Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום / כמות שמן בראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין אפשרות להתקין יחידה של MK2 ב-MK1? עד כמה העסק שונה בין השתיים?

שי

אני לא יודע אבל אני מתאר לעצמי שאפשר .. אבל זה עסק יקר בטירוף בטח ..

פורסם
אין אפשרות להתקין יחידה של MK2 ב-MK1? עד כמה העסק שונה בין השתיים?

שי

אני לא יודע אבל אני מתאר לעצמי שאפשר .. אבל זה עסק יקר בטירוף בטח ..

פחות מעניין אותי החום שמן .. אבל הכמות שמן אכן חשוב לי ...

האם אפשר לארגן משהו ?

פורסם

התקנת מד של MK2 תחייב אותך רק להחליף את כל הדשבורד...

מעבר לזאת - גם ככה מד הכמות לא מדוייק אף פעם.

בשביל הטמפרטורה- גש ל"גל אור" באזור שונצינו וקנה שעון במאתיים שקל.

לגבי הכמות - בתא המנוע שלך, בחלקו הימני שמאלי של מכסה השסתומים יש פלסטיק בצבע צהוב/ירוק/אדום .אם תמשוך אותו (בעדינות!) תגלה שהוא מחובר למוט ארוך ודק העשוי ברזל. המוט הזה הוא "מדיד השמן". השתמש בו בחוכמה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
התקנת מד של MK2 תחייב אותך רק להחליף את כל הדשבורד...

מעבר לזאת - גם ככה מד הכמות לא מדוייק אף פעם.

בשביל הטמפרטורה- גש ל"גל אור" באזור שונצינו וקנה שעון במאתיים שקל.

לגבי הכמות - בתא המנוע שלך, בחלקו הימני שמאלי של מכסה השסתומים יש פלסטיק בצבע צהוב/ירוק/אדום .אם תמשוך אותו (בעדינות!) תגלה שהוא מחובר למוט ארוך ודק העשוי ברזל. המוט הזה הוא "מדיד השמן". השתמש בו בחוכמה.

המד של גל אור ...למה הוא מתחבר ? , האם הוא מתחבר לאותה מערכת המקורית ?

המוט הצהוב .. מממ... זה מסביר את השימוש שלו .

תגיד לי .. מה זה הדברים העגולים האלו מקדימה ומאחורה... יש עליהם גומי וכו' ... ומספרים מוזרים ? :)

פורסם

1 העגולים עם המספרים נקראים קנדומים.אני משתמש בהם כדי שהעולם לא יצטרך להתמודד עם עוד אנשים כמוני.

2 השעון מתחבר ליוניט שאתה קובע בצנרת השמן. זה פשוט להפליא ולמרות ה"תיחכום", ב"גל-אור" יסבירו לך בשלושים שניות איך להרכיב את זה.

פורסם

לגבי המד שמן שמוכרים בגל-אור

אתה יודע אולי מה הרזולוציה שלו ?

האם הוא מושפע מה-map sensor ששונה ב-MK2 ?

אני משתמש בשמן 100% סינטטי מתוצרת LM האם תהיה בעיה במדידה

ואם כן מהו אחוז השגיאה.

האם שינוי בפרפר המצערת שיוצר חלוקת אוויר שונה, שגוררת התחממות הצילנדר הרביעי

תתבטא בקריאה של מד השמן מגל-אור

ושאלה אחרונה, האם בעזרתו של מד השמן מגל-אור אוכל לאבחן יעילותם של פילטרים לשמן מתוצרת שונה.

תודה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דוד שלום.

ובכן- בנוגע לבעייתך הראשונה, הפיתרון המומלץ הוא שימוש בשפופרת וואקום אשר מתלבשת על איבר המין הגברי.

בנוגע לשניה-המסך נהנה מרזולוציה של 100 הרץ.ניתן לחברו לדי וי די - אבל רק הדגמים שיש בדיוטי פרי.

אם תשתמש בשמן LM תקבל סרטן. עבור לשמן LM LIGHT.

לא צריכה להיות כל בעיה עם המאפ סנסור כל עוד הוא מחובר ישירות לאינטרקולר.

מקווה שעזרתי -

קישקשתא.

פורסם

רק הערה לעניין שפופרות ואקום המתחברות לאיבר המין הגברי - חבל לקנות את אלו עם הפומפות הידניות. זה בעייתי לתפעול בזמן נהיגה ואפילו מסוכן אם מדובר באיזה סטייג' עצבני, כששתי הידיים צריכות להיות על ההגה.

אז אחרי שקניתם את השפופרת, מה שצריך לעשות זה לזרוק לפח את המשאבה ולארגן (לא סיפור מסובך) צינור שיוצא מסעפת היניקה ומגיע לאזור חלציו של הנהג ולחבר אותו לשפופרת. ככה הואקום יגיע בעצמו, ואפילו אפשר לשחק עם העוצמה באמצעות שינוי סל"ד. לא מתאים למנועים מוגדשים.

ולענייני סדקים במעגל מודפס - תמיד אפשר לעשות "תפירה" - כלומר להלחים חוט פשוט במקביל לחלק המעגל הסדוק. החוט ישמור על המשכיות והגמישות שלו תחזיק אותו לנצח.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ולענייני סדקים במעגל מודפס - תמיד אפשר לעשות "תפירה" - כלומר להלחים חוט פשוט במקביל לחלק המעגל הסדוק. החוט ישמור על המשכיות והגמישות שלו תחזיק אותו לנצח.

מקווה שעזרתי.

אתה אומר להוציא חוט מהחלק השבור , ולהלחים לחלק ההמשכי שלו ?

יש לך עצות לגבי איך לעשות את זה ( אין לי בעיה לעשות את זה אבל אולי יש פה משהו יוצא דופן ) .

פורסם

כן. זה מה שהתכוונתי.

זה מה שאנחנו עושים בעבודה עם בורדים בפיתוח (מה שנקרא EVM). כשרוצים להכנס עם ציוד בדיקה לתוך חלקים ספציפיים בבורד, או לבצע מעקפים.

מתחברים למקומות בהם המוליך סמוך לפני הבורד. זה בעייתי יותר אם הבורד הוא רב שכבתי (שזה בדרך כלל המצב ברכיבי תקשורת איתם אנו עובדים), ואז המוליך אולי שאותו אתה רוצה לתקן נמצא בשכבה אמצעית. אז מתחברים ישירות לרגליים של רכיבים.

בקיצור - מתחברים מלמעלה להכל, לא מרחיבים את הסדק ומנסים לאחות את הצדדים עם חוט. עוד עצה - שווה לאבטח את החוט לבורד עם כמה טיפות דבק חם בכמה מקומות - שלא יסתובב חופשי.

הכוונה שלי היא למשהו כזה:

futxas_diode_bypass.jpg

לא ניסיתי את זה מעולם ברכב. זה עובד מצויין ברכיבים שיושבים כל החיים שלהם על שולחן בלי לזוז, אולי ברכב זה פחות יציב, החוט יכול להשתחרר ולקצר לך למשהו אחר ואז אלוהים גדול מה יקרה.

בנוסף - זה פתרון די ערבי.

אבל אם הברירה היחידה זה לזרוק הכל לפח ולהזמין לוח חדש - אולי שווה לנסות. אין לי נסיון אישי עם תיקוני רכב כאלו, אז קח בחשבון שההמלצה היא בעירבון מוגבל. ואם אין לך נסיון בהלחמות עדינות - אל תגע סתם. אפשר מאוד בקלות להרוס. בגלל זה מחזיקים אצלנו בעבודה מלחימה מנוסה במשרה מלאה - שאף אחד לא יתחיל להתעסק בעצמו עם ציוד יקר.

פורסם

עושים את זה גם כשרוצים לעשות OC.

ככה מגדילים את כמות המתח שיושבת על הרכיבים השונים.

פורסם

תראה, קודם כל לא נראה לי שהמגרש חניה של אווזי זה מקום אידאלי לעבודת הלחמה :wink: . אפילו חשמל לא זכור לי שיש שם (ומלחם על גז אין לי). ודברים כאלו צריך לעשות על שולחן עבודה, עם תאורה טובה, בלי רוח עלים וגשם שעפים מסביבך.

ובכל מקרה - אני אישית מפחד לגעת באוטו שלך ולהרוס. ההלחמות שיצא לי לעשות לכל מיני קישקושים בבית היו די ערביות.

• תוכן חדש...