Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם בעיית תקציב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בעל שנתון משנת 92 ומעלה...בסכום מגוחך של 4 אלף שקל. חיפוש נמרץ ביד2 והרבה רושם שנשאר לי מהפזו 405 GLX שהייתה לי... הגעתי למסקנה כי האופציה הכי אטרקטיבית שיש לי היא לא אחרת מאשר פזו 309. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר על הדגם הספציפי הזה בין השנים 92 ל94, מחלות, נקודות תורפה, נסיון לטוב ולרע...והצעות לרכבים אחרים שאולי יתאימו לתקציב. HELP!

פורסם

עם תקציב כזה תוכל לקנות רק צרות...

קח בחשבון שביטוח חובה + צד ג' + יישור קו הכרחי יגיעו לסכום האמור אם לא יותר...

(זאת גם אם הרכב לא יעלה אגורה)

ולכן: תמשיך לחסוך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה היא שאני מתגייס ביום ראשון הקרוב, ושמתי כסף בצד לביטוחים, ההזדמנות להרוויח עוד כסף...קלושה, וכן אני יודע במה כרוכה אחזקה נכונה של רכב ישן...עדיין ה309 למשהו קוראת לי אליה...אמנם היא מכוערת ולא נחשבת למציאה...אם היא מסתמכת במכלוליה על ה405 האגדית הייתי אומר שזאת עסקה לא רעה, אבל אני לא יודע יותר מיד בגלל זה אני שואל

• תוכן חדש...