Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הסדר בניקוי רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השטיפנה במים, האם עושים קודם ווקס ואח"כ פוליש או להיפך?

האם עושים ווקס ופוליש בכל שטיפה (פעם בשבוע) או לעיתים רחוקות יותר?

האם יש חומר שהוא גם ווקס וגם פוליש באחד?

על איזה חומר / חומרים אתם ממליצים?

תודה

פורסם

יש מדריך מעולה באתר בנושא של אחזקת הצבע של הרכב .

מומלץ !

אני חושב שהוא בדביקים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תוריד אבק ולכלוך גדול, תעשה פוליש (משחת פוליש) , אח"כ את האבק של הפוליש תשטוף ,ותשטוף את הרכב עם סבון לרכב,

תייבש הייטב ואח"כ תמרח ווקס,

כי כשאני עשיתי פוליש, אז היה מלא אבק של המשחה שהתייבשה, והייתי צריך אחרי כל השפשופים לשטוף את הרכב שוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תוריד אבק ולכלוך גדול, תעשה פוליש (משחת פוליש) , אח"כ את האבק של הפוליש תשטוף ,ותשטוף את הרכב עם סבון לרכב,

תייבש הייטב ואח"כ תמרח ווקס,

כי כשאני עשיתי פוליש, אז היה מלא אבק של המשחה שהתייבשה, והייתי צריך אחרי כל השפשופים לשטוף את הרכב שוב.

מאיפה משיגים משחת פוליש/ווקס?

איזה חברות מומלצות?

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

האמת היא שאני הלכתי לקנות פוליש אז אמרתי למוכר שיביא לי פוליש עדין לצבע תכלת (לא רציתי שיביא לי פוליש לא מתאים אם יש כזה) , והוא הביא לי פוליש עם" גרגירים עדינים ולא גסים " לפי דבריו, והאמת זה היה מצויין זה הוריד את כל האבנית שהיה על צבע הרכב ועל השמשות , וגם ווקס של חברה שאני לא זוכר את שמה , מה שכן אלו 2 קופסאות פלסטיק עגולות זה לא בקבוק נוזלי,

זה לא היה של טרטל , אבל עדיין, הפוליש ההוא ממש מצויין, דרך אגב קניתי את זה באזור התעשיה הישן בראשל"צ מול הטבון.

כל קופסא 25 ש"ח. והתוצאה מצויינת!!!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שכחתם לכתוב שפוליש לא עושים כל שבוע.. רק אם הצבע דהוי ולא מטאלי. פוליש מוריד שכבה קטנה מהצבע כדי לגלות את הצבע הטוב יותר שמתחת, ווקס שם שכבת הגנה על הצבע. (ווקס עושים כמה שיותר)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שכחתם לכתוב שפוליש לא עושים כל שבוע.. רק אם הצבע דהוי ולא מטאלי. פוליש מוריד שכבה קטנה מהצבע כדי לגלות את הצבע הטוב יותר שמתחת, ווקס שם שכבת הגנה על הצבע. (ווקס עושים כמה שיותר)

אם יש לי רק במכסה מנוע בועות של צבע דהוי, אז לעשות את הפוליש רק על מכסה המנוע?

ווקס מיד אחרי זה לכל הרכב?

תודה

(אני מתנצל אם אני שואל שאלות רבות למרות שלא אני זה שפתח את השרשור)

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...