא יגמר. תאמין לי.

קח את הכסף שלך, תקנה את מה שהמליצו לך עליו, שב ברכב, תדליק את המערכת החדשה שלך, עצום את העיניים, תתחיל להתמכר למוסיקה שאתה אוהב, בררר..

:lol:

שמע אתה צודק , אני לא יגיד לך שלא , זאת באמת הבעיה שלי אבל אין מה לעשות אני חושב 100000000 פעם לפני שאני עושה כנראה זה אופי של בנדאם.

• תוכן חדש...