Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר מתח לרכב 3000w , שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יוצא הרבה לשטח והלחטתי שאני רוצה לקנות גנרטור עכשיו המליצו לי על המכשיר הזה: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=724&catId=319

יש לי כמובן עדיפות ללכת עליו יותר קטן יותר נוח ופחות הוצאות תפעול

כמה שאלות: יש כאן מישהו עם ניסיון המכשיר כזה או דומה?

יש בלאי לחלקים ברכב בגללו? (מצבר, אלטרנטור...)

בשביל שלא יגמר לי המצבר ברכב כשאני מישתמש מספיק שהרכב יהיה מונע או שצריך להיות בנסיעה? זה יכול להחזיק הרבה זמן עם מנוע מכובה?

יש למכשיר הזה אמינות ? או שזה עוד צעצוע סיני ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה רעיון טוב לחבר ממיר מתח של 3000W לרכב סטנדרטי (אגב, לא ציינת אם הממיר הזה יחובר למשאית דאף או לדייהו מאטיס).

3000W זה הספק רציני, שאני בספק אם האלטרנטור של הרכב יצליח לספק, גם בסל"ד גבוה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר בסיטרואן סקסו,

אתה בטוח שזה לא יתאים לחלק מרכבים כי בכל חנויות האינטרנט כתוב שזה מתאים לכל רכב

נ.ב. כחלק מפרוייקט חשבתי אולי להוסיף עוד מצבר, אבל נעזוב את זה כרגע, מה שמעניין אותי אם זה איכותי ואם זה עושה בלאי גבוהה של חלקים ברכב?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

למיטב ידיעתי אלטרנטור ממוצע יכול לספק בערך שליש מההספק הזה.

אם אתה באמת רוצה לצרוך באופן רציף הספקים כאלו אז לדעתי גנרטור עצמאי יותר הגיוני, אתה גם לא חייב להיות צמוד לרכב כדי להשתמש בו ויכול להפעיל אותו שעות בלי להתבאס מהבלאי לרכב כשהוא עובד בסרק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שמתם לב מה כתוב?

צריכת זרם מקסימלית בעומס 300Amp.

תחשבו שאלטנטור מממוצע מטעין כ60 עד 70 אמפר לשעה [או שאני טועה?], גם בפול גז שהטורים על 6K אין מצב שהאוטו לא יתכבה כי זה פשוט מטורף.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מעל 500 וואט תקנה גנרטור קטן.

קניתי קטן שקט עם מנוע תוצרת דיהייטסו של 3KVA ב 1500 ש"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדיף לך לקננות מצבר אחד או 2 ולהטעין אותם יצא לך יותר זול מאשר הגנרטור הכי קטן שיש.

הגנרטור הזה לא שווה הרבה על פי המפרט .

חבל על הכסף.

פורסם

כל התגובות שכתובות כאן לא קשורות בכלל לשאלות שלי.

השאלות היו

יש כאן מישהו עם ניסיון המכשיר כזה או דומה?

בשביל שלא יגמר לי המצבר ברכב כשאני מישתמש מספיק שהרכב יהיה מונע או שצריך להיות בנסיעה? זה יכול להחזיק הרבה זמן עם מנוע מכובה?

יש למכשיר הזה אמינות ? או שזה עוד צעצוע סיני ?

יש מישהו עם תשובות בשבילהם?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

התרומה של שימוש בנכשיר כזה לא אמורה לגרום לבלאי מואץ במצבר או באלטרנטור, למעט שימוש מאסיבי תדיר עד לרמה של ריקון גדול של המצבר ו/או שימוש בצרכנים בעלי הספק כולל גבוה מאוד.

ככל שהשימוש יהיה עבור צרכנים שצריכת הזרם הכוללת שלהם (יחד) אינה גבוהה מאוד, לא אמורה להיות בעיה.

אבל, אם לאורך זמן תשתמש במכשיר להפעלת טלוויזיה צבעונית 50 אינץ, מקדחה, מקררים , שואבי אבק , משור חשמלי, תנור חשמלי, מיקרוגל ומכונת כביסה. כדאי וגם בכלל לא מזיק שיהיו לך חברים אצל אחד מיבואני המצברים :wink:

מצבר 60 אמפר נקרא גם מצבר 60 א"ש - דהיינו: 60 אמפר שעה (קיבולת).

זה אומר שתיאורטית, מצבר כזה במצב טעון ותקין יכול לספק אנרגיה חשמלית לצרכן שצורך 60 אמפר לאורך שעה, או לצרכן שצורך 30 אמפר למשך שעתיים וכן הלאה.

כמה זמן זה יכול להחזיק לך תלוי במצב וקיבולת המצבר בו אתה משתמש מחד, ובעוצמת הזרם ומשך זמן ההפעלה של המכשיר החשמלי שאתה מפעיל באמצעות המכשיר הזה מאידך.

פורסם
התרומה של שימוש בנכשיר כזה לא אמורה לגרום לבלאי מואץ במצבר או באלטרנטור, למעט שימוש מאסיבי תדיר עד לרמה של ריקון גדול של המצבר ו/או שימוש בצרכנים בעלי הספק כולל גבוה מאוד.

ככל שהשימוש יהיה עבור צרכנים שצריכת הזרם הכוללת שלהם (יחד) אינה גבוהה מאוד, לא אמורה להיות בעיה.

אבל, אם לאורך זמן תשתמש במכשיר להפעלת טלוויזיה צבעונית 50 אינץ, מקדחה, מקררים , שואבי אבק , משור חשמלי, תנור חשמלי, מיקרוגל ומכונת כביסה. כדאי וגם בכלל לא מזיק שיהיו לך חברים אצל אחד מיבואני המצברים :wink:

מצבר 60 אמפר נקרא גם מצבר 60 א"ש - דהיינו: 60 אמפר שעה (קיבולת).

זה אומר שתיאורטית, מצבר כזה במצב טעון ותקין יכול לספק אנרגיה חשמלית לצרכן שצורך 60 אמפר לאורך שעה, או לצרכן שצורך 30 אמפר למשך שעתיים וכן הלאה.

כמה זמן זה יכול להחזיק לך תלוי במצב וקיבולת המצבר בו אתה משתמש מחד, ובעוצמת הזרם ומשך זמן ההפעלה של המכשיר החשמלי שאתה מפעיל באמצעות המכשיר הזה מאידך.

תודה סיכמתה את רוב השאלות,

נשאר לי שאלה אחת האם כשהמנוע רק דולק ולא בנסיעה המצבר ניטען או שחייב שהוא יהיה בנסיעה בכדי שיטען

ומבחינתי אם אין בלאי לרכב רק אולי הצריכה תהיה יותר גדולה בדלק לעומת גנרטור אז אני מעדיף את זה

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

צריך שהרכב יהיה בנסיעה.

יהיה בלאי גבוה למצבר ולאלטנטור.

לדעתי תיקנה גנרטור קטן, יש גנרטורים קטנים וחזקים במחיר לא גבוה.

אתה יכול לחפש גם גנרטור יד שניה במחיר טוב, גנרטור יהיה הרבה יותר חסכוני.

• תוכן חדש...