Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשבשים: בליינדר laserprotecto VS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מעדיף את הלייזר פרו.

בסופו של יום, שניהם מבצעים את העבודה, אבל אם שוטר יעצור אותך - הלייזר פרו הוא חוקי ובעל נירות מתאימים.

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את הלייזר פארק פרו (הגירסה עם ה2 עיניות), שתיהן מקדימה על הSTI שלי, עובדים בצורה מדהימה (כחיישני חנייה פחות מכיוון שאחרי הכל זו קרן לייזר ולא רדאר כמו כל חיישני החנייה האחרים).

אומנם יקר אבל שווה, זה חוקי באישור משרד התקשורת.

פורסם

נתנאל.

כמה עלה לך ואיפה קנית? זה כולל התקנה? כל ערכה מגיעה עם שתי עייניות?

ולמה לא התקנתה אחת אחורה ואחת קדימה?

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
נתנאל.

כמה עלה לך ואיפה קנית? זה כולל התקנה? כל ערכה מגיעה עם שתי עייניות?

ולמה לא התקנתה אחת אחורה ואחת קדימה?

שחר

קישור למפיצים- http://www.laserprotector.co.il/distrib.htm

הייתי באחד מהם (לא אזכיר את שמו) והבעלים המליץ חד משמעית על הבלינדר! וזה למרות שהוא משווק את שניהם.

לטענתו הבלינדר הרבה יותר אמין וותיק כך שהוא לא השאיר אפילו מקום לספק, והציע לי את הדגם הכי חדש של הבלינדר (לא זוכר את שם הדגם) במחיר של כ- 4K+ הכולל שני חיישנים.

עדיין לא רכשתי אבל כנראה ארכוש בקרוב את הבלינדר.

פורסם

תשמע יהיה קשה להגיד לך מה מהם יותר טוב מהסיבה שמעטים האנשים שהיו להם את שני המשבשים האלה,

כמו שאמרו לך האנשים היחידים שאולי יכולים להמליץ לך הם מתקינים של שני המוצרים הללו ואז מבעיות של הלקוחות הם יכולים להסיק מה יותר או פחות טוב, למרות שהמון פעמים דעתם לא אוביקטיבית ומעדיפים לדחוף לך מה שהם מביאים יותר זול.

בכל אופן כך בחשבון את ההבדלים, הראשון הוא שהלייזר פרוטקטור בא בתור חיישן חנייה פחות מעניין האופציה הזאת אבל תמיד אפשר להשתמש בזה כתרוץ למשטרה, דבר שני זה גם אומר שיותר קל לייבא אותו עצמאית אם תחליט, הסיכוי שיעצרו לך אותו במכס קטן מזה של הבלינדר (אבל עדין קיים). יתרון נוסף של הלייזר פרוטקטור הוא שהוא מתנתק אוטומטית 8 שניות אחרי שלזרו עליך, דבר שימושי מהסיבה שאם שוטר לוזר עליך כמה פעמים וכל לזירה יוצא לו שגיאה גם עם זה E03 הוא ידע שיש לך משבש ואז יכול לקבור לך במכונית למצוא אותו מה, שעושים בדרך כלל גם עם הבלינדר וגם עם הלייזר פרטוקטור בדרך כלל שאתה קולט שהוא לוזר עליך אתה ישר מוריד מהירות ומכבה את המשבש שבפעם הבא שילזור עליך לא יהיה לו שגיאה ואז המהירות שלך תיהיה נמוכה. לגבי הבלינדר כרגע החדש יותר הוא ה m25 מה שיש לרב האנשים הוא ה m20 לפי מה שאומרים ה 25 יותר טוב כי החישן שלו יותר רגיש. בסופו של דבר אם אני ההיתי צריך לבחור הייתי בוחר בלייזר פרוטקטור, אני פשוט חושב ששניהם עושים את העבודה אבל בכל זאת יש לליזר פרוטקטור איזה שהוא יתרון מבחינת החוק. דרך אגב מומלץ לך להסתכל טיפה ביוטיוב תראה איך הדברים הללו עובדים.

פורסם

בלינדר, לייזר פרוטקטור - עובדים על ליזר.

ולנטיין 1 - עובד על הדבורה ומצלמות מהירות נייחות.

ביחד זה השילוב המושלם.

פורסם

משהו שלא כל כך הבנתי, נגיד ושוטר יורה עליך, מקבל את הError, וממשיך.

ביריה השלישית כבר יסמנו לך לרדת מהכביש. ומה אז?

TFSI Power

• תוכן חדש...