Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר נמוך לרנו מגאן מ2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני בודק הרבה את לוחות הרכב ושמתי לב שמחיר המגאן ירד די הרבה יחסית .

בלובינסקי למשל מוכרים ב55000 שקל דגם מ2005, יש מקמות שזה אפילו פחות .

האם שווה לקנות אוטו כזה ? נגיד מלובינסקי ... למה המחיר כל כך נמוך? דגם כזה מפרטי עולה לפחות

62000 שקל .

פורסם

ידידי, בשוק הרכבאין מתנות חינם.

יש שתי אפשרויות:

א- הרכב בעברו היה ליסינג /השכרה. רכב שהיה בעברו ליסינג,שים לב שאין רישום ברישיון הרכב וחובהה לגדשת למשרד הרישוי ולוודא את זה בשבע עיניים.

ב- רכב שעבר קילומטרא'ז גבוה מעל 100K והתקיים בו גם סעיף א' יש חשש כבד לחיי התיבה האוטומטית הרגישה שנלקח בחשבון סיכוי שהיא עלולה לשבוק חיים ועלות תיקונה /שיפוצה/החלפתה עלולים להגיע לאיזור ה 10K.

זה לא מחייב אבל מי שמוכר רכב כזה במיוחד בסוכנויות /בחברות ליסינג והשכרה וודאי ערך לרכב בדיקה מטעמו והוא יודע בוודאות מה המחיר שמשתלם לו למכור את הרכב.

יכול גם להיות שלובינסקי למשל קנה 10-15 יחידות כאלו מחברת ליסינג (שנגמרה תקופת החכירה),הם קנו במחיר זול והמחיר שבהם ימכרו את הרכב עדיין מפיק עבורם רווח נאה ומספק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשבתי שלובינסקי זה טרייד אין , כלומר אלה רכבים של אנשים פרטיים .

בנוסף הרבה מקומות נותנים אחריות ....ואם מראים לך טופס בדיקה

האם יש צורך בבדיקה נוספת ? האם יש מצב שיזייפו טופס בדיקה ?

פורסם

1. לובינסקי קונים גם כלי רכב מחברות ליסינג ולא רק מאנשים פרטיים.

2. לעולם את תסמוך על טופס בדיקה שמראים לך - קח לבדיקה במכון מטעמך.

3. אני מכיר לפחות חברת ליסינג אחת שמכרת רנו מגאן 2006 ב-55000 ש"ח (ניו קופל)

למגאן באופן כללי שוק לא כל כך טוב וכלן המחירים הנמוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...