Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת LCD לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הגיע תורי להתחדש,עזרתכם בבקשה.

כרגע אני עובד עם LG1750SQ,אצלי כ-3 שנים,מסך מעולה,חבל שהוא 17 אינצ".המסך נמצא כ-1 ממני.

הדרישה היא מסך 32",תקציב של 3 אלף+קצת לפי המחירים שראיתי בזאפ.החדר הוא בגודל 11 מ"ר,רצוי מאוד שיהיה אפשר לחבר את המחשב אליו ולקבל תמונה טובה.

אני לא יודע אם להשאיר את המסך מחשב או למכור אותו ולהשתמש ב-LCD גם בתור מסך מחשב וגם בתור טלוויזיה.

שמעתי שדי קשה להסתדר עם מסך בגודל כזה,האם זה נכון?גם המסך מחשב וגם ה-LCD מתוכננים לעמוד באותו מקום(אחד מעל השני).ישנם 2 נקודות צפייה,או מטר מהמסכים או כ-4 מטרים.

מכייוון שאין לי ממש מושג בחברות שהולכות או לא הולכות,אני מבין רק פרמטרים,אני מאוד זקוק לעזרתכם.:-D

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משיטוט בזאפ שמתי עיין על הדגם הבא:

http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6311

כמו שכבר אמרתי אני לא ממש מבין גדול,אך לפי המפרט,בתקציב שלי זאת ניראת לי הכי טוב(על הנייר),מה דעתכם?אייל?:lol:

אני ממש מאוהב ב-LG ביגלל המסך מחשב שלי,את אופי התמונה של סמסונג אני לא אוהב.

הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה הולך על LCD בדוק דגמים של סמסונג ב32 אינץ' לפני שאתה מחליט.

אני אישית בחרתי (לחדר שינה) בפלזמה 32 אינץ' של LG ,אבל אם רוב העבודה עם מחשב וזה הולך להחליף את מסך המחשב, הייתי הולך בכיוון של LCD.

1750SQ מסך מצויין, היום בערב נפרדתי ממנו אחרי 3 שנים ,לטובת מסך מחשב 22 אינץ' רחב שהחליף אותו

(איזה כיף לקרוא את CARSFORUM בכזה מסך, אחד האתרים היחידים שאני גולש בהם ושמתאים את עצמו לרוחב הזה)

אני במקומך הייתי משאיר את ה 1750SQ כמסך מחשב , וקונה פלזמה כדי להתפנק עם סרטים + טלויזיה באיכות מעולה.

הדגם שאני קניתי 32PC51 , קיבלתי עליו עודף מ3100 שקל :)

אתה יכול לחבר את שניהם במקביל למחשב אם יש לך כרטיס מסך נורמלי שהוא לא און בורד ,והוא מ3-4 השנים האחרונות.

למכור את ה1750SQ לא יתן לך כלום כי תקבל עליו גרושים ( 300 ש"ח פלוס מינוס ).

תאמין לי , כי ניסיתי למכור אותו בשלב מסויים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אייל וכל שאר המומחים,אני מתלבט:

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=714

או שזאת:

http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6388

לפי מה שהבנתי ההבדל ביניהם הוא בכניסות,100 שקל תמורת 2 כניסות HDMI.

ע"פ הידע הקטן שלי ניראה לי אחלה נתונים,אחלה מחיר.מה דעתכם?

או שאולי יש משהו טוב יותר?

האמת היא שלא ממש נכנסתי לפרטים של טלוויזיות אחרות,אבל מרפרוף מהיר לא מצאתי נתונים טובים יותר במחיר דומה.

ואני די נעול על LG כי אני אוהב מאוד את התמונה שלהם,יש לי CRT 37 שלהם,ומסך מחשב שלהם כבר כמה שנים טובות.

לעומת זאת לאחי יש LCD של סמסונג 225MS שאני לא כול אוהב את התמונה בה,לא בשימוש כמסך מחשב ולא כטלוויזיה.

פורסם

כמו שאמרתי בהתחלה וכמו בקישורים אני מעוניין ב-32.

המסך ישמש מדי פעם גם כמסך מחשב.

פורסם
משיטוט בזאפ שמתי עיין על הדגם הבא:

http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6311

כמו שכבר אמרתי אני לא ממש מבין גדול,אך לפי המפרט,בתקציב שלי זאת ניראת לי הכי טוב(על הנייר),מה דעתכם?אייל?:lol:

אני ממש מאוהב ב-LG ביגלל המסך מחשב שלי,את אופי התמונה של סמסונג אני לא אוהב.

הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.

אז לך על ה-LG, יש לי את הטלוויזיה שבלינק בחדר, היא מעולה.

גם לדעתי סמסונג עדיפים במעט אבל זה באמת עניין סובייקטיבי.

פורסם

חברים עוד הצעות,תגובות בבקשה.

האים שווה לשלם את ההפרש בין ה-30R לבין ה-33R?הבדל של מאה שקל תמורת 2 כניסות HDMI.

האים אני חייב לבצע משלוח(250 שקל) או שאפשר גם לאסוף לבד?פשוט ראיתי שכולם מחייבים התקנה ע"י הטכנאי שלהם.

פורסם

אייל וכול שאר המבינים,מה לבחור?

משום מה ה-33R לא מופיעה ביכלל באתר היבואן,איך זה הגיוני?:shock:

שמתי לב גם שכולם מבקשים כ-200 שקל על התקנה,450 על תלייה,אי אפשר לקנות בלי השירות הזה?אין סטנד שולחני ומתקן תלייה במארז?

פורסם

thoshiba av500

מסך מעולה עם כל הכניסות הדרושות ופרמטרים לא רעים בכלל ומתחת לתקציב שלך(בראשון יש חנות שמוכרת ב2990 ש"ח ומתקן תליה מתנה).

פורסם

מיכאל, אתה לא בעניינים :)

הטלוויזיה הזו קיבלה ביקורות לא חיוביות ולא נחשבת לדגם כ"כ מוצלח. לשם השוואה, ה-R30 של LG נחשבת ליותר מוצלחת (וגם היא לא באיכות מי יודע מה).

פורסם
אייל וכול שאר המבינים,מה לבחור?

משום מה ה-33R לא מופיעה ביכלל באתר היבואן,איך זה הגיוני?:shock:

שמתי לב גם שכולם מבקשים כ-200 שקל על התקנה,450 על תלייה,אי אפשר לקנות בלי השירות הזה?אין סטנד שולחני ומתקן תלייה במארז?

ההבדל בין ה-R30 ל-R33 הוא שהאחרונה היא FULL HD.

ישנו סטנד שולחני במארז, כמובן !

דע כי קיימת אפשרות להתקנה ומתקן תלייה פשוט בחינם אצל כל המשווקים המורשים של ח.י - היבואן הרשמי.

פורסם
מיכאל, אתה לא בעניינים :)

הטלוויזיה הזו קיבלה ביקורות לא חיוביות ולא נחשבת לדגם כ"כ מוצלח. לשם השוואה, ה-R30 של LG נחשבת ליותר מוצלחת (וגם היא לא באיכות מי יודע מה).

מכיוון שזאת טלויזיה שרכשתי להורי לפני כחודש,ואין תלונות לא מהורי ולא מאחי הקטן שצופה בה באופן קבוע אז לטעמי היא בסדר גמור ולכן המלצתי עליה,מה עוד שהמחיר שלה סביר ביותר.

יכול להיות שמשפחתנו לא מהמחמירים ולא בעלי עין ביונית שיכולים להבדיל בין מיליוני גוונים של צבעים ושל שלל הפרמטרים שעל פיהם נמדדת איכות של טלויזיה אולם על פי נסיון של חודש ימים,אין תלונות .

פורסם

איך זה ייתכן שה-33R לא מופיעה באתר של היבואן?

ושוב פעם חברה תנו הצעות.טושיבה שמעתי כבר לא כול כך בענינים,מה גם שמחירם גבוהה בדרך כלל.אייל לאן נעלמתה?

• תוכן חדש...